איזו מתנה הייתן שמחות לקבל? ולא, אין הכוונה ל-"יותר שעות שינה"
ר רות י New member 14/6/05 #2 תיק שווה, ארנק, נעליים, בגד עם פתק החלפה, עגילים, שובר למסאז' מפנק במקום שווה, ספר, דיסק. תלוי ממי ולכבוד איזה מאורע.
תיק שווה, ארנק, נעליים, בגד עם פתק החלפה, עגילים, שובר למסאז' מפנק במקום שווה, ספר, דיסק. תלוי ממי ולכבוד איזה מאורע.
ש שִירָה New member 16/6/05 #43 מה זה "מכונית חדשה"? תגידי איזו . אני מתה על פז'ו החדשה, בגלל העיצוב, כמובן. השאר לא מעניין אותי
ע עמית@ New member 14/6/05 #5 שובר למסעדה שווה, בגדים עם תווי החלפה, תווי קניה לספרים, לחנויות כלי בית ובישול, מיקסר קיצ'ן אייד סקסי בצבע אדום..
שובר למסעדה שווה, בגדים עם תווי החלפה, תווי קניה לספרים, לחנויות כלי בית ובישול, מיקסר קיצ'ן אייד סקסי בצבע אדום..
ש שִירָה New member 16/6/05 #42 מסכימה עם הסייפא לצערי קיבלתי את המיקסר האנמי של קנווד במתנה, והוא מצויין, כך שאין לי תירוץ לקנות את הקיצ'ן אייד האחר והיחיד בקרוב.
מסכימה עם הסייפא לצערי קיבלתי את המיקסר האנמי של קנווד במתנה, והוא מצויין, כך שאין לי תירוץ לקנות את הקיצ'ן אייד האחר והיחיד בקרוב.
ש שִירָה New member 16/6/05 #40 ../images/Emo45.gif עם פתק החלפה לכל אלו אבל מה שהכי מתחשק לי בזה הרגע - מנוחה של יומיים ב"יערות הכרמל"
../images/Emo45.gif עם פתק החלפה לכל אלו אבל מה שהכי מתחשק לי בזה הרגע - מנוחה של יומיים ב"יערות הכרמל"
ש שִירָה New member 16/6/05 #41 בעצם - אל תקנו לי בגדים (אני יודעת שכבר רצתם לחנות ) גם אם יש פתק החלפה - קשה מאד למצוא בגדים טובים אם זו לא חנות מאד שווה. (אם זה נאף-נאף או חנות שווה אחרת - אין בעיה).
בעצם - אל תקנו לי בגדים (אני יודעת שכבר רצתם לחנות ) גם אם יש פתק החלפה - קשה מאד למצוא בגדים טובים אם זו לא חנות מאד שווה. (אם זה נאף-נאף או חנות שווה אחרת - אין בעיה).
I isidora New member 14/6/05 #7 מסאג', תמיד מסאג'... עכשיו אני נעולה על איזו בחורה שמטפלת בתוך בריכה מחוממת בשיטה שנקראת וואצו (שיאצו במים) אני מ-ת-ה ללכת אליה לטיפול... בקרוב...
מסאג', תמיד מסאג'... עכשיו אני נעולה על איזו בחורה שמטפלת בתוך בריכה מחוממת בשיטה שנקראת וואצו (שיאצו במים) אני מ-ת-ה ללכת אליה לטיפול... בקרוב...
ח ח ת ו ל ה פרסית New member 15/6/05 #12 חי חי חי... תצחקו עליי 1. אבל ממש בא לי קסילופון כזה כמו של פעם מעץ עם מקשים מתכתיים בצבעי הקשת. 2. גם, אני אשמח ל"קבל" סוף סוף את הטלויזיה לחדר שדוברה המון ואפילו קיבלה שקע מיוחד ונקודת כבלים. הכי הכי לא מדבר אליי מסאז'ים, יום פינוק בספא וכל זה.
חי חי חי... תצחקו עליי 1. אבל ממש בא לי קסילופון כזה כמו של פעם מעץ עם מקשים מתכתיים בצבעי הקשת. 2. גם, אני אשמח ל"קבל" סוף סוף את הטלויזיה לחדר שדוברה המון ואפילו קיבלה שקע מיוחד ונקודת כבלים. הכי הכי לא מדבר אליי מסאז'ים, יום פינוק בספא וכל זה.