איזו מדינה אטומה
אני מתביישת

april13

New member
איזו מדינה אטומה ../images/Emo2.gif אני מתביישת

אני אזרחית ישראל , מתביישת. מתביישת בשמם של העולים החדשים והוותיקים. שאינם זוכים לכיבוד המינימאלי של תרגום לרוסית את שנאמר לפחות לזכר יקריהם. אני צופה בחדשות, נשארת פעורת פה. וקריין החדשות מדבר על כך שבטכס במשכן הכנסת , לא היה דיבוב ברוסית למשפחות העולים החדשים שאבדו יקיריהם באסון המטוס שהופל לים ע"י טיל לפני שבוע ימים. במקום לתקן את העוולות מעמיקים אותן עוד יותר? משדרים את חזרתן של משפחות שאבדו את יקיריהם, מדברים על הסיוע שינתן להן אבל הכל בעברית. אין תרגום לרוסית. אין כתוביות, אין כלום! איזו אטימות? איזו בושה, ומדוע? מפני שלא מכבר עלו ארצה? עד לאן תגיע האטימות? אני מתביישת! חבל שפרנסי המדינה אינם מסתכלים אפילו פעם אחת על עצמם בראי. חומר למחשבה.

benni (mac)

New member
כבר כתבתי אני

שמעבר לראורגניזצייה שאני אישית עסוק בה וזקוק לה , החברה והתרבות הישראלית מבלי אותה ראורגניזצייה ... אגב , משום מה מהדהד לי פתאום זכרון מפורום צרכנות ביואל ז"ל , במידה והזכרון שלי מתפקד כשורה ואיני טועה...קבלי ד"ש מ"אחד מהעם"...
,שכתש קלות, איזה סוכן ביטוח מתלהם... במידה וטעיתי...לא נורא. שבת שלום לך.

מיכל@בר

New member
לא ראיתי חדשות וטוב שכך, כי באותו

עניין, שתלתי כתבה בקישורים על היחס הלא מכובד, בלשון המעטה, לגבי התאונה המחרידה הזו. אוי לה לאותה בושה.

sad

New member
ולי אין מילים, פשוט אין

מביך כל כך מביך להשתייך להיות כביכול חלק מהעם הסלקטיבי ביאושו וכאביו

../images/Emo41.gif מרוב שכול במדינה הזו...

לאורך שנים...וההתגברות הזו במשך השנים האחרונות לגבי האובדנים.. מתקבל הרושם שהחברה הישראלית מתכהה בחושותיה כלפי הקורבנות.... וכך גם נבחריה.... ולעצובונת...יש לך מילים...ועוד איך...

למעלה