איזו רכיבה הזויה היתה לי הבוקר

מור שלז

New member
איזו רכיבה הזויה היתה לי הבוקר../images/Emo42.gif../images/Emo55.gif../images/Emo5.gif

הבוקר התחיל כרגיל: קמתי לי בשעה הרגילה, ועליתי על האופניים לאימון התאוששות קל, סיבובי רגליים בפארק. רכבתי לי בסבבה, נהניתי מהקרירות של הבוקר, מהטבע, מהזריחה, פגשתי עוד רוכבים, אחלה דרך להתחיל את היום. ואז בדרך חזרה, עפה לי
לתוך הפה!
האמת - זה מבהיל - בהתחלה לא הבנתי מה זה הדבר הקשה הזה, ולמה זה כל כך כואב כשהבנתי, נבהלתי קצת, אבל התאפסתי על עצמי (בכל זאת אין סיבה ליפול מהאופניים בנוסף לכל). אבל מה אני אגיד לכן? זה ממש כאב. והכל גם התנפח מייד. תגידו, יכול להיות שדוקא בגלל שזה קרה תוך כדי ספורט הכל כאב יותר והתנפח יותר? בכל מקרה, המשכתי לנסוע הביתה, וממש קרוב לבית יש לי ירידה קטנה, לא משהו רציני, אבל בכל זאת מגיעים ל-40 קמ"ש, שמיד בסופה פנייה חדה של 90 מעלות ועלייה. היום, כל האיזור של סוף הירידה, הפנייה וקצת מהעלייה שאחריה היה מוצף מים. השתדלתי להגיע מאוד בזהירות, לבלום רק לפני המים, לשמור על הקוים של הפנייה, תוך שאני מזכירה לעצמי לא לעמוד על האופניים ביציאה מהפנייה לעלייה שאחרי, ו... האופניים החליקו. הגלגל האחורי מרקד על הכביש, ימינה, שמאלה, דופק בשמיים, כמובן שאני מודעת לחלוטין לעובדה שמאחורי על הכביש נוסע אוטו (עדיף לא להשתטח לו מתחת לגלגלים
) זהו, סוף טוב הכל טוב, לא נפלתי, לא השתטחתי, שוב גיליתי שהשליטה שלי באופניים יותר טובה ממה שחשבתי. רק הדופק טס לשמיים, עם מחשבות של "מה היה קורה אילו...." זהו... סתם רציתי לשתף

aradmd

New member
את מלכה...מלכת הדבורים...

במהירות, כביש רטוב, עליה אחרי הסיבוב ועם עקיצת דבורה בפה....רק את יכולה. זהו, מבחינתי את מוכנה לאיש ברזל!!!!

דורסל12

New member
ואני הייתי כול היום תקועה ברכב עם חמוס וברווז

והסירחון עדין כאן. ולכן יורדת לבריכה .....

דורסל12

New member
אני החמוס והברווז אהבה! ואצלך איך הלשון../images/Emo150.gif

יש לי חיות עדין מדריכה בקיטנות שבוע אחרון הרגל עדין נפוחה מחכה לתוצאות הצילום

aradmd

New member
גם כן חברים יש לך....

אנחנו לפחות משתמשות בדיאודורנט ברכיבה.....

natalixx

New member
אלוהים ישמור!!

עם התחלה כזו, היום רק יכול להשתפר. איך הפה? ותשמרי על עצמך! מפחיד רק לקרוא את מה שעברת

מור שלז

New member
בבוקר כל צד שמאל היה ממש נפוח

לא רק הפה - ממש כל הפנים עכשיו כבר כמעט ולא. ואכן היום הולך ומשתפר

efroch99

New member
נשמע ממש מפחיד

כל הכבוד שיצאת מזה בשלום
בהזדמנות הזאת אני רוצה לשאול משהו, ואני מקווה שזה לא יהיה מעצבן בהתחשב בפורום. אבל לא ברור לי איך אפשר להסתכן ברכיבת כביש במדינה שלנו. הנהגים פה כל כך מפחידים. הם פוגעים גם בהולכי רגל שהולכים לתומם על מדרכות. אז עוד לסוע על אופניים לידם בכביש, בלי כל הגנה? מאחלת לכולן שישמרו על עצמן ויחזרו הביתה בריאות ושלמות. אבל לי ברור שלא הייתי מסתכנת ברכיבת כביש. (זהו, שפכתי משהו שהטריד אותי מתחילת הקריאה בפורום).

מור שלז

New member
שאלה לגיטימית! ואכן זה מפחיד לרכוב בכביש

זו הסיבה שבאמצע השבוע אני לא רוכבת בכביש, אלא עושה את כל האימון בפארק. ובשבת רוכבת רק עם קבוצה ורכב ליווי. בשביל להגיע לפארק וחזרה אני רוכבת בעיקר על שבילי אופניים. אבל יש קטע אחד שאין בו שבילי אופניים, וגם לא מדרכה, ושם אני רוכבת על הכביש. בפעמים הראשונות פחדתי. עכשיו פחות, למרות שאני עדין מאוד מאוד דרוכה כל פעם שאני נוסעת על הקטע הזה. מצחיק, שכל הסיפור המפחיד קרה לי ממש ליד הבית, בקטע שהוא כל כך בטוח שהילדים של השכונה רוכבים בו על האופניים שלהם. אז להגיד לך שזה לא מפחיד? ברור שזה מפחיד. וגם לי יש את הגבולות שלי, אבל אני עדיין אקום מחר בבוקר ואסע לפארק באותה דרך.

rasheric

New member
אכן שאלה טובה - איפה לרכב בבטיחות ( יחסית )

הרי ברוב המקומות בארץ אין כמעט שבילי אופניים. ולא כולן מסתדרות עם שטח - על המידרכה אנחנו מפריעים ובכביש מסכנים את עצמנו .... אני משלבת בין מדרכה לכביש לפי המצב, הרכבתי לי ראי קטן על הידית השמאלית וזה עוזר לי לראות מה מאחורי. ובעיקר רוכבת כמה שיותר בסוף השבוע ואצלנו בירושלים זה מאוד משמעותי. ואגב - היינו בשנה שעברה בסלובניה. שם יש כבישים ראשיים נהדרים ( אגרה ) וכבישים משניים צרים ומפותלים בטרוף. אנחנו כמעט ולא הבחנו בשבילי אפניים, אבל המון רוכבים על הכבישים - פשוט סכנה. אני החלטתי לא לרכב שם ביכלל - הסתפקהו ברפטינג מתון. איזה כיף היה ..... ומאמץ לא קטן.

חשבתי שרק לי יש freak-accidents עם דבורים

לפני שבוע התכוונתי לעשות קפיצה משכיבה על הגב לעמידה (כמו לעלות לגשר, רק בקפיצה, ומסיימים על הרגליים). זאת קפיצה שלא תמיד מצליחה לי, ועל מנת למזער נזקים אני עושה אותה על הדשא. בתור הכנה, אני שמה את הידיים מאחורי הכתפיים על הדשא... הכוונה היתה להשוויץ בפני המשפחה שלי בזה שאני סוף-סוף מצליחה לקפוץ. התוצאה היתה אאאאאאוווווווו מה?! למה?! למה זה תמיד קורה לי??? נעקצתי כבר איזה 10 פעמים, כל פעם באיזה צורה מוזרה של דריכה על דבורה/חצי דבורה/צרעה חופרת... הן אף פעם לא פשוט עפות ועוקצות אותי. אבל אחרי הסיפור שלך, אני מבינה שיש למה לצפות.

מור שלז

New member
אחותי ../images/Emo24.gif איזה באסה...

אבל אני חייבת לציין שהדבר שהכי הרשים אותי בכל הסיפור: את מצליחה לעשות קפיצה משכיבה על הגב לעמידה? איזה מלכה - התרשמתי עמוקות

תודה :) זה לקח שנתיים!

יש לי יחסי אהבה-שנאה עם הקפיצה הזאת. יש אנשים שמצליחים אותה תוך 10 דקות ויש כאלה ש... לא. אז בסוף הצלחתי וכמובן שאני הכי גאה בעצמי בעולם. ואז יום אחד קפצתי ככה, נחתתי לא טוב ונקעתי את כל האצבעות ברגל. וואו זה כאב *בטירוף* עד שהרגל החלימה, מכונית "דחפה אותי קלות" על המדרכה והיד לא תפקדה חודשיים... בסוף חזרתי לתפקוד ב-4 גפיים וגיליתי שאני לא מצליחה לקפוץ! עוד ועוד אימונים, בסוף הכל נכנס... ועכשיו המאמן רוצה שאני אעשה את זה בלי ידיים היתרון - הפחתת הסיכוי לעקיצות החיסרון - זה בלתי אפשרי בעליל

susieada

New member
מלכת השליטה באופניים! ../images/Emo171.gif

מור, מסכנה - לא פייר לקבל עקיצה של דבורה בכלל ובמיוחד תוך כדי רכיבה! ומזל, שלמרות הלחץ האדיר של תנועה, המים והכאב (וגם הדאגה להגיע לילדים בזמן!), הייתה לך את התושייה והשליטה באופניים! כל הכבוד! נראה לי שהגיע הזמן לצאת לחופשה!!
חיבוק ליקרה שלנו! סוזי

טליטר

New member
פעם אמרו לי שאם יום מתחיל כך עדיף

להכנס למיטה ולחכות שהיום יסתיים בטח לא היו לו ילדים ועבודה מקווה שהיום שלך רק השתפר אני כבר בקטע של הדבורה הייתי פורשת אבל את משהו מיוחד

למעלה