איזו תוכנה עלי להוריד על מנת שתעשה עבורי את העבודה כמו ניקוי *.TMP . תודה מראש
א אלמונימית10 New member 27/5/06 #1 איזו תוכנה עלי להוריד על מנת שתעשה עבורי את העבודה כמו ניקוי *.TMP . תודה מראש
A Ambious New member 27/5/06 #2 לא כלכך קשור לפורום, אבל.... השתמשי בתוכנה שמובנית בחלונות - כפתור ימני על הכונן -> "מאפיינים" -> "ניקוי כונן"
לא כלכך קשור לפורום, אבל.... השתמשי בתוכנה שמובנית בחלונות - כפתור ימני על הכונן -> "מאפיינים" -> "ניקוי כונן"
א אלמונימית10 New member 27/5/06 #3 קודם כל תודה ורק רציתי לוודא שעשיתי נכון. נכנסתי למחשב שלי, לחצתי על כונן C שם עשיתי ניקוי ה בסדר? והאם TMP זה: temporary internet files - או שאין קשר. תודה מראש שלמרות שזה לא המקום, בחרתם לענות לי ולא שלחתם אותי לפורום אחר.
קודם כל תודה ורק רציתי לוודא שעשיתי נכון. נכנסתי למחשב שלי, לחצתי על כונן C שם עשיתי ניקוי ה בסדר? והאם TMP זה: temporary internet files - או שאין קשר. תודה מראש שלמרות שזה לא המקום, בחרתם לענות לי ולא שלחתם אותי לפורום אחר.
א אלמונימית10 New member 27/5/06 #4 בעצם אשאל את השאלה אחרת האם בניקוי דיסקו [בגונן סי] לסמן הכל בוי? כלומר, שום דבר משם כמעט לא נחוץ לי מן הסתם.
בעצם אשאל את השאלה אחרת האם בניקוי דיסקו [בגונן סי] לסמן הכל בוי? כלומר, שום דבר משם כמעט לא נחוץ לי מן הסתם.
T toxic2004 New member 28/5/06 #5 כן, את יכולה וגם יש תוכנה נהדרת שאני אישית משתמש, tuneup utilities 2006. מומלץ ודי עוזר ומוחק וגם ace utilities
כן, את יכולה וגם יש תוכנה נהדרת שאני אישית משתמש, tuneup utilities 2006. מומלץ ודי עוזר ומוחק וגם ace utilities