איזו התעמלות מומלצת אחרי לידה?

galoz1

New member
איזו התעמלות מומלצת אחרי לידה?

אני 8 שבועות אחרי לידה ורוצה להתחיל לעשות קצת ספורט כדי להוריד את המשקל העודף. יש לי בטן, ירכיים ותחת שגדלו בהריון (אני יודעת שלכולן יש) ואני רוצה לחזור למצבם הקודם אז... מה אתן ממליצות? אם איזה סוג של התעמלות כדי להתחיל? אני ממש לא בן אדם ספורטיבי וכל חיי התרחקתי מחדרי כושר למינהם אבל המצב מחייב אז.... אין ברירה. האם יש הבדל בין מי שעברה ניתוח קיסרי למי שלא בהקשר לסוג ההתעמלות? אודה לכן על כל עזרה או המלצה על קורס ספציפי (אני מאיזור השרון) תודה

hagitko

New member
מצטרפת לשאלתך...

אשמח לשמוע גם ממתי מותר להתחיל לעשות התעמלות לאחר הלידה ואיזה סוג? האם ישנן מגבלות? תודה מראש והמשך יום נעים! (אני שבועיים לאחר הלידה)

חן123

New member
אני עשיתי הליכות

זול זמים ואפשר עם העגלה זה שורף שומנים טוב לחיטוב כללי ומתאים לכל רמת כושר

keri77

New member
../images/Emo41.gif מנצל"ש - חדשה כאן!

שמי קרן וילדתי לפני שלושה שבועות פחות יומיים, עליתי במהלך ההריון 17 קילו, כאשר המשקל המקורי שלי 52 והשאיפה להגיע ל- 50!!!! נותרתי עם 10 קילו עד כה, אני שוקלת 60 וכבר כמה ימים תקועה על אותו משקל, אני מניקה כך שלא יכולה לעשות דיאטות קיצוניות... השאלה שלי: מתי אפשר להתחיל ללכת לחדר כושר? התרחבתי המון באגן ואני מתה לחזור לגיזרה שלי!

חן123

New member
חכי עוד קצת

מומלץ לחכות לפחות 6 שבועות לפני שמתחילים דיאטה ו/או פעילות גופנית. תני לגוף עוד צ'אנס לעשות את שלו לבד

למעלה