איזו מטומטמת אני!!!

איזו מטומטמת אני!!!

אתמול ידיד שלי הזמין אותי לצ´טצ´ט איתו באינטרנט.. זה הייה ב9 וחצי. החלטתי, טוב, אלך ב-10 משם. וואלה באתי הייה כיף.. וסיימנו לדבר ב-3 וחצי לפננות בוקר!!! ולשנינו יש בעיות בללכת בזמן לבית הספר.. הוא החליט בכלל לא ללכת לישון! כי נשארו לו איזה 3 שעות לישון והוא הייה משוכנע שלא יצליח לקום.. אני הלכתי לישון.. קמתי היום ב-7 ורבע לבד :)!:!:!).. ווי אתם לא יותעים איך התעוררתי! הרגשתי חרא, הרגשתי חולה, ולפני רבע שעה הקאתי.. ותחשבו כמה טוב הרגשתי אתמול... וכעת, בגלל הטימטום שלי וחוסר היכולת לומר "ביי" אני חולה כאן, נשארתי בבית, אבא כועס, וגם אימא תכעס. וחבל, היום יש שעתיים ביולוגיה! וזה כיף ואני אוהבת את המורה! (זה נדיר..) ועוד שעתיים מתימטיקה! משעמם רצח אבל זה נורא חשוב!!! ולמדנו למבחן! חרא. ועוד איזה שעה מורשת שבעיקרון בו אני לא עושה כלום... ושעתיים ערבית.. שבהם באה מורת "שמע" שאני אוהבת.. והצטרכתי לבטל איתה... אז עכשיו אני פה, איזו מטומטמת חולה.
:&acute
 

עייטן

New member
נכון, באמת מטומטמת....

סתם צוחק איתך... מה שלומך עכשיו? מרגישה יותר טוב? תגידי, זאת את שהתלבטת האם ללכת למגמה ביולוגית או לתיכון יהוד? אם כן, אז מה החלטת בסוף...?
 
כן.. כן.. זו אני שהתלבטתי ../images/Emo13.gif

נרשמתי בסופו של דבר לביוטכנולוגיה בעיר שלי... תנאי הקבלה מאוד קשים.. אז אם לא יקבלו אותי אז אחשוב על האפשרות ללכת ליהוד.. מקווה שיקבלו אותי כי זה באמת מעניין.. ואיך אני מרגישה? יותר טוב
אבל לא יודעת אם אלך מחר לביצפר..
 

banana girl

New member
לדינה

בגלל זה היית עייפה בהסעה לשמע!!!! אה... טוב ואת רוצה ללכת לגימניה? הא? נחמד אני אישית לא הייתי הולכת, כי אני לא סובלת מתמטיקה וביוטכנולוגיה זה בכלל קשה לאללה וזה לא בשבילי אני בראש של קולנוע וכאלה דברים
 

banana girl

New member
ועוד משהו!!!

את רוצה ללכת לביוטכנולוגיה נכון? אז הפתעה.. יש מגמת ביוטכנולוגיה גם בתיכון מקיף יהוד!!!!!
 
כן כן ../images/Emo13.gif

וחוצמזה בקושי ראית אותי בהסעה.. את שכבת שם מאחורה עם החבר שלך..
 

banana girl

New member
הוא לא חבר שלי...

אנחנו ידידים, זה הכל ומה זה ה"שכבת" הזה?!?!
 
אז זהו שלא!

אני ישבתי אולי במרחק מטר ממנה והסתכלתי בחלון. אז אל תסיקי מסקנות כולכך מוקדם,היא כמעט כל הסעה עושה את זה גם אם זה בקרבתי וגם אם לא. אנחנו סה"כ ידידים וזהו!!!!!!
 
למעלה