איזו הקלה לגלות את הפורום הזה!

LoveBeing

New member
איזו הקלה לגלות את הפורום הזה!

פעם ראשונה שאני כאן- בזכות פרח בר... אפילו אם היא לא מכיר אותי :0) לי יש חרדות כבר שנתיים וזה חלק הכי קשה אצלי בחיים. דיכאון או כאב עוברים.... אבל החרדות כל פעם מופיעות מחדש. ומערערות את האיזון..... גורמות שום פעם לדיכאון- "למה אני כזה ומי תרצה אותי ככה?" זה מטריד כי יש פחד לנהוג למקומות בלתי ידועים.... או לעשות "טעויות".... הכל בגלל משבר שעברתי לפני שנתיים שמאז אני חושש שיקרה כזה דבר שוב... כמו שמשהו רע יקרה, שאני אאבד משהו חשוב, שהמכונית תיגנב, העתיד... וכו' לפעמים זה סתם דאגות אבל לפעמים זה ממש לוקח את כל הגוף ביחד. אני מאוד שמח שמצאתי את הפורום הזה ומקווה שיהיה לנו טוב ביחד. בסך הכל לא הכל רע... יש לי גם בלוג למי שרוצה- משום מה אני לא כותב שם הרבה על החרדות- שם אני מראה את העצמי שאני אוהב, מי שאני באמת- בלי החרדות... אז שיהיה לכם לילה טוב ואני אשמח לתגובות בפרטי :0) באהבה, גיל :0)

LoveBeing

New member
עוד הוספה.....

התחלתי לקרוא הודעות שכתבתם בעבר..... אתם פשוט מקסימים ואני מעריץ אתכם :0) אני עכשיו מרגיש הרבה יותר טוב לגבי עצמי, גם אני מבין שזה לא משהו באשמתי או בגלל האופי שלי... אלא משהו פיסי, משהו בתת מודע שלוקח זמן להתגבר עליו. אני כבר למדתי לקבל זאת אבל לאחרונה התחלתי להיות מושפע ממה שהאחרים חושבים על כל זה... וזה ממש לא עשה לי טוב ונכנסתי לדיכאון קטן. לא בגלל החרדות אלא בגלל משהו אחר- זה אני אספר בהזדמנות... אני חושב שחוסר באהבה ואמונה בעצמנו גורמת לחרדות להיות כל כך חזקות... כי ככה אני מרגיש לאחרונה... מקווה לשמוע ממכם בקרוב... אני שמח שיש לי בית חדש! ממש מתנה מאלוהים.... הוא נענה לבקשות שלי לעזרה... באהבה, גיל :0)

../images/Emo24.gifברוך הבא גיל

אני מקווה שאתה מטפל בעצמך ולפי מה שקראתי בכרטיס שלך וקצת בבלוג אני רואה שאתה מחובר לנושא המרגיע של יוגה והרפייה כך שזה יכול מאוד לעזור לך. תשתדל להשתמש בזה המון כשאתה נכנס לחרדה כלשהי, זה מנקה רעלים ואנרגיות שליליות מהגוף וממש נותן להרגיש התחדשות. ספר לנו יותר על עצמך ועל הקשיים שאתה נתקל בהם. האם החרדות הן יומיומיות או שהן באות וחולפות? בהצלחה בהשתלבות בפורום החשוב הזה, מיכל

subtitles

New member
ברוך הבא גיל! ../images/Emo142.gif

החרדות האלה יכולות כל כך ליאש... המעגליות הזאת שתארת.. סביב החרדות והדכאון הורגת אותי. אבל חייבים להלחם.. להיעזר במה שרק ניתן, ולהחזיר מלחמה. מקווה שיהיה לך ערב שקט.. והמשך שבוע רגוע

למעלה