איזו כלבה! |ספויילר| לספר 27

RaistGirl

New member
איזו כלבה! |ספויילר| לספר 27

איך היא מעיזה לחשוב על זה אפילו??? איך????? איך היא מעיזה לחשוב על לצאת עם מישהו אחר חוץ מטוביאס???? אני הייתי חונקת אותה... כפי שיעלוש כבר ניחשה בוודאי אני מדברת על ההתחלה של ספר 27 כשטי.טי (איזה שם זה בכלל?) התחיל עם רייצ'ל... והיא עוד חשבה להגיד כן!!! והיא גם התחרטה על זה שאמרה לו לא! פסיכית!!!!!

Silver Fox

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif

RaistGirl

New member
יש לו השתנות של בנאדם!!!!

ואני די עצבנית על רייצ'ל... על זה שהיא חשבה להגיד כן!!! אבל היא אמרה אחר כך שהיא אמרה לא כי היא נאמנה לטוביאס |ינשוף| <---- במבה שלי...

Silver Fox

New member
../images/Emo82.gif

זה היה כל כך ברור שהם יצאו... אבל כבר התרגלתי לסיפור האהבה היחיד - ג'ייק וקאסי. אהבה באנימורפס? נדיר, נדיר. אבל תמיד חשבתי שמרקו ורייצ'ל דווקא אוהבים. נו טוב, יש הפתעות בחיים.

RaistGirl

New member
בהתחלה גם אני חשבתי...

אבל היה איזה ספר שרייצ'ל הראתה לטוביאס תמונה שלו כשהוא היה עדיין בנאדם ואז הבנתי שהם אוהבים אחד את השני...

Nagini Potter

New member
גם אני לא הייתי בטוחה...../images/Emo182.gif

בקשר למי רייצ'ל אוהב. אבל נראה לי שהיא אפילו לא חושבת על מרקו, אחרת היא היתה אומרת משהו, במיוחד בספר הזה, שבו מדובר על זה שהיא תוהה האם זה באמת משתלם לה להמשיך להיות עם טוביאס.. זה בהחלט בעייתי. יש לי הרגשה שהיא תצטרך פסיכולוג כמה שנים טובות.... כל האנימורפס, בעצם...
טוב, אל תכעסי על רייצ'ל כל כך.... זה יכול להיות נורא מתסכל להיות מאוהבת בנץ
.. ואז בחור חמוד הציע לה לצאת איתו - ובכל זאת היא נשארה נאמנה לציפור. אני לא בטוחה שאני הייתי עושה אותו דבר... ומה זה השם הזה באמת? T.T? לא התלהבנו? טוביאס אמר על זה משהו, אבל אני לא מוצאת את הציטוט של זה כרגע... הוא אמר שזה ראשי תיבות של Troubled Teen ועוד כל מיני שאני לא זוכרת... לי זה לא יקרה Nagini Potter "עם כל הכבוד תשעים זה לא מאה"

Nagini Potter

New member
אוי, שכחתי ת'.. תתבעי אותי...../images/Emo182.gif

*מרימה גבה* לי זה לא יקרה Nagini Potter אם כל העולם במה, איפה יושב הקהל?

Silver Fox

New member
נישול צרצור^_^../images/Emo82.gif

אימאל'ה! ראיתם את הפרסומת הקופצת עם הבלונים למעלה שכששמים עליה את העכבר ואז היא מתחילה לשיר "זוכים אחת שתיים שלוש" או משהו כזה?!
ממש קפצתי, כמעט עשיתי במכנסיים...

Nagini Potter

New member
אני לא מאמינה! ../images/Emo157.gif

זהו פרעה, חברי הותיק משכבר הימים!!
הוא חזר אליי! *tear* הופרדנו מאז פסח שעבר... (לא, להודעה הזאת אין שום קשר לשום דבר) לי זה לא יקרה Nagini Potter תראו אותי, אני שמח סתם פתאום תראו אותי, הכל נראה לי יפה היום כמו חלום סתם פתאום

Silver Fox

New member
אני אימצתי את ../images/Emo155.gif../images/Emo82.gif../images/Emo155.gif

וה|פירמידה| לא עובדת לי משום מה... תפוזטיפש...

Silver Fox

New member
עכשיו היא כן!../images/Emo162.gif../images/Emo82.gif../images/Emo155.gif

צריך פשוט להוריד את הי' הראשונה......

למעלה