איזו הופעה לפנים!!!!!!!!!!!

sunshiner

New member
וואו, הופעה פשוט אדירה!

כבר פעם שישית שאני רואה את טיפקס, עשירית ביחד עם ההופעות של קובי, וזה מדהים איך שאני נהנה כל פעם מחדש. עוד מעט פלייליסטס שאנסה לשחזר כי לא לקחתי, ביקורת הופעה מסודרת וסתם חוויות כלליות.

Funky Giraffe

New member
יצאתי בדיוק עם מה שרציתי מהזאפה

פעמיים פוש דה באטן! איך פינטזתי על זה כל הדרך... וחוץ מזה היו גם אם יפול גורלע, Voulez vous, סלאם סלאמי, בתוך נייר עיתון, פרח השכונות, תן לי חתימה, חימום של ש"ס: בורא עולם, טוקמן ומסיבה (בסדר הפוך), עוכר שמחה עם ש"ס, האהבה הראשונה עם ש"ס והשאר לפי דעתי היו פחות או יותר הלהיטים מהאוסף... חבל שהם לא עושים את אכלו לי שתו לי, אחד השירים הכי טובים בדיסק! בכלל טיפה מבאס שההופעה היא בעיקר להיטים לאנשים שהולכים לישון עם גלגל"צ פתוח וזה קצת נראה כמו הופעה לוועד עובדים בגלל כל האווירה של המסעדה והישיבה, אבל הייתה פינה קטנה וחמה לכל אלה שרצו לקפוץ ולתת בראש, אהמ מתן, אהמ אני בגירסה עייפה ועוד כמה שאין לי מושג מי הם אבל הם עשו שמח בגדול, לא הייתי בהופעה של טיפקס כמעט 5 שנים. בא בטוב אחולמניוקי, סחה. התבאסתי שלא ראיתי אותך הוד, תגיע מתישהו, צריך לראות אותך..

sunshiner

New member
חחחחח גדול אתה!

היה כיף שבאת ואירחת לי חברה. סליחה על הראש
והנה פלייליסט, לא בהכרח לפי הסדר אבל השתדלתי להיות נאמן פחות או יותר למיקום השירים בהופעה: אל תשכחי לזכור אותי פרח השכונות יושבים בבית קפה בתוך נייר עיתון תן לי חתימה PUSH THE BUTTON ריקודי עמבה אם יפול גורלע איזה עולם+גרי הניגרי סלאם סלאמי סמי וסומו התחנה הישנה יש לי חברה גבר רומנטי והפעם: שיר אהבה האהבה הראשונה עוכר שמחה זמנים קטנים הורה נדל"נים הרבי ג'ו כפרה וולה וו כמו לפני 20 שנה עוד שבת למה הלכת ממנו? שלוש בלילה שיר השלב ריקוד הפסדובלה PUSH THE BUTTON

הוד11

New member
מצטער אחי

אבל הקופה מדוללת וגם אני שומר שבת אז סיפור להגיע להופעה במוצאי שבת. אבל יהיה מפגש מתישהו באיזושהי הזדמנות ניפגש

כמה מצער

שלא הצלחתי להגיע, התכוננתי הכנתי אבל פתאום צץ משהו. כואב לי הלב, למרות שראיתי את כפתור אדום בלייב היתי מת לראות אותו שוב, וסלאם סלאמי... שיר ענק!

נכון אבל בכל זאת הם היו אנשים חיים

על הבמה , זה שונה מלראות קליפ בוודיו. לזה התכוונתי.

למעלה