איזו סדרות אתם קוראים עכשיו?

איזו סדרות אתם קוראים עכשיו?

הגעתי למסקנה המזוויעה שהספקתי לקרוא חוברות חודשיות. בשש שנים האחרונות הייתי קורא בממוצע שבע-10 חוברות בשבוע, אבל עכשיו אם בכלל יוצא לי לעבור בחנויות קומיקס אני בדרך כלל יוצא בידיים ריקות שזה נורא מוזר לי. התחלתי לקרוא קומיקס די מאוחר בגיל 18 כשיכולתי להתחיל להזמין את זה מקומיקס אקספרס, כך שאני מניח שחיפיתי על ילדות ללא קומיקס אבל פתאום זה נגמר. אני חושב שמשחקי וידאו (גיימקיוב ופלייסטיישן2) מילאו את החלל. אני בהחלט קורא קומיקס אבל בעיקר חוברות פה ושם של סמול פרס וספרי אוסף. אחרי איזה סדרות אתם עוקבים בקביעות? אחרי איזה סדרות אתם עוקבים לא בקביעות? הכוונה לכל סידרה שמתפרסמת באופן קבוע (חודשי, דו חודשי או שלוש/ארבע פעמים בשנה).

אמיר0

New member
האמת היא,

שלא מצאתי עדיין סדרת נייר שבאמת תפסה אותי עד הסוף. אני עוקב ועקבתי אחרי כמה יצירות ברשת - מחלקן נגמלתי וחלקן אני עדיין בודק מפעם לפעם. למרות זאת, אין סדרה אחת שאני כרגע מכור אליה.

אמ...אני יתחיל?

אז ככה: Punisher Daredevil Batman Ultimate X-Mem (רק מתחילת ההרצה של בנדיס) Ultimate Six 1602 Wolverine: The End (וולורין רגיל פרשתי בגלל מצב כספי) El Cazador ובחודשיים הבאים אני גם יזמין את: Ultimate Spider-man (התחל מ-50) Ultimate Fantastic Four Kabuki של דיויד מאק... :)

רשימה חלקית

Y THE LAST MAN, MERIDIAN,(רק ב-TPB). ROUTE 666,(רק ב-TPB). NYX, ULTIMATE SPIDER MAN (רק ב-TPB). ARIA USES OF INCHANTMENT המיני סדרה שנגמרת החודש, EMMA FROST המני סדרה, EL CAZADOR, CROUCHING TIGER HIDDEN DRAGONS שנגמרה החודש ומתחילבחודש הבא ARC חדש. ICANDY (שכרגע לא ברור אם אמשיך לקרוא) - לפרטים הביקורת שלי בקומיקאזה, ULTIMATE X MEN ,(רק ב-TPB). ULTIMATE FF שיתחיל לצאת חודש הבא. 1602 המיני סדרה, SMAX של אלן מור המיני סדרה. CRACKURZ COMICS - שגם עליו יש לי ביקורת בקומיקאזה. שחכתי משהו? ויש גם כמובן, דליברט וגארפילד וקלווין & הובס על בסיס יומי, לאי מייל ו BUNNY EXTREAM "כשמר טינופת" היקר מעדכן...
... ועוד כמה וובקומיקסים פה ושם על בסיס לא מחייב. בגדול אלו הקבועים. מלבדם יש כל כך הרבה אחרים שממש אין לי כח לכתוב אפילו. עופר.

Athaclena

New member
לא קונה חוברות בקביעות

הרי אפשר לקחת מאנשים שיש להם... וזה גם עולה הרבה. פעם אחרונה שקניתי קמיקס חדש היה לפני שנה ומשהו, באנגליה. אבל בCOMIC STRIPS אני עוקבת באדיקות אחרי FRAZZבתור תחליף קלווין והובס, וגם FOXTROT וRAISING DUNCAN

emalka

New member
כמעט כל אקסמן

Wolverine new X-Men Ulitmate X-Men Uncanny X-men X-treme X-Men Emma frost new Mutants Exiles Weapon X Punisher Darkness 1602 Aria Supeme Power DareDevil ומדי פעם Superman Batman

oz7

New member
האמת היא...

האמת היא שאף פעם לא מאוחר,אני לא חושב שיש לזה גיל,אני התחלתי ממש לא מזמן ואני עוד מעט בן 23, עניין של פיצוי על ילדות אבודה או אולי חולניות ילדותית שמחפשת לפרוץ החוצה...

ailag

New member
../images/Emo45.gif

גמני.. הייתי קוראת funnies, ובשנה האחרונה של הצבא התחלתי גם לקרוא וובקומיקס. רק כשיצאתי מהצבא התחלתי לקנות יותר ויותר ספרים וחוברות, וגם לא רק funnies. הייתי בת 21..

spidey 82

New member
בבקשה...

Wolverine Uncanny X-Men New X-Men Amazing Spider-Man Spectacular Spider-Men Ultimate X-Men Ultimate Spider-Man Supreme Power 1602 - מיני סדרה בקרוב גם: Punisher (Max) Stargate SG-1 גם אני התחלתי לקרוא מאוחר יחסית (כך לפחות אני חושב), 15. אני מניח שאצל רובנו זה פיצוי על הילדות. בקושי היו לי צעצועים כשהייתי ילד...

kai li

New member
אני התחלתי מנוי רק לפני חודשיים...

לפני זה קראתי רק tpb שת'כלס זה הרבה יותר משתלם אם אתה לא אספן. אני קוראת את daredevil שדיוויד מאק המעולה מצייר עכשיו, ואת nyx, פיתרון טוב לחובבי אקס מן שלא יתחילו לקרוא עכשיו מה קרה בשבע שנים האחרונות. קומיקס מצויין, ציור שחותר לריאליזם (בעיצוב הדמויות ובעיקר בצביעה המונוכרומטית יחסית), ותכנים יחסית כבדים. שתי החוברות הראשונות ממש מוצלחות, אני מקווה שלא תחול הדרדרות ברמה...

mytlv

New member
SMAX

SMAX אלן מור משחק משחקי תפקידים של מין בתוך המשפחה עם המון הומור. אני הולך לקנות עכשיו את החוברת הרביעית ואם היא תהיה טובה והחמישית תהיא סיום גדול זאת הולכת להיות אחלא יצירה. התחילה בתור ספין אופ קטן לטופ טן ותפסה אותי בגדול. שוב, הרבה הגלל שיש הרבה יותר הומור.

למעלה