אני כמו המזל הרגיל שלי - שור ../images/Emo80.gif
מזל שור באופן כללי: שנה מעניינת צפויה לשוורים הנמצאים במערכת יחסים הרמונית עם החולדה. תזכו לתמיכה מאנשים אצילים עבור הרעיונות שלכם. צמיחה, קידום, נסיעות עסקיות ורווחים מעבר לים. מוטב לשמור על פרופיל נמוך בעבודה מחשש לרכילות ,תחרות בעבודה,סיכונים נסתרים ובעיות רגשיות . שנה זו נועדה לעבודה מאומצת ואינה טובה למערכות יחסים. הזדמנויות כלכליות טובות לעצמאים מבין השוורים ,בעיקר לגברים מביניהם, זמן טוב להוציא לפועל תוכניות כדי לקצור פירות בטווח הארוך. קריירה: תזכו לקדום ותמיכה בצד מתחים עם קולגות לעבודה ורכילות שתאלץ אתכם להחליף עבודה,יתכן בשל היחס שאתם זוכים לו מהממונים. שפע: נסיעות יביאו הזדמנויות כלכליות . שנה טובה מלאת רעיונות והשראה לעצמאיים בעיקר לאלה העוסקים בתחום האופנה והמכוניות או בתחומים גבריים . זמן טוב להשקעות בתחילת האביב. יחסים: הפנויים מבניכם צפויים להכיר את האדם הנכון. שוורים נשואים יזכו לשנה הרמונית למעט יחסים עם קולגות בעבודה.עשו ככל אשר ביכולתכם כדי להימנע מעימותים עם קולגות. תמיכה תגיע מבני משפחה.שנה טובה להרחבת המשפחה. המלצה- בקשו עזרה מאנשים. בריאות: כוכב הבריאות טוב השנה. הישמרו מבעיות עיכול. יחסים בעיתיים עם קולגות ישפיעו עליכם אמוציונאלית. לנשים בהריון מומלץ לשתף אחרים ברגשותיכם ולשמור על תזונה נאותה מחשש לדיכאון. באופן כללי בעיות רגשיות ומצב רוח וצורך במנוחה.
הרבה פעמים אני מרגישה שזה תחזיות למבוגרים. אבל בעצם.. אני בעצמי כבר לא ילדה (והגיע הזמן שאני אשלים עם זה).