איזו טרגדיה!!!

קישקוש

New member
איזו טרגדיה!!! ../images/Emo122.gif

בעל הבית שלי הודיע לי אתמול שיכול להיות שאני לא אוכל להאריך את החוזה לעוד שנה, כי הבן שלו (שהתחתן לא מזמן) אולי ירצה את הדירה... ועד שהתחלתי ממש לאהוב אותה!! אוף איתו!!
<הוא נראה יותר בוכה מאשר מזיע..> <לא איכפת לכם שאני שופכת ת'לב, נכון?>

שפכי את לבך לרווחה ../images/Emo14.gif

אני מאוד מזדהה עם הבאסה שלך, נורא מתסכל להתחיל שוב עם חיפושי הדירה, עד שמוצאים מקום חדש שאפשר לקרוא לו בית. אבל אם יש משהו שאני כן יכולה לומר הוא שמעולם לא עזבתי דירה מרצון: כלומר, כל פעם שעזבתי, היה כי לא יכולתי להמשיך. והעובדה היא שהדירה בה אני מתגוררת כיום היא שווה ומוצלחת הרבה יותר מקודמותיה, מסיבה מאוד פשוטה. את כבר לא תתפשרי על דירה יותר מעאפנה ממה שגרת בה קודם, אלא תמשיכי לחפש אחרי משהו שמוצא חן בעיניך לפחות באותה מידה, ואולי אף יותר. לכן אם מסתכלים על זה מהזווית הזו, הבית העתידי שלך יהיה גם הוא מוצלח ונעים.

קישקוש

New member
תודה על העידוד..

האמת היא שחשבתי על זה, ואולי באמת דירה חדשה תהיה יותר טובה מהנוכחית.. ובכל זאת.. עד שהתרגלתי.. מה שעוד לא כ"כ נוח, זה העניין של התזמון. החוזה שלי מסתיים באמצע נובמבר- אחרי שכל הסטודנטים כבר מצאו את מקומם. ובהתחשב שאני נמצאת קרוב לבר-אילן, העניין יכול להיות קצת לרעתי. ומצד שני- אולי לא. אוף. החוסר ודאות משגע אותי

EyalPolo16V

New member
קרה לי גם, ולא מזמן נצפרה צפירת

הרגעה , אחרי שחודשיים הייתי באי ודאות מסויימת.

hilli1

New member
מאמי חמודה

אני מאוד מאוד מבינה לליבך. עברתי תשע דירות בחיי..הסיוט הזה שנקשרים לדירה ופתאום צריך לעזוב מאוד מוכר..תקווי שהדירה הבאה תהיה יותר שנים. או שתקני משהו. תחזיקי מעמד !!

קישקוש

New member
לקנות??? ../images/Emo2.gif

את רצינית?? היית חושבת ברצינות לקנות דירה, ככה, באמצע החיים? <ובכלל מי רוצה לגור בעיר?
>

למעלה