איזו שאלה???

green soul

New member
איזו שאלה???

מתגעגעים לחזור לביה"ס, השתגעת, חס ושלום... אני רוצה עוד חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי רוצה לחזור למתמטיקה, לאנגלית, ולמורים בכלל?? שאלה טיפשית!!!

מי לא?

לאחר הכל... אני מתחיל להרגיש געוגעים לביה"ס .ולחברים ולמבחנים והמיוחד להפסקות "עשר" אתם לא? אני בטוח שיש מישהו שמתגעגע ללימודים בדיוק כמוני... ממני פרדי קרוגר..

אולי......

אולי מפני שנשאר לי רק שנה אחד ללמוד.. ולכן אני רוצה לגמור כבר אז אולי.......

green soul

New member
זה כבר משהו אחר...

שנשארה לך רק עוד שנה אחד (מניאק), אך בכל זאת חופש למען השם...

את טועה....

למרות הכל... שמעתי מרבים שלמדו בכיתה י"ב ואמרו לי שיש פחות לחץ ופחות שעות לימוד...... אני לא צודק????

green soul

New member
לאאאאאאא

אני מדברת באופן כללי, ולא על הכיתה י"ב (מה אתה מנסה לגרום לי לקנא)...

בגדול....

בטח שאני מנסה לגרום לך לקנא וגם לאחרים שעוד לא עברו י"ב כי אני "מניאק" ועוד איך... גם אני סבלתי כמוך.... אז עם הזמן כבר חופששששששששששששששששששששששששששש...... ולצבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא העבודהההההההההההההההההההההההדהההה ולדבר הגדול בחיים........... חתונההההההההההההההההההההההההה בסוף מזקנים לאללה.........

green soul

New member
בקיצור....

תן לי להנות מהחופש...לפני שמחכה לי עוד 3 שנים נוספות...:) לפחות אתה צודק שהזמן פשוט טס לו...ולא מספיקים לעשות כלום... אבל הגעת כ"כ מהר רחוק, כבר לדבר על זקנים...נו באמת...

איזה מנייאק אתה.....

ממש מנייאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק הלוואי שהייתי מחליפה אותך וכבר מסיימת לימודים תוך שנה בהצטיינות ועם המון אושר.... נשאר לי עוד שלוש שנים לסיים כבר תיכון!!!! אז פרדי.. מאחלת בשבילך שהזמן יעבור מהר ותחזור ללימודים ותשב בשולחן עם מבט הידלקות על איזו מורה עם גוף פצצה.. בגלל זה אתה רוצה ללימודים,נכון????

החיים מעולים....

תפסת אותי על חם... יש בביה"ס שלי כמה מורות צעירות וחתיכות חבל על הזמן..... וחוץ מזה יש שם מאות תלמידיות חתיכות.... לאללה אל תספרי לחברה שלי על זה (סתם בצחוק)

יאללה......

אז מה המורות לובשות? חצאיות וגרבונים דקים, אהה? אני מקווה שלטובתי לא יהיו מורים כאלה צעירים ומשגעים כמו שאמרת כי כבר אשתגע עד שיגרמו לפטמות שדיים להזדקף.. חחחח! נו..טוב..אולי זה יעזור אם אלפרטט עם איזה מורה כדי שיתן לי ציון הכי מ-ש-ו-ב-ח !!! אז בהצלחה לך שוב!!!!!!! :)))))))))))) PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP:

אממ...

איך את חושבת שהצלחתי בלימודים? שכבתי עם מנהלת ובזכותה הצלחתי בלימודים עצה בשבילך... (ולמי שרוצה להצליח בלימודים) תבחרי ביה"ס שבו מנהל זכר ולא נקבה כי אחרת איך את רוצה להצליח בלימודים... המנהלים מוכנים לזה אבל מחכים לזה..... ששעלייך לפנות למנהל..... ומפה את לבד....

פחחחחחחחחחחח

תראו תראו מי מדבר כאן..יא שובב של אמא´לה! דווקא זה יהיה מנהל זכר,אבל כמובן שלא אקשיב לעצתך כי עצתך הכי מטופשת ומטומטמת לגמרי..יש עוד מישהו שמסכים איתו שאפשר לעשות את זה בקלות?? יודע מה? אני מעדיפה להוכיח את עצמי שאני יכולה להשיג את הציונים הכי טובים שיש ולא לעשות מעשים מטופשים..יא חרמן זקן ועצלן עם תחת שמן...אוי ואבוי אם חברתך תשמע על זה!! מי יותר שווה כאן, אני או פרדי החרמן הזה?? PPPPPPPPPPP:

גילתוש!

New member
ממה זזזזהההההההההההה???

מה זה?? פה לא מתאים לדבר בקללות!! תדברו חופשי אבל לא מתאים לדבר בקללות ,אלא בהודעות הפרטיות של איסיקיו או צאט...הפורומים לא מתאים!! אין לך שכלה (חן)!!! חה חה חה חה חה חה!!!

מי לא.....

מי לא רוצה להצליח בלימודים בלי לעבוד קשה ובלי להוציא עט ומחברת...... רק צריך למצוא חן בעינו במנהלת.... העצה מופנה לא בשבילך אלא בשביל בנים מי מקשיב לה או לי? ברור שלזכותי זה שווה בלי לעשות מאמץ.... ויאללה מספיק עם זה שכל אחד יחשוב לבד איך להצליח בלימודים......

לפרדי יא חרמן..

ועכשיו רק חסר לי שתשפיע על הבנים אחרים?? אתה מנסה להפוך את עולם לעולם אכזר ומנצל..בגללך אם הבנים יקשיבו לך, אולי ינסו את זה עם הצעירות.. אני חייבת לתכנן לחשוב איך לזרוק אותך לים כדי שכבר תסתום ת´פה הכי חרמן שלך..מי רוצה לעזור לי בזה?? בטח מקשקש במחברות לעצמך: איך לשכב עם המנהלת? איפה אעשה את זה? אההההההה? :-

למעלה