איזו חכמה לינוי.. הופכת לחברה הכי טובה של דני

tapuzo

New member
איזו חכמה לינוי.. הופכת לחברה הכי טובה של דני

מבהירה לדניאל שאין לה שום דבר כלפי איתן.. הופכת למשענת של הצגת דניאל הבוכיה.. שתיהן מאותו בית ספר.. ומקווה שכך דניאל תגיד לאיתן להדיח מישהי אחרת ולא את החברה שלה בבית.. איזה מתוחכמת לינוי.. יש מצב שהיא נשארת בזכות האסטרטגיה הזו

tapuzo

New member
כן אבל זו אסטרטגיה מתוכמת כל כך..

איתן התיישב איתן וראה שהן חברות טובות ושהיא זו שדואגת לדניאל ומנחמת אותה כשהיא בוכה.. עכשיו יהיה קשה מאד להדיח אותה כי היא החברה הטובה של החברה שלו.. זו פשוט אסטרטגיה מצוינת, שאף אחת מהבנות האחרות לא חשבה עליה. שאפו ללינוי, האוזן הקשבת, ידידת הנפש.. כנראה שזה יטה את הכף להשאיר אותה ולהדיח את לירון

24שעות1

New member
ולכן נראה לי שליהי זאת שתודח - כך עפ"י רצונה

דניאל. דניאל רוצה להחליש את קרן

אני כבר ממש לא יכול לסבול את הדיבור שלה

כל פעם שהיא מדברת אני שם על MUTE. יש לה דיבור כמו אחת שעושה טובה שהיא מדברת.... וקול מעצבן... מאד מקווה שהיא תעוף, היא לא תורמת לתוכנית הזאת שום דבר. משעממת...

tapuzo

New member
דיבור של קלפטא רומניה אסלית

זה דיבור של רומניות.. היא תהיה אודטה עוד כמה שנים אותו סוג דיבור.. זה דיבור מאנפף מהאף של יוצאות רומניה..

poli88

New member
כן רק שלירון עשתה את זה הרבה לפניה.. נראה מי

תודח. זה ברור שזה או לירון או לינוי.

tapuzo

New member
עם לירון זה היה שטחי

לירון דיברה על לירון, לינוי דיברה על דניאל.. את לינוי דניאל לא רואה כאיום כי היא בניגוד ללירון לא מנסה כלום. ללירון דניאל לא בכתה.. גם לא מול איתן. לינוי מתוחכמת דאגה שאיתן יראה אותה מנחמת את דניאל.. אבל איתן כל כך שונא את לינוי ולירון, שהכל יכול להיות. הוא לא סובל את שתיהן ברמות קשות, לא מחליפים אפילו מילה. זה מצחיק שאלו שתי המנחמות של דניאל.

didush100

New member
וואי וואי דני מזה בסרטים

על מה ולמה? כולה התמזמזו כמה פעמים והיא כבר מאוהבת אמאלה היא חיה בסרט אם נראהלה שגם איתן כמוה מספיק שהיא תראה ששניה אחרי שמזמז אותה חשב שמדובר באורטל.

tapuzo

New member
זה ברור שתי דקות מחוץ לשם הוא לא שם עליה

מילא שאיתן מאוס עכשיו מצא לעצמו רדודה כמוהו. שניהם לא מפסיקים לדבר על עצמם ומתנשאים באופן טבעי.

didush100

New member
ברור שלא הוא סתם נהנה איתה

לא יהיה לו איתה שום דבר רציני לא בבית ולא בחוץ

tapuzo

New member
קוראים לזה הצגה למצלמה, היא מדברת לצופה..

אם תקשיב טוב לאיך שהיא מדברת, היא מדברת למצלמות לא לאיתן ולא לאף אחד.. היא רוצה להצטייר הרגישה והעדינה ולא הביץ'.. והדרך לעשות את זה זה להתבכיין מול המצלמות כמה היא לא רוצה להיות שם..

לונדרון

New member
|4אני מסכימה איתך, זה מאוד בולט אצלה לאחרונה

או שהמצלמות מתמקדות בה יותר מבעבר בגלל המצב

tapuzo

New member
אין שם דבר אחד אמיתי בשיחות

גפ איתן וגם דניאל אומרים מה שהם חושבים שהציבור רוצה לשמוע.. שניהם מודעים לעצמם, לא השתחררו באמת, כל הדיבורים נעשים מתוך המקום הזה של מה יחשבו עלי בחוץ. אין שם רגש באמת, אין שם כנות, אין שם התאהבות, אין שם פתיחות. זה נשמע כמו טקסט שלקוח מטלנובלה זולה במיוחד וגם רמת המשחק בהתאם.

למעלה