הי
איזו עוגה עדיפה, גבינה אפויה או קרה? לא הכנתי מעולם אף אחד מהעוגות כל שאין לי מושג.. לציין כי העוגה מיועדת לאירוע ועתידה להיות בחוץ בערך כשעה או יותר.
אנסה בשישי מתכון של עוגה אפויה וחשוב במקביל על דרכים לקרר את העוגה הקרה אם אחליט להכין אותה בכל זאת (בכל מקרה יהיו על העוגות קישוטים/פירות) אז היא תצטרך קירור כלשהו..
עוגת גבינה קרה הרבה יותר טעימה, קלה להכנה ומרשימה לדעתי. אבל עוגת גבינה אפויה תשרוד הרבה יותר טוב את החום בחוץ.
הכנתי עוגת גבינה אפויה עם קראמבל אגסים לפני כמה ימים, יצאה מצוינת. גם עוגת הגבינה האפויה הראשונה שלי, כך שמוזמנת לנסות
(תחפשי בגוגל: "עוגת גבינה אפויה עם קראמבל אגסים") אני לא בטוחה שמותר לפרסם פה מתכונים.