golanzikri
Member
נסו לקחת בחשבון גם עלויות..
מהמומלצות והמוצלחות ביותר, יש את Midjourney. כאן יש את ההסבר הפשוט לשימוש בו ולתמחור שלו:נסו לקחת בחשבון גם עלויות..
כל האלטרנטיבות החינמיות הן יהיה מוגבלות מהביטים שונים, החל מרזולוציה, דרך המודלים שניתן לבחור אותם לשימוש ועד לכמות של הפעלות יומי\חודשי. אם רוצים כמה דוגמאות חינמיות, אז יש את Lexica Aperture למשל או את Playground AI גם. שניהם עם אפשרויות שונות חינמיות.תודה! האמת שאני לא מתפרנס מגרפיקה, קיימת אולי איזו אלטרנטיבה חינמית לחובבים?
תודה! כמות הפעלות חודשית נמוכה זה דווקא לא נורא לי כחובבן. אני בעיקר רוצה ללמוד לשלוט בכלי - מה החינמית שדרך העבודה איתה הכי דומה לMidjourney? בהנחה שאיכות התוצאה קצת פחות חשובה, איזו מהחינמיות היית בוחר עבור התרגול?כל האלטרנטיבות החינמיות הן יהיה מוגבלות מהביטים שונים, החל מרזולוציה, דרך המודלים שניתן לבחור אותם לשימוש ועד לכמות של הפעלות יומי\חודשי. אם רוצים כמה דוגמאות חינמיות, אז יש את Lexica Aperture למשל או את Playground AI גם. שניהם עם אפשרויות שונות חינמיות.
ענית בציניות? הבקשה שלי הייתה המלצה לתוכנת AI ליצירת תמונות. זה משהו שקיים. אתה מכיר את האפשרות ליצור תמונות באמצעות תוכנות AI?היום אתה מפעיל AI ושואל אותה את השאלה והיא מוצאת לך את התשובה.
עכשיו יש לך דבר כזה בפוטושופ עצמו.ענית בציניות? הבקשה שלי הייתה המלצה לתוכנת AI ליצירת תמונות. זה משהו שקיים. אתה מכיר את האפשרות ליצור תמונות באמצעות תוכנות AI?
וואלה? מגניב! האמת שגם פוטושופ בתשלום אז אני עובד עם GIMP. בטח אין שם עדין עדכון עם AIעכשיו יש לך דבר כזה בפוטושופ עצמו.
תגובה הזויה כרגיל.היום אתה מפעיל AI ושואל אותה את השאלה והיא מוצאת לך את התשובה.
אתה פשוט מפחד שיתחילו לשאול את הבינהתגובה הזויה כרגיל.
ככה המומחים אמרו. היום בכל שאלה אתה יכול לשאול AI. אפילו בשאלה של למצוא איזה AI הכי טוב לעבודה שאתה צריך לעשות.ענית בציניות? הבקשה שלי הייתה המלצה לתוכנת AI ליצירת תמונות. זה משהו שקיים. אתה מכיר את האפשרות ליצור תמונות באמצעות תוכנות AI?
מה אתה אומר!אויש נו אתה מרגיש מאוים מבינה מלאכותית? זה בסך הכל כלי. כל פעם שהטכנולוגיה קצת משתנה כולם בטוחים שזה סוף העולם ולא תהיה להם עבודה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.