איזו עטיפה יפהההה יש עוד עטיפות לדיסקים השונים שבסינגלל
5 5cihh New member 17/8/04 #5 אוף מה עכשיו?!?!?! מה אמרתי?!!? שלא שאלתי כולה..ושאני יודעת שיש דיסקים מה את רוצה?! אפילו שמתי סמיילי-- אוף אלוהים
אוף מה עכשיו?!?!?! מה אמרתי?!!? שלא שאלתי כולה..ושאני יודעת שיש דיסקים מה את רוצה?! אפילו שמתי סמיילי-- אוף אלוהים
F fight star New member 17/8/04 #9 חחחההה וממתי קלר קשורה למשהו? (חחחח, סתם קלר, יו נואו איי לאףףף יו!) נ.ב המסנג'ר שלי התפגר אז סורי על ההתעלמות מקודם...
חחחההה וממתי קלר קשורה למשהו? (חחחח, סתם קלר, יו נואו איי לאףףף יו!) נ.ב המסנג'ר שלי התפגר אז סורי על ההתעלמות מקודם...
1 13 u S t 3 D New member 17/8/04 #10 וואתתת!! ואתתתת ואאתתת.... את פרהה!!!... סתם.. הצחיק אותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כי כל דבר שהיא אומרת נשמע כאילו היא מקללת חח זה מבדררר!
וואתתת!! ואתתתת ואאתתת.... את פרהה!!!... סתם.. הצחיק אותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כי כל דבר שהיא אומרת נשמע כאילו היא מקללת חח זה מבדררר!
F fight star New member 17/8/04 #12 הלוווו קלרררר... לטובתך שלא אמרת את זה עליי...!!! חחחחחחח אני ארדוף אחריך עם הגרביים של אח שלי! (וזה מפחיד.. ממש מפחיד)
הלוווו קלרררר... לטובתך שלא אמרת את זה עליי...!!! חחחחחחח אני ארדוף אחריך עם הגרביים של אח שלי! (וזה מפחיד.. ממש מפחיד)