איזו חבילה מדליקה קיבלתי ממועדון תאומים של

ונוס 26

New member
איזו חבילה מדליקה קיבלתי ממועדון תאומים של

חברת B&D. כמובן זו לא פרסומת, פשוט המלצה חברית.
לפתע פתאום התקשר אלי מישהו ואמר שהוא שליח עם חבילה בשבילי ממועדון תאומים. קיבלנו את החבילה, פתחנו ונגנבתי.
חבילת קרטון של חברת B&D. בתוך החבילה יש מכתב חביב מאד עם ברכות להולדת התאומות (בנות תשעה חודשים עוד מעט...), והיא מלאה דברים טובים - בשביל הבנות, ובשבילי. חבילה גדולה של סוכר ענבים, גרנולה וקורנפלקס בריאים, דייסת כוסמת, פריכיות אורז, פצפוצי אורז, רכז תפוחים בלי חומרים משמרים. הכל בריא וטוב.
הופתעתי לגמרי, כי את הבקשה להצטרף למועדון תאומים שלחתי לחברת B&D לפני בערך חצי שנה או יותר, ולא שמעתי מהם כלום עד עכשיו (לעומת חברות אחרות שכן חזרו אלי).
אין לי מושג למה הם שלחו לי את זה רק עכשיו, אבל לאור מה שהחבילה מלאה - הם לא יכלו למצוא זמן טוב יותר! הבנות כבר אוכלות מוצקים היטב, גם בכפית וגם, ובעיקר, בידיים. מכורות בעיקר לתוצרי דגן (הן רק רואות פחמימות - לחם, פיתה, פוקצ'ה והן כבר חוטפות לי את זה מהיד, עם הרבה מאד כוח...!) ואני בטוחה שהן יתפנקו מפריכיות האורז (וזה נראה לי עדיף על לחם).
בקיצור, ממליצה לכן בחום לפנות לחברה, ואם לא חוזרים אליכן מיד - להמתין בסבלנות....

ונוס 26

New member
וקצת הסבר על מתנות מ"מועדוני תאומים"

מתישהו לפני יותר מחצי שנה, כשהבנות היו בנות חודשיים בערך, התקשרתי לשלוש חברות שיש להן מבצעים ומתנות לתאומים. אני חושבת שמצאתי את הטלפונים ואת הפרטים של החברות האלה בפורום "תאומים ושלישיות", או בפורום הריון מרובה עוברים". בכל מקרה, אם תקלידו בגוגל - מועדון תאומים, או מבצעים לתאומים בטח תמצאו פרטים בנושא.
בכל מקרה, מה שגיליתי זה שכל מה שצריך לעשות זה לשלוח בפקס מכתב עם בקשה להצטרף למועדון תאומים של החברה, לציין את פרטי התאומות (כולל משקל - זה רלוונטי לחברות של חיתולים) וכן אישור לידה שלהן, או ספח תעודת זהות שהן מופיעות בו, כהוכחה לכך שבאמת נולדו לכן תאומות, או תאומים...
שלחתי לחגלה (טיטולים), לפמפרס ולB&D שזו חברת מזון, ואני יכולה להודיע עכשיו באופן רשמי שבתחרות על הלב שלי בין שלושתן - בי אנד די לקחו בגדול, ופמפרס לגמרי הפסידו.
פמפרס שלחו לי במכתב הרבה תלושים של הנחה של עשרים אחוז לחיתולים שלהם, שאפשר להשתמש בהם רק בסופר פארם. המבצעים בסופרים ובניו פארם מנצחים לפעמים את ההנחה הזו.
חגלה לעומת זאת שלחו לי עם שליח עד הבית חבילה גדולה ובה שתי חבילות חיתולים של "טפנוקים" במידה 3, הבנות היו אז מידה 2 אבל כשהן גדלו עשיתי שימוש בכל החיתולים שבחבילה. היה נחמד להנות מחיתולים במתנה. אגב, לפני כן חשבתי שזה סוג ממש גרוע (בלי לבדוק, בטיטולים פרמיום של חגלה אני משתמשת קבוע), ואחרי השימוש הגעתי למסקנה שזה סוג לא רע. בינתיים אני לא חושבת שאי פעם יצא לי לראות טפנוקים בסופר במחיר זול יותר מזה של טיטולים פרימיום ונראה לי שהפרימיום עדיף.

טל ומטר1

New member
תודה

אני מכירה את הרשימה אבל לא נרשמתי לאף מועדון . נשמע שכדאי

מתנות ממועדון תאומים

הי ונוס יקרה,

כייף לשמוע ממך. מה שלומכן???

איזה יופי של מתנה קיבלתן. תתחדשו.

צילמת במקרה?

איזה חברה. זו b&d ? הם ישראלים?
תוכלי בבקשה לכתוב את השם המלא שלהם?

תודה יקירה ושנה טובה!

ונוס 26

New member
שלומנו מצוין, קצת פרטים על B&D

הי הדר
שלומנו טוב, אני עסוקה מעל הראש, עם עבודה חדשה ופרוייקטים ישנים ובנות שלא ישנות יותר מדי זמן ברצף (אכתוב על זה בקרוב...)
מצטערת, לא צילמתי את החבילה, אבל אני מתפנקת על כל המוצרים...
אלו פרטים לגבי החברה (ממאמרי פורום תו"ש):
חברת בטר אנד דיפרנט (B&D) שולחת עם שליח חבילה מכובדת - 4 חבילות גדולות של דייסות שונות, ממרחים שונים של החברה ועוד. טלפון 02-5355137 פקס 02-5354218

וזה מה שמצאתי עליהם ברשת (עושה רושם שזו חברה ישראלית)
B&D בטר אנד דיפרנט א.ת מישור אדומים. אספקה לכל הארץ
חלומם של מקימי החברה- לייצר ולשווק את מיטב מוצרי המזון הבריאים מן הטבע, במטרה להגיש עולם של מזון טבעי ואיכותי עד לפתח הבית של כולנו.
הטבע שלנו
אם לסכם את בטר אנד דיפרנט בשלוש מילים -
בריא, איכותי, טעים.
זה אנחנו, אלו המוצרים שלנו, זו הפילוסופיה העסקית והמצפונית שלנו.
וזה לא פשוט כמו שזה נשמע. כי יצירת מוצר בריא, איכותי וטבעי במאה אחוזים, שיהיה גם טעים לחיך בוגר או ילדותי - פה כבר מדובר באומנות.

למעלה