איזו פריסה מתאימה

חמוזינה

New member
איזו פריסה מתאימה

אני רוצה לדעת את העתיד מבחינה מקצועית כרגע אני עובדת בשתי עבודות והייתי רוצה לדעת איזה אחת מהם מתאימה לי יותר

צ ל י ל 8

New member
שלום חמוזינה ../images/Emo140.gif

אנא תני רקע יותר מפורט לגבי איזה תחומי תעסוקה יש לך ובת כמה את. אם את רוצה, ניתן לשעות פריסה של אפשרויות בחירה, אך קודם תני רקע..

חמוזינה

New member
רקע נוסף

אני בת 28 עובדת בשתי המקומות בתור מנהלת חשבונות המקום הראשון הוא מפעל והמקום השני זו מסעדה מפוארת

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo66.gif

אנו נגדיר מראש שאופציה א' תהיה עבודה במפעל ואופציה ב' תהיה עבודה במסעדה. אנא פרסי פריסת שאלה של 6 קלפים+קלף מסכם שיוצא אוטומטית. כיתבי את הקלפים שייצאו לפי סדר הופעתם.

חמוזינה

New member
מחכה לתשובה- (ותודה על המהירות)

אז ככה: שאלתי- איזו אופציה מבין שתי האופציות שיש לי מתאימה לי יותר בנושא העבודה? הפריסה היא: פריסת פרסה- שבעה קלפים והתשובות: 1. עבר- האיש התלוי 2. הווה- שלושה גביעים 3. עתיד- שמונת הטבעות 4. רצונות השואל- אביר הגביעים 5. הסביבה- השטן 6. חששות השואל- נזיר 7. סיכום- מוות אשמח לקבל תושבה מהירה (כמו עד עכשיו ותודה)

צ ל י ל 8

New member
אנא שימי ../images/Emo23.gif

זו הפעם השניה שאני נאלצת לשרשר את התגובות שלך. כאשר את קוראת הודעה, אנא עשי "הוספת תגובה" ולא "הוספת הודעה חדשה". כל הודעה חדשה דוחפת את שאר התגובות אחורה. הקפידי בפעם הבאה
אופציה א': לעבוד במפעל - השטן , התלוי , 8 מטבעות אופציה ב': לעבוד במסעדה - נזיר , 3 גביעים , אביר הגביעים הווה-מוות את נמצאת היום בשבלב של שנויים בחייך. 2 האופציות לא ממש מלהיבות, למרות שהאופציה של המסעדה נראית יותר אהובה עלייך. ייתכן שמפעל את עובדת קשה יותר ומשקיעה. ייתכן ואת מרגישה שאת מוותרת על הנוחות ועל מה שאת רוצה באמת על מנת לעבוד שם. זה לא שיא שאיפתך ואת מרגישה כבולה לשם. העבודה במעדה יותר חביבה עליך. אולי אפילו תכירי שם מישהו !?!? אבל גם זה באיזה שלב יימאס עליך ותרצי לעזוב. תבירה שלך. מה את אומרת?

חמוזינה

New member
תגובה

דבר ראשון אני מצטערת על הבעיה עם ההודעה החדשה (זו פעם ראשונה שאני בפורומים) דבר שני אני מסכימה עם כל מילה שלך אין לי מה להוסיף רק שאני לא ממש קבלתי תשובה אם האופציה השניה תאריך ימים (ואלי מפני שלא שאלתי) תודה רבה רבה הועלת לי מאוד

צ ל י ל 8

New member
לא ניתן לדעת

עד כמה העבודה תאריך ימים. אנו לא נותנות זמנים. אני חושבת שהיא תאריך כל עוד את תהיי מעויינת. לא ?

למעלה