קשה לתת תשובה חד משמעית, הדוגמאות שנתת הן לא מקבילות לאותו סוג של ארוע!1950
בכל זאת, הרי ברור שבגדים ספורטיבים של שנות ה50 לא היו שמלות ערב, אבל קרועים הם לא היו! הסמרטוטים המודרנים המשמשים בטעות כבגדים זה פשוט מכוער.קשה לתת תשובה חד משמעית, הדוגמאות שנתת הן לא מקבילות לאותו סוג של ארוע!
ואסביר:
מה שהוגדר שנות החמישים אלה בגדים ליציאה בערב, למסיבה ארוע חגיגי.
ומה שהוגדר 2020 אלה הם בגדים ספורטיביים ובהחלט לא ליציאה בערב או לארוע חגיגי.
חד משמעית שנות ה50
מתקשה מאוד לקרוא לתמונה הימנית אופנה. אמנם במידה מסוימת זה המצב ואני מודע לכך. אבל בעיני התמונה השמאלית (1950) מבטאת אופנה בעוד שהימנית מבטאת את היעדרה.איזו אופנה הייתם מעדיפים?
למה להביא קצוות? כאילו שהג'ינסים הקרועים הם האופציה היחידה היום. השמלות משמאל הן שעבוד. לא לדחוף למכונת כביסה וללבוש. אם היה לי כובס ומגהץ צמוד, הייתי שוקלת למדוד אותן.
בשנות ה-50 המחוך כבר לא היה בשימוש.אל תסתכל בקנקן-
לנשים בשנות ה 50 אסור היה לאכול מנה כשל גבר, לא ללמוד מקצועות של גברים.. המחוך חנק אותן ..
ויזואלית מעדיפה שמלות ונשיות שתשאר נשית אולם זה מגיע עם מנטליות פרימיטיבית ..
הן גם לא עישנו וטוב שכך, היו יותר מנומסות וטוב שכך.אל תסתכל בקנקן-
לנשים בשנות ה 50 אסור היה לאכול מנה כשל גבר, לא ללמוד מקצועות של גברים.. המחוך חנק אותן ..
השאלה הייתה איזה אופנה אנו מעדיפים, לא איזו תרבות. אני פוסל מכל וכל דיכוי נשים ותומך לחלוטין בשוויון זכויות בין נשים וגברים, אבל האופנה של זמננו מכוערת לדעתי ובגדים קרועים מקומם בפח אשפה ולא על גוף של אישה או גבר. אני לחלוטין נגד מנטאליות פרימיטיבית, אבל מבחינתי ללבוש ג'ינס קרוע שווה ערך לללבוש שקית זבל, זה דוחה אותי.אל תסתכל בקנקן-
זה חלק מהבעיה. אשה שיוצאת לרחוב בביגוד שבעיני רוב המסתכלים עליה מוגדר כזנותי, בטענות כמו 'מותר לי', 'מה אכפת לי מה חושבים' ו'הכל בעיני המתבונן', עלולה מאוד להיפגע כאשר אלו המתבוננים יספרו לה כיצד הם רואים אותה.אצילי או זנותי, הכל בעיני המתבונן
או שרק בודדים יחשבו שהמראה זנותי ויטעו לחשוב שכל הציבור רואה אתם עין בעין, ולא כך הוא...זה חלק מהבעיה. אשה שיוצאת לרחוב בביגוד שבעיני רוב המסתכלים עליה מוגדר כזנותי, בטענות כמו 'מותר לי', 'מה אכפת לי מה חושבים' ו'הכל בעיני המתבונן', עלולה מאוד להיפגע כאשר אלו המתבוננים יספרו לה כיצד הם רואים אותה.
גם אפשרי, אם כי נראה לי יותר שפשוט תהיה חלוקה בין אנשים שיחשבו כך ויאמרו זאת בקול רם וכאלה שיחשבו כך אבל לא יאמרו זאת (ויכחישו אם יישאלו).או שרק בודדים יחשבו שהמראה זנותי ויטעו לחשוב שכל הציבור רואה אתם עין בעין, ולא כך הוא...
יש נשים שמתלבשות זנותי בכוונה, הן לא בהכרח יעלבו אם יאמרו להן את זה. פשוט הסטנדרטים שלהן הם לא הסטנדרטים שלנו.זה חלק מהבעיה. אשה שיוצאת לרחוב בביגוד שבעיני רוב המסתכלים עליה מוגדר כזנותי, בטענות כמו 'מותר לי', 'מה אכפת לי מה חושבים' ו'הכל בעיני המתבונן', עלולה מאוד להיפגע כאשר אלו המתבוננים יספרו לה כיצד הם רואים אותה.
אמירה זה לא בהכרח רק אמירה ורבאלית.יש נשים שמתלבשות זנותי בכוונה, הן לא בהכרח יעלבו אם יאמרו להן את זה. פשוט הסטנדרטים שלהן הם לא הסטנדרטים שלנו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.