איזו שמחה, היא הגיעה
...

מצב
הנושא נעול.
איזו שמחה, היא הגיעה ../images/Emo13.gif...

איזו שמחה, היא הגיעה
...
ככה בשקט בשקט, אחרי שאני כבר מטפסת על הקירות מעצבים, המכשפה הגיעה לביקור הבוקר. זהו, מעשית אני מתחילה בטיפול IVF ראשון שחיכיתי לו. ביום א' אני אמורה לעבור אולטרסאונד. אני כל כך מתרגשת ומפחדת מהזריקות השאיבה ההחזרה ... אבל נלך לאט לאט. נחשוב כרגע על הזריקות עד השאיבה יש לי זמן. ואז אודה לכם אם תפנו אותי לקישור מסויים או מישהי תספר לי מא' עד ת' על השאיבה. קראתי כבר הכל אבל זה לא כמו לשמוע ממכן איך כל אחת מכן עברה זאת.
לכולכן.

תנסי אצל השכנים

איזו שמחה, היא הגיעה
...
ככה בשקט בשקט, אחרי שאני כבר מטפסת על הקירות מעצבים, המכשפה הגיעה לביקור הבוקר. זהו, מעשית אני מתחילה בטיפול IVF ראשון שחיכיתי לו. ביום א' אני אמורה לעבור אולטרסאונד. אני כל כך מתרגשת ומפחדת מהזריקות השאיבה ההחזרה ... אבל נלך לאט לאט. נחשוב כרגע על הזריקות עד השאיבה יש לי זמן. ואז אודה לכם אם תפנו אותי לקישור מסויים או מישהי תספר לי מא' עד ת' על השאיבה. קראתי כבר הכל אבל זה לא כמו לשמוע ממכן איך כל אחת מכן עברה זאת.
לכולכן.
תנסי אצל השכנים
בפורום פוריות. (לא יודעת לעשות לינקים). המון בהצלחה!!!!

אמאלה2

New member
שאיבה מא' ועד ת' ../images/Emo8.gif

איזו שמחה, היא הגיעה
...
לכולכן.
שאיבה מא' ועד ת'

מתפשטים כליל ולובשים את בגדי המלכות (חלוק בי"ח בצבע ירוק מאוד מאוד אופנתי ומחמיא
) נכנסים לחדר הניתוח המקפיא ונשכבים על כס המלכות בתנוחת פיסוק
מרדים נחמד שואל אותך אם כבר עברת הרדמה, מחדיר את האינפוזיה ו-הופ לילה טוב! יש לך 20 דקות של שינה טוטלית. לא מרגישים כלום. לא זוכרים כלום. אני תמיד טוענת שזו ההזדמנות שלי למנוחה אמיתית
אחרי כ- 20 דקות מחזירים אותך ע"ג המיטה לחדר וכעבור 5-10 דקות את כבר מתעוררת. עוד כמה דקות ואת ערה לחלוטין. אחות נחמדה מביאה לך תה חם ומתוק. אחרי שעתיים קדימה הביתה! זה כל הסיפור. שיהיה

ומה לגבי הכאבים שאני שומעת מחלק...

שאיבה מא' ועד ת'

מתפשטים כליל ולובשים את בגדי המלכות (חלוק בי"ח בצבע ירוק מאוד מאוד אופנתי ומחמיא
) נכנסים לחדר הניתוח המקפיא ונשכבים על כס המלכות בתנוחת פיסוק
מרדים נחמד שואל אותך אם כבר עברת הרדמה, מחדיר את האינפוזיה ו-הופ לילה טוב! יש לך 20 דקות של שינה טוטלית. לא מרגישים כלום. לא זוכרים כלום. אני תמיד טוענת שזו ההזדמנות שלי למנוחה אמיתית
אחרי כ- 20 דקות מחזירים אותך ע"ג המיטה לחדר וכעבור 5-10 דקות את כבר מתעוררת. עוד כמה דקות ואת ערה לחלוטין. אחות נחמדה מביאה לך תה חם ומתוק. אחרי שעתיים קדימה הביתה! זה כל הסיפור. שיהיה
מהבנות פה שהן מספרות אחרי השאיבה ?????

אמאלה2

New member
זה מאוד אישי

מהבנות פה שהן מספרות אחרי השאיבה ?????
זה מאוד אישי
לי אכן אחרי השאיבה האחרונה היו כאבים נורא חזקים. הסיבה כנראה היתה שהציסטות גרמו לשחלה להסתובב מה שגורם לכאבים עזים. אבל זה ממש ממש לא מחייב. בשאיבות קודמות לא כאב לי כלל. זה משתנה מאחת לאחת ומפעם לפעם. בכל מקרה אם כואב לך האחיות יתנו לך משכך כאבים. מאחלת שיעבור בקלות.

../images/Emo51.gif על כל ההסבר../images/Emo13.gif

זה מאוד אישי
לי אכן אחרי השאיבה האחרונה היו כאבים נורא חזקים. הסיבה כנראה היתה שהציסטות גרמו לשחלה להסתובב מה שגורם לכאבים עזים. אבל זה ממש ממש לא מחייב. בשאיבות קודמות לא כאב לי כלל. זה משתנה מאחת לאחת ומפעם לפעם. בכל מקרה אם כואב לך האחיות יתנו לך משכך כאבים. מאחלת שיעבור בקלות.
על כל ההסבר

חלי הייי,שמחה שהמכשפה הגיעה../images/Emo13.gif

איזו שמחה, היא הגיעה
...
לכולכן.
חלי הייי,שמחה שהמכשפה הגיעה

ואת אוטוטו מתחילה טיפול
אל תדאגי לגביי השאיבה,זה עובר בקלות!!!!!!!!!

חלי, קודם כל שיהיה בהצלחה

איזו שמחה, היא הגיעה
...
לכולכן.
ולגבי כאבים ואי נוחות, תלוי איך לוקחים את זה. אם תקחי בקלות , יעבור בקלות. לאחר השאיבה ניתן לבקש משכך כאבים (אופטלגין) אם רוצים, בכל מקרה בדרך כלל הכאבים נסבלים ובסך הכל השד לא נורא כל כך.

../images/Emo51.gif מקווה שיהיה בסדר. היום כבר

ולגבי כאבים ואי נוחות, תלוי איך לוקחים את זה. אם תקחי בקלות , יעבור בקלות. לאחר השאיבה ניתן לבקש משכך כאבים (אופטלגין) אם רוצים, בכל מקרה בדרך כלל הכאבים נסבלים ובסך הכל השד לא נורא כל כך.
מקווה שיהיה בסדר. היום כבר
התחלתי בגונל. עד יום שישי וביום שישי אולטרסאונד. אני נרגשת ומפחדת כאחד. מקווה להצליח.

תיקון קטן.. הלוואי שנעבור

מחזיקה לך
חזק חזק
והלוואי שנעבור שתינו לפורום השכן מהר מאד
תיקון קטן.. הלוואי שנעבור
...כ ו ל נ ו לפורום השכן במהרה ! אני מנסה לדמיין את חודש ספטמבר כשהחגים מגיעים, איזה כיף לבשר למשפחות לחברים ש... אני בהריון.... והכי חשוב לילד שלי לבשר לו שאח/ות סוף סוף יהיו לו. אמן אמן שכולנו נהיה מאושרות עם הבשורה לקראת החגים (אם לא לפני).

מצב
הנושא נעול.
למעלה