איזו היתרגשות.. מוקי בערוץ אחד..

בהביבו

New member
איזו היתרגשות.. מוקי בערוץ אחד..

מישהו ראה? יש עכשיו בערוץ אחד איזה משהו - סתם פתחתי והיו כמה אומנים ופתאום מוקייי עם ילדה סוכר!

בהביבו

New member
אהה נווו ....

זה במופע העצמאות.. ערוץ אחד ישודר בערב יום העצמאות! כולם ליראות (מי שיהיה)

The Macker Girl

New member
זו לא ממש הופעה מלאה

הוא בטח יופיע לקראת הסוף, וזה אומר שהוא יהיה בין ההופעות היותר ארוכות, אבל אף אומן לא נותן הופעה מלאה ברוק עצמאות...

אז כמעט מלאה! מה זה חשוב

זה עדיין יותר עדיף מלשבת בבית ולשמוע רק ילדה סוכר
למרות שיש גם הופעה מלאה של הדג נחש בערוץ 3

S w e e t Baby1

New member
יאאאא לא ראיתי:(

איפה הוא הופיע?! אבל דייייי טחנו כבר מספיייק תילדה סוכר של מוקי שמע, אפילו אם השיר עליי אז זה קצת מעצבן.... אבל לא נורא:) עדיין מתים על השיר ועליו! ד"א היייתייייי אתמול ביום הסטודנט וראיתי תדג נחש ואת סאב והצל בפעם ראשונה! והיה כיף:)אבל זה בטח לא מענין תכם

בהביבו

New member
מי ראית אחריי ה../images/Emo19.gif נחש?

סאב והצל?? טוב - את הצל כל הזמן רואים, אבל.. סאב.. מה זה

S w e e t Baby1

New member
סאב זה........

מה שמוקי לא יהיה בחיים! יש לזה כל מני הגדרות לסאב הזה:*)

בהביבו

New member
"סאב זה........ מה שמוקי לא יהיה

בחיים!" ????????. הישתגעת?? על כל הראש?? משהו נפל עלייך? שוב שתית וודקא עם פטל?? מה נפפפפפלללללל עלייך!?!?!? סאב זה רכוש של עזה! בחיי אם היום הייתה לי ת' אפשרות לקחת מייק ולעלות לבמה מול 22,014 אנשים
, הייתץי צועק - סאבלימינל הוא זונה מיזדיין שימות! זה שאת לא רואה את מוקי ורק את החרק הזה.. ממש לא אומר! לאאאאאאאא אאניייייי מתת ממה ששמעתי כרגע! אני מתחיל לקבל את התקפת הסאבלימינל שיש לי..

בהביבו

New member
נימרוד - אף פעם לא חשבתי שאתה

יכול להיות כל כך חכם! באמת היא בטח היתכוונה לזה שסאב הוא אפס, ומוקי בחים לא ארד לרמה שלו ולכל מה שקשור..
|אייקון של בן מודה למר. שבקניייייייק שפתח לו אופקים נרחבים|

נו כבר...

די ללכלך ח'ברה... מוקי וסאבלימינל כל אחד מצויין בדרכו שלו אי אפשר להשוות בינהם כי הם כל שונים! וסתם בשביל הקטע סאבלימינל והצל לא פחות טובים ממוקי והם בכל זאת שייכים להיפ להופ הישראלי אז תנו כבוד ותפרגנו! מזה הקללות האלה מזדיין ושיט... גועל נפש!

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo163.gifלא!

אתה יודעעעעעעע טוב מאוד בני(חחחח שם חיבה יפה לא!?) שלא התכוונתתתתיי שסאב הוא אפססססס ומוקייי בחיים לא ירד לרמה שלו חחחחחחח! סאבלימינללל הוא רמה שמוקי אולי בדרך אלייה..אבל בחיים הוא לא יגיע אליה:) אבל אני גם אוהבת את מוקי ככה שאנלא יורדת על אף 1 מהם..... פשוטטטט ככה אני חושבת! ואם תה חושב שסאב הוא פאקיייייינג
סו.......ישך בעיות ילד:)
נכתבבב באהבהההה לבן! קבל
|
|
|
| ואל תקלל!
|
|
|
|

למעלה