איזו שכונה היא הרמת אביב ג' של

ציפי א.

New member
לא הייתי "מסמנת" את נווה גנים כ....

רמת אביב ג' של הקריות - אבל השאלה מאיזו בחינה אתה שואל ? מעמד חברתי ? כלכלי ? תכנון אורבני ? ציפי

ציפי א.

New member
אוקיי אז אין לנו עדיין בקריות ....

שכונה שתוכל להיות "רמת אביב ג'" מהבחינה הכלכלית ומבחינת המעמד החברתי - לא שאני חלילה מזלזלת בתושבי נווה גנים אבל מרבית תושבי השכונה הם ילדים טובים קריות חלקם נחנקו בחובות כדי לבנות שם בית. לגבי מעמד חברתי - יש לנו ברחבי הקריות תושבים שעולים על חלק מתושבי רמת אביב ג' אך הם מפוזרים פה ושם הם אינם מרוכזים. מבחינה תכנונית - נווה גנים - שכונה צפופה, כל אחד בנה שם בית לפי טעמו האישי ללא מכנה משותף לבתים שממולו או סמוכים לו - וזה בהחלט לא תורם לחיוב מבחינה זו. יש רחוב או שניים יפים מאד בשכונה אבל לא יותר מזה. אז לדעתי האישית - אין לנו רמת אביב ג' אבל יש לנו קריות ויש לנו גם במה להתגאות למרות ואע"פ. שבת שלום ומבורכת ציפי

enoeht

New member
סתם בשביל הרקורד...

ציפי שלום, עשית סקר בחשבונות הבנק של התושבים ? כיצד את נכנסת לנתונים סטטיסטיים בבטחון כה רב ? לא כועס... רק שואל

אליהו ד

New member
ואת גם טועה לגבי השכונה

הבתים מתחלקים לכמה קבוצות אחידות,ולא שכל אחד בנה כראות עיניו.אני דווקא חושב שזו שכונה לא רעה בכלל.

ציפי א.

New member
אליהו.....

אני גרה בקרייה ולכן אני מבקרת בשכונה לעתים קרובות. היות ומקצועי הוא בתחום העיצוב והייתי מעורבת (עבודה) בחלק מהעיצובים בחלק מהבתים אני מכירה היטב את השכונה וככל שאני יודעת, בית אחד תוכן ע"י המעצב שמעון מלכין, האחר ע"י פיני ויינברג והאחרים ע"י אלמגור, פאולה ועוד ועוד ארכיטקטים ומעצבים וכל ארכיטקט וטעמו האישי והוא שונה האחד מהשני. אני באופן אישי פחות אוהבת את סגנון הבנייה שם - זו דעתי. אני גם מכבדת את דעתך ולא טוענת שאתה טועה, אלא רק דעתך שונה מדעתי
ציפי

ציפי א.

New member
אפילו לא סתם.....

לא נכנסתי לנתונים סטטיסטיים - הבעתי את דעתי. אני מניחה שלך יש דעה שונה משלי וזה לגטימי. השאלה לא הייתה מופנית אליי באופן אישי אלא לפורום כולו, אני הבעתי דעתי וזכותך להביע את דעתך ובטח שלא צריך לכעוס - הרי הפורום קיים בכדי שנעלה דעות וננהל דיונים. ציפי

למעלה