איזו עצבות
קניתי זוג מרככי בדין, ושוקולד משומה שמתי את שניהם ביחד.. יצא לשוקולד ריח משכר של בדין ורוד.. מזל שהייתה שם עטיפה נוספת. מקסימום שתיתי קצת מרכך. אולי זה יהפוך אותי ל אדם רך?? אני ממש. ממש. עצובה אבל זה מצויין, כי האלטרנטיבה היא לא לחוש כלום. יש כאן ריח של מרכך שמוציא אותי מדעתי! (אבל לא מספיק כדי להעביר אותו חדר). הכל יהיה בסדר, עוד בערך 40-60 שנה. או שלא.
כל אחד בעולם הזה חושב, שהוא לפחות אחד מהשופטים של כוכב נולד. זהו, שאתם לא. אתם לא!! גם אני לא. אני לפחות בהכרה. חבל שהיא לא עושה אותנו למאושרים.. מישהו מוכן להסביר לי, למה לסלט טונה מוכן תמיד יש מלפפון חמוץ?? מאז שאני לא עובדת ירדתי כמה קילו. אין לי מושג כמה. אין לי כאן משקל ואני גם לא מתכוונת זה רק המכנסיים שמתרופפים. או שאולי זה המרכך? בכל מקרה, לפני שאמות, אני בהחלט אשתדל להכין אוכל טוב לשבעה לא שזה משנה לכם. אתם לא תהנו מזה!! אבל צריך .... אם יש סלט טונה, שמישהו ידאג, שלא יהיה שם מלפפון חמוץ ואני אהיה האיש. זה נכון שהם לא יעריכו, כי הם יקבלו את הטונה כמובן מאליו ללא חמוצים. זה לא משנה. אני, ארגיש עם זה טוב. (מי שמתעקש, תמיד מוזמן להוסיף חמוצים בעצמו.)
קניתי זוג מרככי בדין, ושוקולד משומה שמתי את שניהם ביחד.. יצא לשוקולד ריח משכר של בדין ורוד.. מזל שהייתה שם עטיפה נוספת. מקסימום שתיתי קצת מרכך. אולי זה יהפוך אותי ל אדם רך?? אני ממש. ממש. עצובה אבל זה מצויין, כי האלטרנטיבה היא לא לחוש כלום. יש כאן ריח של מרכך שמוציא אותי מדעתי! (אבל לא מספיק כדי להעביר אותו חדר). הכל יהיה בסדר, עוד בערך 40-60 שנה. או שלא.