איזו פעילות

פנינוש

New member
איזו פעילות ../images/Emo57.gif

ואני חשבתי שאתם ישנים .אבל זה היה אתמול כי היו כולם התעוררו לחיים. שמישהו יומר לי למי צריך להודיע שהוא רוצה לבוא למםגש ביום חמישי.רוייקו האם לך או למישהו אחר .אנא ידע אותי במקום הזה או לדו´אל שלי שידוע לך. שיהיה לכולנו לילה טוב ושנשמע בשורות טובות . לחוגגי יום ההולדת השבוע ובכלל זר פרחים

רוייקו

New member
היי פנינוש.. אנשים התעוררו מהתרדמה

של החג. לגבי הפגישה, אשמח אם תבואי. אני רק אתעדכן בפרטים המדוייקים ואכניס הודעה מפורטת לגבי הפגישה. יום טוב

ronnymp

New member
פנינוש - בוקר טוב לך ../images/Emo42.gif

אז ככה : כדי להצטרף למיפגש צריך למלא טופס מיוחד , שאותו ניתן להשיג בכל ב"ח ציבורי במרכז . יש למלא את הטופס ב-5 עותקים - ולשלוח לכתובת סודית באפגניסטן . משם זה יופץ , כל עותק לייעדו ע"י לויין - ליבשת אחרת . סתתתתתתם -
בעצם ההודעה שלך - הודעת כפי שביקשנו . אז להתראות שם . רוני

פנינוש

New member
מפגש ביום חמישי| |בית | ../images/Emo96.gif

רונצוק בוקר טוב, לא תארתי לעצמי שאראה מישהוא שיחזיר לי הודעה כל כך מוקדם על הבוקר. שיהיה לנו בוקר טוב ומועדים לשמחה.

ronnymp

New member
יש מי שישן בשעות כאלה .... ../images/Emo1.gif

ויש מי שעובד ....
אגב - אם את מחוברת לרשת אז אני עם ICQ מס´ 73501747 פתוח תמיד ואת מוזמנת (וגם כולם) להתחבר "ולשוחח" חופשי חופשי ברשת .
ביי - רוני

הדרומי

New member
כבוד הבאבא מהרנטגן הבעיה שאתה לא

עונה באי סי קיו
אז שהיה לך ולמישפוחה חג סוכות כשר ממני הדרומי

פנינוש

New member
רוני מה פרוש I CQ ../images/Emo33.gif ומס

הטלפון שכתבת לי אנא עדכן אותי אני לא מבינה שפת משבים. שיהיה לנו חג שמח ומועדים לשמחה .

רוני#

New member
טוב - אז הנה פירוש רש"י .....

ICQ היא אחת מני תוכנות התקשרות רבות - on-board . משמע - ששני אנשים יכולים בעזרתה להתכתב זה עם זה בעזרת המיקלדת לקבל מיידית את ההודעה ולהגיב - התכתבות "חיה" זה מול זה . כדי לבצע "שיחה" כזו - חייבים להתקיים מספר תנאים : 1 - ששני הצדדים יהיו מחוברים בו זמנית לרשת 2 - שלשניהם כמובן תהיה התוכנה הזהה (ואת ה-ICQ ניתן להוריד בחינם) 3 - יצירת קשר זה עם זה (שזה מקביל לחיוג בטל´) וזהו . ניתן בעזרת התוכנה : 1 - להתכתב באמצעות המיקלדת 2 - להעביר קבצים 3 - להעביר הפניות לכתובות ברשת - באופן מאוד מהיר 4 - לנהל שיחות ועידה - של כמה משתתפים ועוד כל מיני צ´ופרים מקוה שהצלחתי להסביר די טוב . את התוכנה ניתן להוריד בחינם באתר החברה : www.icq.com בהצלחה - וחג שמח רוני

למעלה