איזו הקלה!!!

רמי 103

New member
איזו הקלה!!!

וואו, נגמר הלחץ המטורף. הגיע הזמן להרגע. זה נהיה כבר מעיק הרעיון הזה שאצליח לרוץ עד הסוף. הייתה לי תכנית טובה היום, הצלחתי להעמיד את הקונספט שלי וזה היה רצוני להערכתי זה רק עניין של זמן עד שהוא (ואני) נעלה שוב לאוויר. אני לא אומר שלום, רק להתראות ומחבק את כולכם. תודה על התמיכה והפרגון. רמי ירושלמי.

orengolan

New member
אני שולח לך חיבוק בחזרה

שמעתי רק את החלק הראשון של השידור לצערי.. פתחתי רדיו ואני שומע אותך מדובב מישהו שסיפר לך שעשה סקס בחמש וחצי! בא לך לרשום בכמה מילים מה היה בשעה השנייה? ומזל טוב לשירלי ובהצלחה בהמשך!

נעמה 103

New member
רמי...

אני לא מכירה אף אחד שדומה לך. בלי ספק מתחת למעטה הקשוח וקול הבאס העבה אתה בנאדם. ולא אחד שאפשר לחלוף על פניו ולשכוח. אתה מיוחד, מעניין ושונה. היה ברור כמה התחרות חשובה לך, והרשה לי לצטט את הודעתך הראשונה, בה הודיעו לך שעברת את "בית דני"...
• יששששששששששששששו רמי ירושלמי / השדרן של המדינה ו 22:01 | 14/07/04 עליתי! איזה גדולללללללללל,תודה יששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!
מאז ועד היום עקבת באדיקות אחרי הפורום, ואחרי כולנו. היית היחיד שפירגן בעקביות (כמעט לכולנו...). המון תודה על העצות, ההקשבה, התמיכה, ואל תאבד את הניצוץ הייחודי שלך! אתה באמת טיפוס, רמי ירושלמי. מסור ד"ש לבנותיך המפרגנות. נעמה

b e n z i o n

New member
אני חושב שהיגיע לך לזכות

היות ואני יודע כמה עבודה השקעת, למשל בראיון עימי- אני חושב שהזכיה צריכה להיות שלך. היות והשידורים לא נקלטים כאן אשמח אם תתאר מה קרה. ד"ר צחי בן-ציון

b e n z i o n

New member
אני חושב שהיגיע לך לזכות

היות ואני יודע כמה עבודה השקעת, למשל בראיון עימי- אני חושב שהזכיה צריכה להיות שלך. היות והשידורים לא נקלטים כאן אשמח אם תתאר מה קרה. ד"ר צחי בן-ציון

רמי 103

New member
תודה ד"ר צחי בן ציון. (+תיעוד)

ד"ר. התמיכה שלך מחממת את הלב. אתה גפ ד"ר וגם ג'נטלמן, ואני מאמין שעוד נשוחח רבות מעל גלי האתר, תענוג לדבר איתך. אשר לאתמול. היה קרב מעניין. שירלי רוזנבלום הייתה מתחרה ראוי. מספר המשימות עלה ל 5 כשחלק מהן היה לא מוכר לחלוטין. במשימה הראשונה שירלי ריאיינה אותי. היא ניסתה לנגח אותי על יחסי עם נשים (הכנסתי לה) על גילי (עוד יותר הכנסתי לה) וכאלה. הראיון על פי רונית כפיר שופטת 1 היה מעולה, עפ יובל כספין שופט 2 היה מתנשא, הוא לא אהב. במשימה השניה התקשרה ההפקה לתחנת מוניות, ואני נדרשתי לברר תוך שתי דקום מתי הסדרן עשה סקס בפעם האחרונה. זה היה מפיל. עליתי על סדרן בשם זקי, שתוך דקה וחצי סיפר ששכב עם אשתו בחמש וחצי אחר הצוהריים. השופטים וההפקה התמודד. שירלי הייתה צריכה להוציר ממישהו במוקד חברת חשמל את גובה חשבון החשמל שלו. אחרי שלוש ניסיונות כושלים הופסק הקטע שלה. השופטת גערה בה ואמרה שבאופן ששירלי פעלה אפילו היא לא הייתה מסגירה עניין זה באוזניה. בשלב הבא היינו צריכים להפיק תגובה לידיעה עעיתונאית תוך 5 דקות בעזרת הצוות באולפן. אני התבקשתי להביא את המנה הממיוחדת של מסעדת נאפיס שנפתחה זה עעתה בהנהלת ויקי כננפו כמסעדה זולה במיוחד לאנשים חסרי אמצעים. תוך שלוש דקות ככננפו הייתה על הקו. דקה נוספת חלפה בטרם ידענו כולם מה אוכלים שם אצלה במסעדה. שירלי התבקשה לבדוק מה תוכניותיו של רועי לוי לגבי קאמל קומדי קלאב, ובמשך 6 הדקקות שלה התברברה עם כל העולם (בחן!) אבל לא הצליחה להביא אותה. אחרי החדשות ראיינתי אני את שירלי. בניגוד איליה שמרתי את הראיון מעל החגורה, למרות שהיה שם הרבה בשר ללרדת עליו (תרתי משמע) נותרתי ברמת התהיה האינטלקטואלית - מה יש לבחורה כל כך סתמית למכור? (וגם הבנתי את זה מביקורת השופטת - מה רע בבחורות סתמיות? היא שאלה ואני הבנתי שלא הבנתי - בתור פלטפורמה לשדרן סטנדרטי זה אולי אפילו עדיף) יובל אהב את הקצב של הראיון. רונית פחות. שתי המשימות האחרונות היו הקראת קטע ושיר ראפ. הקטע שבחרתי להקראה נקרא שיר אהבה בדואי והוא מייצג נאמננה את הז'אנר "ערס פואטיקה" שמשתולל עכשיו באינטרנט (כנס ל blabla4u.com/sami ותקלוט את הקטע) היה עענק. רונית כפיר נשארה עם פה פתוח כמו דג, חחחח רק בשביל זה היה שווה שירלי הקריאה קטע פרוזה לא רע. אשר לראפ - זו הייתה הפעם הראשונה בחיי לבצע מן קטע כזה. היו בסוף מחיאות כפיים, אבל נראה לי שהן היו יותר מנימוס. השופטים התפלגו כצפוי. רונית הייתה בעד שירלי, יובל כספין בעדי (בגדול) ולפחות מהפן הזה ניצחתי - השיקלול של שניהם הראה שאני לוקח. מה שהפך את הכף היו הצבבעות האס אמ אס. היו לה קצת יותר. הייתי מנצח אותה גם בהצבעות לו הייתי יודע שההצבעות השבוע מתנהלות רק בשעות השידור של התכנית. במשך כל השבוע שעבר ההצבעות היו פתוחות 24 שעות מ 11 בלילה שלפני התחרות עד לרגע סגירתן דקה לפני התוצאות. אף אחד לא טרח ליידע אותי (וגם אותה לצורך העניין) שהשיטה שונתה שוב, וכך המון אנשים טובים שהצביעו עבורי משך היום לא באו לידי ביטוי. מילא. אולי עדיף ככה. הכוחות המנטלים שלי נשחקו במהלך החודש הזה עד דוק. אני מזכיר לעצממי איזה אחד מורעב מהסדרה "השרדות" שמכבים לו את הלפיד והוא מביט בשביל שמוליך אל מחוץ לתחרות וחושב "אוכל!" מקווה שהשלמתי לך פרטים, ושוב תודה על הכל ד"ר להתראות. מרמי. בחלק השלישי קיבלנו משימה - להפיק תוך 6 דקות

דניאל 103

New member
רמי אני רוצה לצלם איתך סרט..

מה אתה אומר אני ואתה ? בסרט חדש... סרט המשך.. ל"אבא גנוב" או "האבא של המדינה", תחשוב על זה.. :] בכל מקרה היית אחלה אבא של התחרות, בין אלה שיותר התיידדתי איתם בתחרות. טוב אנחנו עוד לא נפרדים נתראה בגמר הגדול. בה ביי :]

רמי 103

New member
דניאל ילד כמוך זו גאווה לכל אבא

ואני בטוח שאביך לא יוותר על הזכות להישאר כזה. אוהב אותך המון כוכב צעיר. יאללה, לך לכבוש את העולם - השמיים הם הגבול

למעלה