איזו עגלה מתאימה?

PizzaGuru

New member
איזו עגלה מתאימה?

שלום לכולם. האם מישהו יכול להמליץ על עגלה שתתאים למצב המיוחד של התינוק (גבס על רגל אחת, תינוק שכנראה יוולד קצת גדול וכד')? אנחנו מעוניינים לקנות עגלה עם אמבטיה שתהיה מרווחת מספיק כדי להכיל את התינוק בנוחות + הגבס הצפוי... תודה מראש. רפי וליאת.

יחיאלוש

New member
המלצות

א. שיהיה בשעה טובה ב. לא ממליצה לקנות לפני הלידה... .ג. העגלה שהיתה לי בבית לא התאימה לדניס בראון ד. השתמשתי בעגלת סירה של פג- מדגם די ישן. היא היתה מאד גדולה ומסורבלת- אבל יחיאל נכנס בתוכה מצוין. דרך אגב- הוא נולד 4.400 ק"ג... ה. כאשר עברנו לשלב הטיולון- הלכתי איתו לחנויות ובדקתי באיזו עגלה הוא נכנס בנוחות עם הדניס. בהצלחה, חיה.

ווא, אף פעם לא חשבתי על זה אבל...

אני חושבת שכל עגלה יכולה להתאים לגבס ולדניס, תקנו אותי אם אני טועה, וזאת בהנחה שאין איזו הפרדה בין הרגליים... ווא איזה ענק יחיאל!!! סליחה על השאלה, גם היום?, כי תמיר נולד קטן, אח"כ כתינוק היה שמן מאוד והיום הוא שמנמן....

יחיאלוש

New member
היום הוא נורמלי לחלוטין

יש הטוענים כי מהריון אחד לשני העוברים גדלים. אצלי זה הוכיח את עצמו, מה גם שהוא נולד בתחילת שבוע 43 עם זרוז... כשמישהיא אומרת לי שהיא בתחילת תשיעי, בשבילי זה כמעט תחילת הריון...

טאניוש

New member
גם לנו הייתה פג דגם ישן

היא פשוט ענקית לדעתי, ויש כמה יתרונות נוספים לדגם החדש. האמבטיה לא מומלצת. לא יודעת בכמה גדלים יש אותן אבל גם לתינוק לא גדול ובלי גבס/דניס בראון היא נהית קטנה מהר מאוד. הגבס לא מוסיף הרבה "נפח" לתינוק, לעומת זה בשלב דניס בראון חשוב רוחב העגלה. פג שלנו הייתה בהחלט רחבה מספיק. בשעה טובה!

sigis7

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo73.gifלנו יש, ואני מאד מרוצה

עגלה עם אמבטיה של ניאו-נטו, מה שבעבר היה נקרא, cam, רכשנו אותה בעבר ברשת כלבי, היא ענקית פשוטו כמשמעו, לקטנה הלא קטנה שלנו יש בה עדיין מקום בריווח, היא בת +5 חודשים, לאחר מכן ה"אמבטיה" מתחלפת לעגלת ישיבה שגם היא רחבה, אבל אי אפשר לשכוח שצריך גם אוטו שיתאים לכל הסיפור הזה...לגבי הסלקל יש לנו את הסלקל של אוונפלו, שמסתדר לה יופי עם ה"דניס" וגם עם הגבס בעבר.טיולון יש לנו של אינגליזינה עוד מהגדולים ועדיין לא ניסיתי אותו,אבל אני מאמינה שזה יהיה בסדר בעז"ה.בכל מקרה שיהיה בשעה טובה.

ליבי א

New member
גם לנו

יש את העגלה של אנגלזינה שהיא היתה כמו "אמבטיה" ואח"כ התפרק לטיולון עד היום אני משתמשת בעגלה הזו ולא היתה לנו שום בעיה לא בהתחלה וגם לא אחכ". רק לציין שנוגה שלנו נולדה קטנה מאוד אבל שמעתי גם מאמהות אחרות שהם מרוצות מאוד עם ילדים גדולים יותר עם אותה עגלה. בהצלחה.

יחיאלוש

New member
טיולונים צרים

כל עגלות ה"ספורט" למיניהן צרות להחריד. אין אפשרות להכניס את הדניס בראון... חובה לבדוק לפני שקונים!

לנו יש פג רחבה.

לא אמבטיה. כבדה מאוד. שירתה אותנו בנאמנות. ממש מעולה וסופר נוחה. האמבטיה הייתה מיותרת עבורינו כי העגלה נשכבת לגמרי. עד גיל שנה וחצי נסחבנו איתה כמו כלום.

פרלמנים

New member
../images/Emo39.gifלנו יש דר' בייבי דגם סוהו

אנחנו קנינו עגלה די פשוטה, שעתידה להיות גם טיולון. עלתה לנו (אצל היבואן) כ 500 ש"ח. בחנויות כ 600 ש"ח. דניאל נולד 4.1 ק"ג
ועדיין יש מקום טפו טפו בעגלה (היום בן כמעט חצי שנה) מסכימה עם טניה שצריך להתחשב בעיקר בתקופת הדניס, כי הגבסים לא תופסים הרבה נפח-הדניס "מרחיב" את הפישוק ואז צריך עגלה רחבה מספיק. אם צפוי תינוק גדול אז תחשבו גם על האורך של העגלה. אני חושבת שNUSH האחד אמרה שלא נוח לה עם עגלת אמבטיה, לא סגורה על זה. בכל מקרה חיה (יחאלוש) צודקת, לקנות אחרי הלידה הכי בטוח. לגבי הסלקל- רחב ככל האפשר, שיהיה נוח בגבס ובדניס . הסלקל "דיקסברי" של אוונפלו מעולה! בהצלחה, לידה קלה ומהנה... ג'סיקה

אנגלה3

New member
לנו יש עגלה של ד"ר בייבי

אנחנו קנינו עגלה + סלקל של ד"ר בייבי - דגם מטריקס, בדקנו הרבה עגלות - (לא אמבטיה) - כולן באותו הרוחב, פשוט מדדנו את הרוחב. בחרנו בעגלה הזו מאחר והיא הייתה הכי מרופדת מבפנים (מכל מה שבדקנו), נוחה לתפעול ביד אחת (חשוב מאוד), היא מאוד מרווחת, ויתרון נוסף הוא שהמגש הקידמי ניתן להסרה לגמריי כך שיהיה לשחר מרחב לשלב של הנעליים, לא יהיה מה שיגביל את התנועה שלו. לגבי הסלקל, לצערי אין ברירה חייבים סלקל לרכב, למרות שהישיבה בו לא נוחה לו, בגלל הגבס, אבל אני לא נוסעת איתו הרבה כרגע רק לביה"ח וחזרה אז ככה שמסתדרים, רופאת המשפחה שלנו המליצה לנו לא לנסוע איתו נסיעות ארוכות ולא להשאיר אותו הרבה זמן בסלקל, פשוט להעביר אותו לעגלה בסיום הנסיעה. בהצלחה ולידה קלה. אגב, גם אנחנו עם גבס ברגל אחת, ושחר שלנו נולד 3,600ק"ג
.

nush האחד

New member
לנו יש את ה"פג ונציה"...

קנינו אותה כשהגדולה שלי נולדה, לפני 3 שנים והיא משרתת אותנו נאמנה, למרות שלא השתמשנו בטיולון שלה (חיפשנו משהו שמתקפל קטן יותר וקל יותר לנשיאה). לדעתי אין על ה"פג", אנחנו מרוצים ממנה מאד מאד וגם אצלינו מדובר בילדים לא קטנים במיוחד...
לגבי הסל קל- יש לנו את ה"מקסי קוזי" שקנינו משילב ואנחנו מאד מרוצים ממנו. מבחינת רוחב הסל קל- המקסי קוזי ידוע כאחד הרחבים בשוק (בחרנו אותו ולא את האוונפלו בגלל עובדה זו) אגב, לפני ה"פג" קנינו עגלת אמבטיה וממש לא אהבתי אותה (אפילו לא זוכרת של איזו חברה) אבל זה כבר עניין של טעם. שתהיה לידה קלה ובהצלחה בהמשך!

אצלי דווקא הפג הוכיחה עצמה רק...

שעם המשקל של הילד שיהיה בריא+ המשקל של העגלה,,, הרגשתי לא פעם כאילו אני במרתון יום יומי.....

PizzaGuru

New member
תודה רבה

על התגובות הענייניות. ממש שינינו את דעתינו מקצה לקצה. בהתחלה חשבנו לקנות אחת מעגלות ה"בוטיק" למיניהן כמו בוגבו, קוויני וכד', אבל כנראה שנלך על פג בכל זאת. תודה רבה! רפי וליאת.

למעלה