איזו סטייה מוזרה שיש לכם כאן

זושי1

New member
איזו סטייה מוזרה שיש לכם כאן

לצטט שירים כל פעם כשמדברים..לא משנה על מה... גם אם נדבר על צמיגים... על חלליות.. על מיסים.. על דוגמניות... על דבק... ברגים... גם על אוכל.. כאן תמיד תגיעו לשורת המחץ.. אולי מספיק עם השירים תתחילו לעשות שרירים תהיו קצת יותר עשירים תנגבו תרוטב מכל הסירים תתקדמו בחיים ותעשו שינוי תעזרו להקים ותעזרו בפינוי תעלו למעלה ותרדו עמוק אפשר גם ממילים ולא רק משירים לצחוק ואת ההודעה הזאת אפשר למחוק.. כי כתבתי בהשפעת פסולייה...מנה גדולה מדי...

Lord_of_Code

New member
לצערי...

אני רואה שמינון הכדורים לא עוזר... צריך להגדיל את המינון או לעבור לשיטת המנורה.

זושי1

New member
הסבר לי בבקשה על שיטת המנורה..../images/Emo5.gif

לגעת בה כשהיא שבורה ולחטוף זרם חשמלי.. לבלוע אותה ככה בלי רוטב להכניס אותה מהכיוון ההפוך? יעני נר.. לשבור אותה ולשרוט את עצמיינו מה? מה זה שיטת המנורה??????פינטזתי כבר די והותר עכשיו פרטים מדוייקים יותר או שאני עורקת לשלוותא...שם יש שיטות וטיפולים חדשניים יותר..והאחות...אוווך איזה אחות יש שם.....חבל"ז..

Lord_of_Code

New member
אוו... לא צריך ללכת כל כך רחוק...

זה הרבה יותר פשוט... מכניסים לך לפה מנורה (די חלשה, 40 וואט)... מחברים אליך כבל 220... ומחברים לשקע... ברגע שהמנורה נדלקת, נגמר הטיפול.... ו.. אני צופה כבר את שאלתך הבאה... "ומה קורה אם היא לא נדלקת?"... אז במקרה הזה, כל מה שנותר לנו לומר הוא.. "אופססס".

זושי1

New member
אני לא עד כדי כך צפוייה...../images/Emo9.gif

איזה פירמה של מנורה? פלורסנטית? אפשר ציבעונית ...יש לי נטייה לכחלון ויתאים לי אדום..שזה הצבע של השיער שלי בד"כ. נכון שאני מעצבנת כשאני משתדלת חזק? זאת אני...אבל עם כדור זה עובר לי...

Lord_of_Code

New member
לצערי, לא...

ניסינו עדיין עם פלורסנט... כי המנורה ארוכה... ולא הצלחנו להחליט לאן... אממממ....

למעלה