איזו הפתעה היתה לי

איזו הפתעה היתה לי

ביום ששי בערב הביאו אותי למקום קסום ושם חיכו לי המשפחה והאנשים הכי קרובים אלי למסיבת הפתעה! הילדים שלי, שיהיו בריאים, הרימו פרוייקט ענק והשקיעו בו ימים כלילות עם הפתעות והתרגשויות שקשה לתאר אותן. אחת ההפתעות, שפשוט לשוני נדבקה לחיכי, היתה ברכה מצולמת מדיויד, שצולמה על ידי שלי, ביתי הבכורה (למי שלא יודע) בביתו של דיויד... הוא בירך אותי, הסבתא של הפורום, שהוא לא מאמין שאני בת 60, ושיהיה לי רק שמח ועוד ועוד שלא ממש קלטתי מרוב התרגשות ותדהמה. עוד לא הספקתי לשמוע משלי את כל הפרטים, אבל היא אמרה שהדבר הכי קשה היה לה לצאת מהבית שלו, אחרי המפגש, ולא להתקשר אלי ולשתף אותי בהתרגשות. אתם הבנתם איזה ילדים יש לי? ותודה לששי ולדודי שעזרו בפרוייקט

glitter8

New member
ואו!! מזל טוב../images/Emo213.gif

60?? אז שווה להגיע לגיל הזה אם זה מה שמקבלים
ובאמת נראה לי משימה קשה לצאת מהבית שלו ולשמור את זה בסוד בבטן..כל הכבוד לשלי!! וגם על היוזמה..

שלידודי

New member
כל מילה אמת תודה גדולה לאדם יקר דיויד ברוזה

אין מילים שאני יוכל לשתף אותכם כמה זה היה מרגש לצלם ולהפגש אם דיויד אנ י הייתי נרגשת מהמעמד ודיויד היה רגוע ושליו ובצנעותו המדהימה הוא הזמין אותי אמא עדין לא מבינה פשוט כמה הוא אוהב אותה כי לי זה היה ברור שתיהיה ברכה אבל ככה כמו שזה היה זאת היתה חוויה לראות את דיויד בהכי טבעיות אני מודה לדיויד על הברכה והאפשרות שהוא עזר לנו לרגש את אמא. ובאמת המסיבה היתה מרגשת שהברכה כמובן כיכבה על המסך אמא בהתחלה לו קישרה אבל שהיא זיהתה זה היה מרגש מאוד. תודה לשומרי הסוד על שיתןף הפעולה והעזרה מאחורי הקלעים

SHANILIROY

New member
אכן היה קשה לשמור על הסוד

והיה עוד יותר מרגש לשמוע משלי את העדכון כמה דקות אחרי שיצאה מדיויד מלאת התרגשות ..

YulaShpil

New member
מקסים ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לילדים, לנכדים ולכל המשפחה על הרמת המבצע הזה. ומזל טוב ענק, ולעוד הרבה שנים טובות עם משפחה כזו נפלאה ואוהבת

למעלה