איזו סדרה טובה יותר לפי דעתכם?

antonio44

New member
איזו סדרה טובה יותר לפי דעתכם?

האי או השמיניה? (פרטו,נמקו,הסבירו,תארו,הדגימו)

אוקיי זה תלוי בהרבה דברים מבחינתי...

ומבחינתי השמינייה הייתה עוד סדרה יפה וחמודה ואפילו בכיוון של גאונית, אבל אז התחלתי לראות האי והתמכרתי פשוט, התמכרתי לכל פרק ופרק לנושא הכללי לעלילה, לטיימרים (היו צריכים לקרוא להם טיימנים כמו שאיזבלה אמרה) ובכלל אם אני אראה את עצמי לפניי האי ואחריי האי אני רק יכול לומר תודה מקרב לב לגיורא על מה שהוא עשה, בזכות האי והשמינייה הכרתי את להקת קולדפליי שהיום אני מעריצה אותם. ובלי שום קשר האי הייתה תוכנית פשוט יוצאת דופן עבורי לפחות, ולא אני לא ילדה קטנה, אני עוד מעט בת 19. ובקשר להשמינייה, השמינייה הייתה תוכנית אומנם יותר בוגרת בקו הכללי שלה אבל בעונה הראשונה היא הייתה מאוד ילדותית ואם מסתכלים על העונה הראשונה של האי אז היא יותר בוגרת. שתי הסדרות היוו עבורי תקופות ספציפיות בחיים וכנראה שגיורא לא ייצור עוד סדרות כאלו והוא בטח יפרוש בשיא בקטע של סדרות מתח ומד"ב. בכל אופן אני נהנתי מכל רגע ואתגעגע לכל רגע, הסדרות של גיורא חמיצר היו בעיניי יותר מגאוניות, סופר גאוניות דווקא בגלל השלהוב שהן יצרו סביבן.

snirf

Active member
השמינייה../images/Emo47.gif בלי ספק

"האי" הייתה אובר-מדע בדיונית...ולא ממש התחברתי לזה. מה גם שלדעתי כל הקטעים המותחים נהרסים דווקא בגלל שזה מדע בדיוני וצפוי...נגיד אם מישהו מת,אז די ברור שיש את עניין החזרה בזמן כדי לתקן את זה
לעומת זאת בשמינייה היה משהו אותנטי,שמראה שגם בלי כל הדברים הממוצאים והמוגזמים-הסדרה יכולה לעבוד,ולהצליח הן בתחום הריגוש והן בתחום האקשן והמתח.

zimi5

New member
האי ../images/Emo99.gif עם כל הכבוד העצום שיש לי לשמינייה

האי יותר מורכב, יותר חכם צריך לראות כל פרק כמה פעמים בישביל להבין וזה לא בא ברגע ,גם השמינייה הייתה מורכבת ומותחת , אבל בטח לא הפעילו בה כלכך הרבה את הראש כמו שבאי ! הפרקים יותר מגווונים ומיוחדים [גם בשמינייה אבל באי זה הרבה יותר ניכר] השמינייה הייתה סדרה נפלאה וממש אהבתי והתחברתי לדמויות , אבל לא קיים על האי

למעלה