איזו מין שלווה ועוד שבוע עבר

ענתי44

New member
איזו מין שלווה ועוד שבוע עבר

אתמול בערב שבת חשתי חנוקה ובכיתי מרות על גורלי. חשתי כמו ציפור שיר הרוצה לעוף לשחקים ומגלה כי מישהו גזר את כנפיה.הבוקר קמתי ואמא שכבה לה בתנוחה מתפנקת במיטה.לא רצתה לקום. רצתה שאעשה לה נעים בברכיים הכואבות.לקראתצהריים כשאחותי וכל בני משפחתה היו אמורים לבוא, בדיוק אחרי שניקיתי את אמא והלבשתי אותה יפה וגמרתי לתלות כביסה ולקרצף את השירותיים (אמרתי כבר פעם שעובדות פיליפיניות משפחתיות עובדות שבעה ימים בשבוע?!) לאמא היה שלשול ואני התחלתי לבכות. בסופו של דבר אחרי מאבק ניקיתי אותה. בשעת צהריים מאוחרת יצאנו לכיוון מסעדת ספגטים בעיר. היה יום יפה ורובנו הלכנו ברגל. עם אמא בעגלה. שמיים כחולים, ושמש חמימה ומלטפת וילדים מצחקקים בפארק הסמוך,ושלל פריחה המקדימה את האביב. במסעדה כל כך נהנינו. ביררנו מראש אם יש גישה נוחה לכסא גלגלים ושירותים בשביל אמא. ישבנו לנו כולנו וחגגנו יום הולדת לגיסי, וסיום קורס בהצטיינות לאחייניתי ( מופת זה המונח) והשחרור המתקרב של אחייני. לאמא הזמנו ארוחת ילדים, והיא נהנתה כל כך.תענוג לראות איך היא משוחררת מעכבות. אכלה והתענגה והזמינה לה אחרי עוגת שוקולד חמה עם גלידה.כלום לא עיניין אותה. פשוט נהנתה.וחזרנו ברגל. ואחרי שהמשפחה נסעה היא כבר היתה בעולמה. די מתעלמת מחברתה שבאה לבקר. ובלילה שוב העקשנות שלה כמעט וגרמה להר הגעש שבי לפלוט לבה חמה אבל התאפקתי.שבוע טוב לכולם

zs1957

New member
מזל טוב שלש פעמים

מזל טוב לגיסך ליום הולדתו. מזל טוב לאחיינתיך לסיום קורס קצינים. מזל טוב לאחיינך המשתחחרר מצה"ל. שמחתי שבלתם שבת יפה עם המשפחה וכולם נהנו וגם אמא. מתי את יוצאת לבלות לבד.נראה לי שאנחנו נצטרך לגרור אותך לת"אבשביל זה.איןהכוונה לישיבה של צוות ההסברה,אלא סתם בילוי שלנו אתך. תראי שניתן לעשות ולהנות אף לרצות עוד. שבוע טוב זהבה שחם.

ענתי44

New member
היא עדיין לא קצינה הרמטכלית שלנו :-

סיימה קורס בצבא ואכן סומנה כמיועדת לקורס קצינות. שזה לא ישמע יבבני. אני כן יוצאת לבלות, פוליקר בהופעה, פאב בתל אביב, בית קפה או סרט עם ידידים ואם אני מתעקשת לכנות את הסבל שלראות את קבוצת נעורך מפסידה בילויי אז גם גיחות לקריית אליעזר.לכדורגל.

zs1957

New member
כל הכבוד תמשיכי לבלות ולהנות

נחיים קצרים ויש להינות מכל רגע פן נחמיץ את אןתם דברים יפים שהחייםם מעניקים לנו. זהבה שחם

למעלה