איזו אידיליה....

ZBlaster

New member
איזו אידיליה....

6:24 בבוקר. אני קם איכשהו, השעון המעורר של הפלאפון כרגיל לא העיר אותי משום מה... אני קם לוקח ארבע וחצי שקל יורד לפיצוציה קונה מבחנה בהנחה של VIP :) סתם סתם.. חוזר הבייתה מכין באנג פותח קססה של כיף... איזה יופי, ללכת ליום הראשון של הלימודים מפצוץ מהתחת?
פשוט נהדר
Z-Blaster

ק ר ח

New member
איססססססססססה כלי!!!!!

אחי אתה כלי 4real,איססססה כלי,בואנה עכשיו זה פעם ראשונה שבא לי לחזור לביצפר,

ZBlaster

New member
../images/Emo6.gif תודה אחי

אני כבר תכננתי את זה שבוע לפני פתאום באה השביתה המעצבנת הזאת
אני יושב יומיים מבואס מת לעשן את הקססה שלי אבל למזלי הכרחתי את עצמי והצלחתי
והתפחלצתי... איזו אידיליה...
Z-Blaster

כרמי אח שלי!!!!!! ../images/Emo6.gif

יא קרועעעע בסוף באמת עישנת את זה, הא? חחח לא נורא, סיפרתי לך מה עשיתי ביום הראשון

ZBlaster

New member
בטח!

מה את בסדר? נראה לך שלא? וואי זה פשוט אדיר, אתה הולך וכולם חדשים והמורה חדשה וכל הבית ספר חדש ( במקרה שלי ) ואתה פשוט לא מבין מהחיים שלך ומנסה לצחוק בשקט
בכניסה השומר שאל אותי איזה כיתה אני אמרתי לו שאני לא יודע ואז נזכרתי אמרתי לו י´3, ואז הוא שאל מי המחנכת ולא זכרתי ואחרי זה נזכרתי ואמרתי לו.. היה שווה ביותר.... וחוץ מזה שירה, לעשן אחרי היום הראשון ללימודים לא משתווה ללעשן 45 דקות לפני שהוא מתחיל...
Z-Blaster

ZBlaster

New member
Errrrr!

אל תאשימי אותי בזה... דפקו אותך, פתחו לך קופסא וחצי ( מקסימום ) על 100 שקל. היום במאה את משיגה 4 - 5 בכל מקום נורמאלי שלא ידפקו אותך בו. את יודעת מה, נתראה ביום שישי, נראה איך תגיעי לרעננה...
Z-Blaster

Rain Box

New member
מה שנקרא drug abusing

אם הייתי במקומך הייתי עוצר לרגע וחושב טוב טוב על החיים. כיתה י´ אתה וכל החברים שלך בבעיה רצינית. יש מושג שנקרא abusing, שימוש מוגזם ולרעה בסמים. כשאנשים בגילכם פונים אל גראס הם נתקלים בחוויות חדשות במצב שהוא לא המצב הנורמלי שלהם, ומתמודדים איתם דרך הגראס. כלומר, נוצרת תלות פסיכולוגית ממשית בגראס: בפעם הבאה שבעיה דומה תעמוד שוב משהו בתוכך ירגיש שרק אם תהיה מסטול תהיה מסוגל להתמודד. תלות. ושתבין, אין לי כלום נגד גראס, ההפך, אני בעד לגאליזציה מלאה. יש לי בעיה עם ילדים קטנים שלא מסוגלים לקחת אחריות על עצמם ומוציאים למריחואנה ולציבור המשתמשים החושבים שלה שם רע, בדיוק כמו שטיגר פירט.

ZBlaster

New member
וואט דה פאק?!

איזה תלות לעזאזל אתה מדבר עליה? כולה פתחתי את שנת הלימודים עם שני בנגים...
שום תלות, שום כלום. Z-Blaster

quawax

New member
איזה תלות??

בסך הכל רצה לפתוח את שנת הלימודים בצורה פוריה זה רעיון מצויין שנה הבאה זה בדיוק מה שאני עושה אם מעשנים פעם בכמה זמן גראס כדי שיהיה קצת כיף זה בסדר גמור לא תלול ולא נעל

כרמי, איזו התחלה......./images/Emo8.gif

ככה הייתי צריכה להתחיל את השנה........ חבל שלא הזמנת אותי.....
מה שמזכיר לי את היומולדת...(לא יכולתי לכתוב בפורום הביתי שלנו כי היו נותנים לי מכות......) קבל מה קרה... הייתי עם החבר שלי, והיינו אמורים ללכת לידיד שלנו שהשיג כמויות לא נורמליות. הלכנו לדירה שלו, והוא לא היה שם. אז הלכנו לים...
כשחזרנו הלכנו לקחת את המפתח מהידיד..... הלכנו לדירה שלו, והתחלנו לקסס..... אחרי חצי שעה בא עוד ידיד..... הכין לנו ג´וינטים משהו בן זונה...... ובאחד מהם הוא שם חתיכה קטנה מסופרמן שנפל הבוקר בחדר..... ובמקרה אני עישנתי את זה.....
וכ-ל ה-ל-י-ל-ה היו לי הזיות...
זה היה לא נורמלי......
בפעם הבאה החלטנו שאני אנסה ל.ס.ד..... זהו, הלכו הסמים הקלים......
עברתי לדברים האמיתיים..... מה דעתך?

למעלה