איזו בת מקלאוד את- שאלון

shanistern

New member
איזו בת מקלאוד את- שאלון

היי. הנה השאלות המתורגמות אבל - אין את הפתרון. אם תרצי לקבל את הפתרון- תרשמי לעצמך את התשובה ותלכי לשאלון המקורי, תבחרי שם לפי הסדר את התשובה שענית עליה (אם בשאלה 1 בחרת אפשרות 4 אז גם באנגלית זו אפשרות 4...) ואז תדעי איזו מקלאודית את... (אם מישהי רוצה שתעלה גם את התוצאה ואתרגם לה אותה) בהצלחה... 1. איזו מהמילים הבאות מתארת אותך בצורה הכי טובה? נקיה ומסודרת. מאורגנת היטב. אופטימיסטית. חכמה. שאפתנית. יודעת –הכל. בעלת עוצמה. זולה. חלשה. נאמנה. אוהבת. ביישנית. ערמומית. חכמה. לא משיגה (הישגים). יהירה. מקסימה. כיפית. מלאת תשוקה. חזקה. אמיצה. חברותית. דואגת. חכמה. מפלרטטת. לומדת מהר. ישרה. עקשנית. שופטת (אנשים). אלופת משימות. מורדת. עצמאית. אוהבת פרטיות. נבונה. רגועה. ישרה. 2. אנשים עשויים לקרוא לך...? אפשר לסמוך עלי ורגועה. בדרך כלל קלולס (לא מבינה, תלושה), אבל יפה ובעלת מזל. מי קרח בגרון. (קרה, קשה לעיכול...) ילד פוסטרים (שמתאים שישימו את תמונתו על פוסטרים) של בעיות שליטה במזג (סדנאות לשליטה בעצבים). סאדיסטית ורעה. חסרת שורשים. תמכרי את אמא שלך בשביל קידום. מאמינה באמונות תפלות, אבל סימפטית- מביעה אהדה. מרוצה מהמסע שלי בחיים. זולה, מניפולטיבית אבל חכמה. אהבלה, כמו בת יענה (ראשי טמון באדמה) רחפנית חולמת בלי שאיפות אמיתיות לא גמישה מתבודדת ששונאת שינויים. 3. אבל באמת (ת'כלס), את...? נאמנה ללא חת. חסרת ביטחון. מהירת תפיסה ונבונה. בעלת המון משאבים. אנוכית ותאוות בצע ואינטליגנטית. מבועתת מפחד ממחוייבות. משעממת. נואשת לקבל הזמנה למסיבה. תלמידה של הדלאי למה. מאחלת ומקווה למשהו נוסף בחיי. 4. מהו הלוק שלך? מחושבת על מנת להשיג לי מה שארצה! הכי טוב שאוכל להשיג, באמצעים מוגבלים, אבל תאמ'ת מגיע לי יותר. בגדים הם בגדים. מה שיש לי בהישג יד יספיק. אלגנטית, ממושמעת, ביישנית, מתוחה (מגוהצת). אף אחד לא יוכל להיראות כך יותר טוב ממני. רטרו מרופט עם נגיעות מודגשות של פאנק. מה שיש נקי ולא קרוע מדי. הישבן שלי נראה גדול עם הבגד הזה? מה? אל תשגעו אותי עם השטויות האלו. נוח, אלגנטי, אסתטי, אבל לא מגביל. כל עוד יש מגפיים של ר.מ וויליאמס אני מרוצה. כל מה שאני יודעת זה שמשובץ ופסים הוא שילוב גרוע. רק עוד דבר שאני שופטת לפיו... 5. זו עובדה יודעה שניתן לדעת מי את על פי האנשים שאת מקיפה את עצמך בהם. אז, איך החברים שלך? כל מי שצוחק מהבדיחות שלי. הכלב שלי הוא החבר הכי טוב שלי. אין לי חברים. אני והחברים שלי מפחדים באיזור כאן... בדידות היא החבר הכי טוב שלי חברים הם מה שמחיה אותי. החברים שלי נצורים לליבי. בירה היא החבר הכי טוב שלי. מי צריך חברים כשיש נעליים? המילה חבר דמיוני אומרת לך משהו?< אנשים שהייתי מפקידה בידיהם את חייץ מי שמצחיק אותי כשבא לי לבכות. 6. מהי חיית המחמד האידאלית שלך? פוני. כלב. כל דבר שאפשר לעשות ממנו מעיל פרווה טוב. בעלי חיים באופן כללי הם בסדר. כלב תקיפה. כל מה שעושה עיניים של גור כלבים זוכה לאהבתי. אני לא צריכה חיית מחמד אם אני יכולה לקבל אהבה ממישהו אחר כל חיה שאני לא צריכה ללטף חיות מחמד זה לא משהו מועיל ומרוויח תמיד רציתי נמר הרגתי יותר מדי דגי זהב עוד ועוד סוסים. 7. מהי הדמות האהובה עליך מבנות מקלאוד? טס קלייר אלכס ניק ג'ודי מג בקי סטיבי קייט דייב סנדרה הארי 8. נאמנות היא... ברית סודית ניתן להפר אותה ניתנת לתמיד. לעולם לא אטיל בה ספק קשה למצוא בלתי נתפסת בעלת משמעות רק כשניתנת למעטים סיכון ענק, אבל אני מתחילה להתרגל אליו זה מסע למקום לא חשוב נצורה בלבי אבן היסוד לכל חברות טובה מבלבלת... משהו שאני עדיין לומדת עליו. 9. יושר הוא... קוץ בתחת כלי משעשע, הרסני לחלשים חשוב לכבוד של אדם מעריכים אותו יות רמדי לפעמים מכאיב אבל בד"כ הדרך הכי טובה סובייקטיבי- משהו אישי טבעי כל מה שיש לי כלי בעל המון כוח יכולה להיות הרסנית חיונית ברור שזה משהו שמוכר לי 10. מה את רוצה? הפסקה מזורגגת! זה כל כך הרבה לבקש? חוש של כיוון שלא יוכלו לקחת ממני שיקבלו אותי המשפחה שלי. זהו. ביטחון. כדי להבטיח לתמיד את מה שאני מעריכה. כח חופש... אני משערת גאולה, ואולי אם יהיה לי מזל, רוגע, שלום נקמה, תהילה כרטיס הביתה. בסדר הזה אהבה ושיתוף עוגה בשמיים לחץ מים יותר טוב

תודה רבה!!../images/Emo24.gif

איזה חמודה!

למעלה