איזו כניסה!

python 4

New member
איזו כניסה!../images/Emo58.gif

אפרופו הדיון המרתק על פרקים שבוכים בהם.. איזו כניסה! אח, אף פעם לא שמחתי לראות כל כך את השפם.. בעצם אף פעם לא שמחתי לראות כל כך את השפם. אבל עכשיו כן, כי זה אומר שעכשיו ניקי תהיה הסבתא הרעה שלא מבלה עם הנכדים בחג המולד. אה כן, וזה אומר גם שהתיאוריה שלי על רמונה שחטפה את ויקטור לא היה נכון (אלא אם.. זה ויקטור מתחזה!) איזה פרק של עורכי דין.. קריזטין, מייקל וג'ון חלבה בפרק אחד. האם בפרק הזה אנחנו רואים את סימני ההתקרבות הראשונים (ספויילר, ספויילר..) של כריס ומייקל? וג'ון המסכן.. "יש לי חברה, מקורזלת ומהממת ביופיה, שצריכה להתגרש מבעלה העצבני שמשחק את TC בצ'וקות". שמתם לב שהוא ניסה להתחמק ממנה בעדינות? "כן, זה יעלה הרבה כסף... אם יש לה את הכסף.." בכל זאת גם לעורכי דין מפוקפקים יש קווים אדומים בנוגע למי אפשר לקחת בתור לקוחה. וחוץ מזה:
= אהבתי את הכובע של מרי
= מישהו צריך להרוג סופית את הנודניקית הקטנה, קאסי
= היה היום פרק נטוּל בילי
= ניקי היא זקנה בוגדנית
= אבל איזו כניסה
= מיגל המסכן, אין לו משפחה לבלות איתה את חג המולד שהוא נאלץ לעשות בייבי סיטר לפרחה ולנוח. ולסיום..
= נר זיכרון לזכר הפתיח הנוגה שהלך היום לעולמו (1973 - 1999). לנצח תהיה חקוק על לוח ליבנו, פתיח יקר.

python 4

New member
ושכחתי את משפט השנה, 1999:

"תבטיחי לי שלא תעבור לך שום מחשבה שפמית בראש", או משהו כזה, מאת ג'ק אבוט השני.

Dawn12

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי

כמו שזה היה נראה, ניקולאס היה קרוב לפרוץ בבכי כשהוא הבין שגם אמא וגם אבא לא יוכלו לתת לו מתנות בקריסמס הזה. כמובן שהוא ניסה להסתיר את זה תחת הדאגה לילדים ("מה נעשה שרון? מה נגיד להם? אף אחד לא ישב בקצוות של השולחן!") אבל כולנו יודעים את האמת העגומה. מתי כבר תתבגר?
אני לא יכול להגיד שאני אוהב את הסצינות של מייקל וכריס. כריסטיאן תמיד צריך לעבוד כל כך קשה בשביל לסחוט מלורליי הבעת פנים שונה מהמבט הקפוא שלה, וגם אז זה לא תמיד מצליח. למה בכלל אכפת למייקל מכריס? למה הוא מטריח את עצמו להגיע ממרומי המשרד המפואר שלו אל החדר העלוב של כריסטין? האם כריס באמת שווה את הסיכון להיתקל באחד מאותם אנשים מסכנים וחסרי פרוטה שמסתובבים שם ומחפשים עורך דין טוב בחינם? ועצה קטנה לאוליביה: בפעם הבאה שמישהו מתעניין בחיים העלובים שלך, נסי לא לצרוח כמו כלבה ולהודות על כך שלמישהו באמת אכפת.

soapsfan

New member
הפרק היומי

מרי...גט א לייף!! כל סצינה שהיא מופיעה בה הולכת ככה: פול:"היי כריס...בואי נלך למיטה!" [דפיקה בדלת,פול פותח] פול:"מום?!" [כריסטין מחייכת חיוך מזויף,מרי נכנסת עם סירים/מתנות] אזה סצינות משעממות איתה.ועדו יותר משעמם היה כל קטע אוליביה/מלקולם/ניל דווקא השיחה של מייקל וכריס הייתה נחמדה ויתר הקטעים היו בסדר..קטעי ג'ק ואשלי[אני ממש נהנה מהסצינות שלהם יחד],כל ההתרחשויות בחות ניומן..ואיזה מצחיק שויקטור נכנס,כולו שופע חיוכים,למורחת רוחם של ילדיו

היי סופי! (צדקה?)

ברוך הבא למועדון ה"צעירים" (באמת התפלאתי שאף פעם לא ראינו אותך כאן, הרי אתה די צעיר
)

python 4

New member
למורת רוחם../images/Emo35.gif

אני חשבתי שויקי הולכת להתנפל בנישוקים וחיבוקות על אביה השב מן הגולה. וניק? שמח שישב לו מישהו בקצה השולחן.

Charmed24

New member
ויקטור שוב הביתה ../images/Emo82.gif

פווווווץ
כזה פוץ הויקטור הזה, איך הוא עמד שם עם חיוך זחוח כזה על הפנים, כל כך מרוצה מעצמו, אחרי שמירר במשך חודש את חייהם של כל בני המשפחה. אני מת לראות מה יקרה לחיוך שלו, כשהוא ישמע שניקי הפליגה לה בגונדולה לעבר ונציה עם בראדלי קרלטון איך השחקנית-מרי הזאת מסכימה שיעשו כל פעם מחדש חוחא והיתלולא ממנה, נבצר מבינתי. כ"כ הרבה שנים הזקנה הבלה הזו מופיעה בסדרה, ומעמדה רק הולך ונסוג שם דווקא זה נחמד שמייקל הביא לכריס קקטוס, חבל שהוא לא שם לה גם נעץ על הכסא, הייתה יכולה להיות דאחקה חבל על הזמן. האמת גם אני כמו כריסטין, אם הייתי צריך לעבוד במשרד עלוב ומטונף שכזה, הייתי חוטף דכאון וחוסר-פוריות אשלי וג'ק שנונים שנונים, אבל קצת מיצינו את הסצינות המשותפות שלהם. אחים בגילם לא אמורים להעביר כל אחה"צ יחד בסלון, get a life you guys ולגבי השחורים, חסכתי מעצמי התענוג. בכל פעם שפניה הגרומים של אוליביה ריצדו על המסך, העברתי לאהבה מעבר לפינה...
בונוס מיוחד למי שיודע איך התמונה קשורה למה שכתבתי

python 4

New member
מדונה, כמו בתולה (אלק)

בונציה. גם ניקי הולכת לשוט שם, רק בהבדל אחד - היא לא בתולה (טוב, גם מדונה לא היתה).

Charmed24

New member
בונוס ../images/Emo77.gif

פייתון הבטחתי בונוס בבקשה זה בשבילך
pink elephants & lemonade

python 4

New member
זה הבונוס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

המממ... OK, אני חשבתי שזה יהיה משהו בכיוון של
..

python 4

New member
לא לא, את טועה קצת..

צהובון מקבל את הריגושים שלו מתמונות כאלה

noname20041

New member
כן אני בטוחה

שהיום הוא התרגש לראות אותה בלוק "החגיגי" עם הכובע של סנטה, האישה פתטית!

noname20041

New member
את תדבר ככה על ויקטור!!!!

הוא פוץ? ניק פוץ! "או שרון,מי ישב בשתי קצוות השולחן?" יאללה יאללה ,הדבר היחיד שהוא חושב זה מה הוא יספר לילדים, בחייך, נוח הזה כבר צריך להיות בן 3 ועדיין לא מדבר אז לא באמת נראה לי שיהיה לו אכפת ואם קאסי תתקרצץ בשאלות, תמיד אפשר לשלוח אותה למטבח עם מיגל לטחון עוגיות (זה יכול להיות תחילתו של רומן עתידי...)

miss chief

New member
ויקטור איכס../images/Emo70.gif

ככה מתנהגים לילדים שלך, ולנכדים
הם אשכרה נהיו יתומים לפרק אחד... והחיוך שלו - ילד שחצן מפגר. מתי כבר יפטרו אותנו מעונשו של זה
איכס עליו
ושאלה רצינית - למה בעצם התסריטאים מונעים מכריס הריון? ועוד משהו - מרי איכס #2.. .כנשואה טרייה, אני חווה על בשרי את ההרגשה הזו, שהרחם שלנו הופך לרכוש ציבורי, בגלל של החמה...

למעלה