איזו תוכנת בינה מלאכותית הכי מומלצת ליצירת גרפיקה?

תודה! האמת שאני לא מתפרנס מגרפיקה, קיימת אולי איזו אלטרנטיבה חינמית לחובבים?

sys_admin

Active member
תודה! האמת שאני לא מתפרנס מגרפיקה, קיימת אולי איזו אלטרנטיבה חינמית לחובבים?
כל האלטרנטיבות החינמיות הן יהיה מוגבלות מהביטים שונים, החל מרזולוציה, דרך המודלים שניתן לבחור אותם לשימוש ועד לכמות של הפעלות יומי\חודשי. אם רוצים כמה דוגמאות חינמיות, אז יש את Lexica Aperture למשל או את Playground AI גם. שניהם עם אפשרויות שונות חינמיות.

כל האלטרנטיבות החינמיות הן יהיה מוגבלות מהביטים שונים, החל מרזולוציה, דרך המודלים שניתן לבחור אותם לשימוש ועד לכמות של הפעלות יומי\חודשי. אם רוצים כמה דוגמאות חינמיות, אז יש את Lexica Aperture למשל או את Playground AI גם. שניהם עם אפשרויות שונות חינמיות.
תודה! כמות הפעלות חודשית נמוכה זה דווקא לא נורא לי כחובבן. אני בעיקר רוצה ללמוד לשלוט בכלי - מה החינמית שדרך העבודה איתה הכי דומה לMidjourney? בהנחה שאיכות התוצאה קצת פחות חשובה, איזו מהחינמיות היית בוחר עבור התרגול?

רוב הזמן נח

Well-known member
ענית בציניות? הבקשה שלי הייתה המלצה לתוכנת AI ליצירת תמונות. זה משהו שקיים. אתה מכיר את האפשרות ליצור תמונות באמצעות תוכנות AI?
ככה המומחים אמרו. היום בכל שאלה אתה יכול לשאול AI. אפילו בשאלה של למצוא איזה AI הכי טוב לעבודה שאתה צריך לעשות.

אויש נו אתה מרגיש מאוים מבינה מלאכותית? זה בסך הכל כלי. כל פעם שהטכנולוגיה קצת משתנה כולם בטוחים שזה סוף העולם ולא תהיה להם עבודה...

למעלה