איזו פאדיחה

smile2life

New member
איזו פאדיחה

לפני שנסעתי לחו" ל ניקיתי את הכד והנרגילה. היום, שבועיים אחרי הכנתי ראש, הדלקתי גחלים של מנגל - הרכבתי הכל - אני בא למשוך ואין בעבעוע של מים. אני היסטרי ובטוח שהצינור פסול (עם חור). בודק... בודק... לכל האורך והצינור בסדר. עובר לבדוק שכל האיטומים אכן אטומים בנרגילה והיא לא סדוקה בסוף מתברר שאין מים.... ...מזל....

../images/Emo163.gif

gilsasson

New member
גם לי פעם היתה פאדיחה!

אני בא לעשן ואני מרגיש סתום... מחפש מחפש מחפש ואז התברר ששכחתי לעשות חורים בנייר כסף.

D a r k m a n72

New member
כמובן לגיל

שעשה לו תרגיל ... ואגב ממתי המשטרה מתעסקת עם נרגילה ?!?!? אני וחבר שלי גם מעשנים לפעמים בכפר סבא ומשטרה עברה וזהו. חסר להם שהיו באים לבדוק

gilsasson

New member
בחולון הם מתסעקים הרבה עם נרגילות

לפני 5 שנים הם היו שוברים את הראש והואזה, מעקמים את הגוף ואז הם היו לוקחים אותנו לחקירות...

יאללה פאדיחות אז פאדיחות...

יום אחד אני מדליק לעצמי את הנרגילה. הכל כרגיל,ניקוי הראש,הוספת טבק,נייר כסף,חירור,הדלקת גחל ו...להתחיל לשאוף... שואף אין כלום ?!
מוזר...יש הכל,מים בכד,חורים כמו שרגיל להיות,הצינור חדש לחלוטין. מפה לשם אחרי חצי שעה התבוננות ואיבחון הנרגילה,בינתיים כבר נגמר הגחל ועוד לא לקחתי שאכטה אחת,גמרתי אומר,לקנות נרגילה חדשה,חשבתי שזהו נגמרה לה הקריירה,בכל זאת זקנה בת 6 שנים בערך. אמרתי נעשה בדיקה אחרונה,פירקתי אותה.החלפתי מים חדשים,שמתי לימונים חדשים והרכבתי בחזרה. שוב אין ביעבוע...נחשו מה היה חסר...הגולה קטנה בארובה...והכי מצחיק שבדקתי שיוצא משם אויר יעני לא חסום,לא בדקתי שלא נכנס משם אוויר... הייתם צריכים לראות אותי...
אל תשכחו את החלק הכי קטן בנרגילה,הגולת מתכת הזו !!!

lizard

New member
חחח...לי היו כמה וכמה פדיחות

אבל הכי מעצבן זה להכין נרגילה, להדליק ולשכוח שהיא בכלל קיימת. אני אוהב לעשן כשאני עובד מול המחשב, אבל לפעמים קורה שאני שוכח...איזה עצבים
אבל עעכשיו זה כבר לא קורה, חוץ הביתה מהעבודה, מבשל לי ארוחת ערב ובנתיים שם גחלים על האש, אחרי הארוחה בא הקינוח

BiRd Of PrEy

New member
חחחחחחחחח וואי גם לי זה קרה

כמה פעמים..! היתה לי גם פעם אחת.. שעישנתי עוד מצינור רגיל של נרגילה. היה לי צינור קוברה יפה כזה.. סידרתי הכל.. הדלקתי את הגחל מאושרת שאני הולכת לעשן עכשיו. באה לקחת שאכטה ופתאום ווווואם ניכנס לי מלא דברים שחורים ומגעילים לפה!! מאז לא נגעתי בצינור של נרגילה(חוץ מפעם אחת שהחלטתי לפרק אותו וגיליתי שהוא היה מלא בחלודה ואבק.. איכס
)

חחחחחחחח גם לי היה משהו מוזר כזה

היום פתחתי את הנרגילה שמתי מים והכל ופתאום אני רואה שהצינור לא סוחב ובקושי מבעבע את המים.. חשבתי שמשהו לא בסדר בצינור כי כבר היה לי בו חור קטן שהדבקתי עם זולירבנד אני משתגע מחפש חור נושף בצינור והכל בסדר אני בא, מוריד את הראש, מוציא את הגוף ורואה שהכל בסדר, אין חורים והכל סבבה.. אני כבר השתגעתי לא הבנתי מה קורה הוצאתי את הכד ובדקתי גם אותו, החלפתי מים, בדקתי את הגחל, שמתי נייר כסף חדש ואז מתוך ייאוש אמרתי בוא נבדוק גם את הראש כניסיון אחרון.. התברר שכל החורים בראש היו סתומים עם טבק.. לקח לי איזה שעה להוציא את זה עם קיסמים אבל בסוף זה הסתדר

למעלה