איזו תגלית מבורכת !!!

pilpeletbm

New member
איזו תגלית מבורכת !!!

שלום וברכה, יואו כמה חיכיתי לפורום כזה. נעים מאוד, פלפלת פרסית בלב והנשמה חולה על כל דבר שנודף ממנו ריח איראני חלום חיי... לדעת פרסית על בורייה עד אז.. שומעת מוסיקה פרסית ללא הפסקה.

niya

New member
הגעת למקום הנכון ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

יש כאן המון מוסיקה ובכלל... ברוכה הבאה

niya

New member
פרוווווווווווווווווווויז../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

הבית ספר שלך קורם עור וגידים אני לא היחידה שלא יודעת פרסית!!!
יש!!!

פרויז1

New member
../images/Emo130.gifאיזה כייף../images/Emo70.gif

עכשיו אפשר לפתות מספרה ומסעדה משולבים בתכנון אדריכל הבית שלנו - ניר גמרי.
כל המימון - עלי שותפים : ניר - בגלל התכנון נייה - בגלל שהיא יכולה לחסום כל ניק ולא מסתבכים! אני - רק בגלל הכסף. ניר יתחיל בתכנון האדריכלי !

niya

New member
../images/Emo196.gifעוד לא חסמתי כאן אף אחד../images/Emo2.gif

רק מחקתי איזה שלוש הודעות שאחת מהן היתה שלי והיתה טפשית לחלוטין

niya

New member
תוסיף מכללה ללימוד שפה ותרבות פרס../images/Emo6.gif

pilpeletbm

New member
הרישום החל כבר ?

רוצה לדעת פרסיייייייייית !!!!!!! מאוהבת בשפה, במבטא, בצליל והפתגמים, אחחחח הפתגמים. לסבתא שלי שתהיה בריאה יש פתגם לכל דבר !! גם אני רוצה

פרויז1

New member
pilpeletbm תביאי פתגם או שתים מסבתה שלך

מאיזו עיר היא עלתה מפרס? אפרופו פתגמים: חבר'ה ! אני רוצה להגיד לכם שהפרסים של הדור שקדם לדור שלי, היו אומנם חסרי השכלה פורמלית, מנסיבות שהיו קשורות לא בהם - אלא במקום(שם) ובזמן(ההוא). אבל הם היו אנשים בעלי חוכמת חיים שהיום לא מוצאים כמותם, גם בין בעלי השכלה גבוהה. הפתגמים שבני הדור הקודם מרבים להשתמש בהם, וכושר הניתוח הפשוט, החשיבה המסודרת שלהם, האהבה שמלווה את יחסם - הם הדברים שניחנו בהם.

pilpeletbm

New member
סתא וסבתא שלי הגיעו מקזרון

והפתגמים ? מנסה להיזכר לא הולך עוד מעט אדבר איתה ואדלה ממנה כמה פתגמים אחח... התגעגעתי אליהם. אנשים פשוטים שקרוא וכתוב לא יודעים אבל חוכמת החיים שיש להם אף תואר אקדמאי אינו משתווה לה !!!! בכל החלטה הם השותפים הסודיים שלי. בכלל לא חושבת שיש משו שמשתווה לסבא וסבתא...

פרויז1

New member
קזרון, אה? دخترکازرونی

תשמיע להם את נערה קזרונית : http://www.2mahal.com/g.htm?id=28298 مثل برگهای گل دخترکازرونی مثل یک باغ گل دختر کازرونی راه شیراز میره خدانگهدارشه تک وتنها میره دنبال دلدارشه دخترکازرونی خشکل و آسمونی حالا که میری به شیراز نکنه بری بمونی توی کوه وگذرسواراسب کهر باخودت فشنگ و تفنگ برنوببر توی دشت وگذر سفرنروبی خبر میری از کازرون یارتوهمرات ببر ماه که دراومدبروبریارت خروس که خوندش برو پی کارت به شهرشیراز میری از کازرون سلام مارو بده به یارت دخترکازرونی خشکل و آسمونی حالا که میری به شیراز نکنه بری بمونی ואם רוצים גם את זה. תשמיע להם את זה : http://www.2mahal.com/g.htm?id=991 ما قربون دارت بروم ای یار جوونی حالا دلم زیـبا بده وای زندگونی بیا نکن نامهربونی خدا داده شیرین زبونی دوست داروم یار کـازرونی دوست داروم یار کـازرونی حرف دل گوش کردی و قهر کردی ای دل کار منو ای نازنین کردی تو مشکل بیا نکن نامهربونی خدا داده شیرین زبونی دوست داروم یار کـازرونی دوست داروم یار کـازرونی دوست داروم یار کـازرونی ای ی ی ی ی ی ی ی ی آخ زدی قفل محبت بر دل ما زدی ی ی ی ی ی قفل ، زدی ی ی ی ی ی قفل آی که هر گز وا نمیشــــــــــه آی که شب پیدا نمیشـــــــــــه حرف دل گوش کردی و قهر کردی ای دل کار منو ای نازنین کردی تو مشکل بیا نکن نامهربونی خدا داده شیرین زبونی دوست داروم یار کـازرونی دوست داروم یار کـازرونی دوست داروم یار کـازرونی خوم دونم ، خودت دونی ، خدا گوایت ما عاشق چشات شدم ، مگه گنایه بیا نکن نامهربونی خدا داده شیرین زبونی دوست داروم یار کـازرونی دوست داروم یار کـازرونی دوست داروم یار کـازرونی دوست داروم یار کـازرونیدوست داروم یار کـازرونی دوست داروم &#17

למעלה