איזו הפתעה היתה לי היום בבי"ס

איזו הפתעה היתה לי היום בבי"ס

שנודע לי שהצליחו להשיג לבי"ס פסיכיאטרית. כמובן שאני אצלה ראשונה בתור. הודעתי לבי"ס שאני "נצלנית" גדולה של כל מה שיש להם להציע לי מבחינת תמיכה וכו´, וכך הייתי היום כבר בשיחה אצל הפסיכולוגית (שיחה שגרמה לי להרגיש הרבה יותר טוב) וכך אני גם ראשונה בתור אצל הפסיכיאטרית של ביה"ס. לפחות זה!!!

נ ג ה 33

New member
שיריתה,

המון המון
. הרגישי בנוח ל"נצל" את המומחים. הם בשבילך כאן ועכשיו.

שגית 36

New member
חייבת לציין בפניך

לפעמים אנשים מחמיאים לי איזה כוחות יש לך בשביל הילד ..ולי זה כל כך ברור שכך אני צריכה להתנהג . אבל לקרוא אותך ...זה משהו אני רואה מולי אמא שכל חייה למען ילדיה . ישר כוח !

וואו, תודה, אני מסמיקה

האמת היא שאני לא מרגישה ככה. גם אני מרגישה שזה ברור שכך אני צריכה להתנהג. כנראה שכולנו כך, האמהות שמתמודדות עם מציאות לא פשוטה, ולא מרימות ידיים. תודה.

Diana M

New member
"ניצול" אפשרויות טיפול בבית הספר

שיריתה, הגורמים הללו קיימים בבית הספר על מנת שינצלו אותם ואין דבר אשר גורם לאיש טיפול יותר נחת מאשר האפשרות לתרום ולסייע ולהענות ליוזמה של הורים או תלמיד בנושא זה. פעמים רבות חלק גדול של עבודתנו מוקדש לעבודה על מודעות לקיומו של צורך. לא כל הורה מוכן להודות כי קיים צורך ולעיתים מצב זה עלול לפגוע קשות בתפקודו של הילד. הכרה בקיום בעיה ונסיון משותף להתמודד עימה הוא כמעט תמיד חצי מענה. לא נשאר לי אלה לומר לך כמה טוב את עושה שאת מוכנה "לנצל" את הפונקציות הטיפוליות בבית הספר. ואם יצאת מהשיחה עם הפסיכולוית בהרגשה טובה יותר זה בהחלט מרמז על פוטנציאל לקשר טוב אשר יכול להוביל ליצירת מערכת תמיכה חשובה עבורך בבית הספר. בהצלחה.

למעלה