איזו יד!

eilat11

New member
איזו יד!

קאש 1-2 נשארנו 4 שחקנים התחלנו 8... אני עם 280 בצ'יפים נגד מישהו עם בערך 80, שורט. 10-7 סוט.. אני בביג, הבחור מעלה ל-6 אני משווה .. פלופ נפתח QT6 אני צ'ק, הוא שם 6. אני משווה. טרן עוד עשר... אני שוב בצ'ק, הוא שם 10.. אני משווה. ריבר.... העשר האחרון. אני חושב חושב ומהמר בגובה הקופה, 44. השחקן השני אומר לי "אני חייב להכנס איתך אול אין, יש לך 10?" אני מראה לו את ה-10 והוא חושף QQ.

Wish Master13

New member
היית צריך לברוח אחרי הפלופ

לא היה לך כלום אבל לא straight או flush draw. תפסת running running בפוקס וגם זה לא הספיק למרות שאחרי הריבר כמעט ואין ידיים שמביסות אותך (אם אין אפשרות לפלאש).

bang01

New member
אפילו לפני הפלופ, לדעתי

רייז כזה קטן של 3X משורטסטאק לא יכול להיות משהו פחות טוב מ-T7... ונאמר שהחלטת להשוות את זה מאיזשהי סיבה, את ההימור חצי קופה הזה על הפלופ לא הייתי משווה בכל מקרה. זה פלופ מהספרים לc-bet. יבש לגמרי עם היי קארד לגיטימי. אם הרגשת ממנו שהוא חזק, קפל בלב שקט. אם בא לך להיות בטוח, לך על צ'ק רייז קטן, של value ולא בלוק. אם הוא התקפל, מה טוב. אם הוא משווה, צ'ק פולד בטרן. אם הוא מעלה עליך, שלום ולהתראות, פולד אוטומטי.

eilat11

New member
אנחנו 4 ידיים ,

מה שאומר שהשחקן השמעלה לא חייב להיות עם מפלצת. בשולחן שלנו משחקים טווח עצום של ידיים , כל הסוטד קונקטור - וכל סוגי הידיים היצירתיות. וגם משווים הרבה לפני הפלופ. המון בלופים והמון קריאה.. אני לא משחק שם כמו רובוט- ברשת.. לא תמיד השוואות לפני הפלופ הן נכונות אבל הקופות שהן יכולות להביא (גם אם אני לוקח את הקופה בסמי בלוף) עשויות לגרום להשוואת EV+.

bang01

New member
למה אתה קורא קריאה?

"הוא מצמץ אז נראה לי שזה בלוף"? או "הוא העלה X מפוזיציה Y, השווה רייז על הפלופ הזה, הטווח שלו הוא ככה וככה אז סביר שהטרן הזה פגע בו"? אם זה הראשון, אני אשמח לדעת עוד כי כשאני משחק עם שחקנים כאלה (עם ~90 vp$ip וטווח קול עצום על כל פלופ) אני בדר"כ מוצא את עצמי מתוסכל ומופסד, אלא אם כן אני תופס איזה מפלצת ומצליח לקבל ערימה של מישהו. ומעבר לזה, עדיין פוסט פלופ לא טוב לדעתי. גררת את עצמך לקופה שיכולת בכיף לצאת ממנה עם כיסים ריקים.

כפירוש23

New member
מה נסגר איתכם? הוא קיבל רביעייה בריבר..

אין שום יד שיכולה לקחת אותו.. נראה לי שלא קראת טוב

bang01

New member
מדובר פה על כל היד, לא רק על התוצאה הסופית

כמו שאומרים בפתיח המפגר של poker after dark: המטרה בפוקר היא לא לנצח, אלא לעשות החלטות נכונות. וההחלטה הנכונה היחידה בערך ביד הזאת הייתה לדחוף בריבר.

למעלה