איזו ריקנות...

gilig9

New member
איזו ריקנות...

האזרחות הזאת הרבה יותר קשה ומוזרה ממה שחשבתי שיהיה. איפה אני מתחילה? מה עושים? אני חייבת למצוא מסגרת חדשה שתשאב אותי אליה... הצעות?

דניאלי39

New member
אני איתך...

בהרגשה.... כן, עם כמה שרציתי להשתחרר, קשה לי להתרגל. תכל'ס נראה לי שהדבר המתבקש לעשות זה להתחיל לעבוד איפשהו... אני כבר לומדת לפסיכומטרי.... סיוט!!! אני רוצה כבר לסיים עם זה. אחרי שאני מסיימת עם הפסיכו הזה אני חייבת לעשות משהו הכי כייפי בעולם, אני עוד לא סגורה על מה, אבל חו"ל זה קצת בעיה מבחינת כסף. אז חשבתי על משהו די נועז, אני הולכת להבחן לתכניות ריאלטי!!!! זה נראה לי הההתקופה לדברים האלה.

gilig9

New member
וואי!

איזה מגניבה!! תמיד רציתי ללכת ל"דוגמניות" אבל אל יצא לי, והאמת שגם די פחדתי מזה. אז מה, לאיזה תכניות את הולכת?

דניאלי39

New member
בנתיים..

אני בונה על להיכנס לאח הגדול, כבר נרשמתי והכל, אני רק מחכה לקבל אודישן. אם זה לא ילך אני אנסה להיבחן לתכניות אחרות... למרות שממש בא לי האח הגדול, נראה לי מתאים לי להיות שם. תנסי גם, אם זה כזה מגניב אותך...

gilig9

New member
רעיון לא רע...

לפחות זה ריגוש מסויים! איך נרשמים? יש איזה מבצע של מי עדן או משהו כזה לא? איזה אדיר זה יכול להיות!! אני גם ממש נכנסתי לתכנית הזאת...

דניאלי39

New member
אם כבר...

אנחנו מדברות על זה... קלטי איזה חיקוי מצחיק של לאון ועינב שלחו לי!! פשוט חיקוי טוב! ולגבי ההרשמה, כן... את נרשמת באתר עם קוד שנמצא על בקבוק מי עדן בטעמים. בהצלחה!!

למעלה