איזו אישיות השייכת לעיר הייתם רוצים להביא לאירוח בפורום ?
H HONKY TONK WOMAN New member 6/7/05 #2 מוישה דודו ז"ל או את הסבתא מהשיכון על הקטנוע. זו שאלה היפוטתית?
X xpac New member 7/7/05 #5 מאיפה את מכירה את משה דודו?!? אחותי פעם נתקלה בו כשהיא הייתה קטנה,והתחילה לבכות מרוב פחד...
S SoldieRonit New member 6/7/05 #3 הברון דה רוטשילד בשביל לדעת אם בעד הלוואות וברצינות ...את ניצן ,בשביל שיענה לי על שאלה אחת "למה אתה הורס לי את כל הירוק בשכונה" (ואל תתחילו לצעוק ו/או להגיב -זה שמור לו בלבד ).
הברון דה רוטשילד בשביל לדעת אם בעד הלוואות וברצינות ...את ניצן ,בשביל שיענה לי על שאלה אחת "למה אתה הורס לי את כל הירוק בשכונה" (ואל תתחילו לצעוק ו/או להגיב -זה שמור לו בלבד ).
ר רויטל ולירון New member 7/7/05 #6 השאלה רצינית מאד, אני חושבת את מי כדאי להביא והייתי שמחה להביא מישהו שאתם רוצים שיגיע. אז בבקשה קצת רצינות.
השאלה רצינית מאד, אני חושבת את מי כדאי להביא והייתי שמחה להביא מישהו שאתם רוצים שיגיע. אז בבקשה קצת רצינות.
ד דרדסית כחולת עיניים New member 7/7/05 #7 בשיא הרצינות.... את ראש העיר או את רוני סופרסטאר ואחותה - על אותו משקל אחותי!!
M Matanhirsch New member 8/7/05 #12 חחח..הוא היה בי"א 8...ואת? בן דוד שלי גם היה באותה שכבה....איזו כתה היית? וטקס הסיום היה ממש יפה..חחח כבר עברה שנה!!
חחח..הוא היה בי"א 8...ואת? בן דוד שלי גם היה באותה שכבה....איזו כתה היית? וטקס הסיום היה ממש יפה..חחח כבר עברה שנה!!
ק קיר קמט New member 8/7/05 #13 רוני למדה איתי ועם נעם היסטוריה מוגבר ואמ ליאם שוהם הייתה בנערת השנה לפני.. שלוש שנים נדמה לי... למדה איתי ביולוגיה
רוני למדה איתי ועם נעם היסטוריה מוגבר ואמ ליאם שוהם הייתה בנערת השנה לפני.. שלוש שנים נדמה לי... למדה איתי ביולוגיה
C cobainos New member 9/7/05 #16 את מאיר'קה כאילו דהה ואם לא אז את דב צור...למרות שמסגרת הקשרים הטובים עם ראש העיר הוא בטח לא ישוש לבוא
את מאיר'קה כאילו דהה ואם לא אז את דב צור...למרות שמסגרת הקשרים הטובים עם ראש העיר הוא בטח לא ישוש לבוא