איזו תוכנת הורדה עדיפה ??? עזרה

cooper_23

New member
איזו תוכנת הורדה עדיפה ??? עזרה

הייתי רוצה לדעת מה המלצות הגולשים , איזו תוכנת הורדה טובה יותר שעומדת בקריטריונים הבאים : 1. הורדה בהמשכים . 2. הורדה מהירה . 3. מורידה גם קבצי ftp . 4. אפשרות ניתוק והפעלה אוטומטי . * עוד חידושים שלא ידועים יתקבלו בשמחה. האפשרויות הידועות לי כרגע : 1. גודזילה ? 2. GETRIGHT ? 3. Download-Accelerator ? מה דעתכם ??? מה המלצתכם ??? אשמח לקבל את כל הדעות !!!

nando

New member
מניסיוני

Getright מספקת את מה שאתה מגדיר למעלה. אני מוצא אותה נוחה לשימוש עם ממשק משתמש ידיותי

Termin-X

New member
מהירות, מהירות!

בתוכנה FLASHGET יש איזשהו שכלול שמוריד כמה קבצים בבת אחת אבל בדרך שונה ועוד כל מיני דברים שגורמים להורדה להיות הרבה יותר מהירה לקח לי להוריד 24 מגה בייט בשעה וחצי! ואין לי פס רחב או מודם מיוחד או משהו כזה. תעשה את החשבון ואל תוריד את הגירסה החדשה של זה כי לי לפחות היא עושה בעיות אבל בגרסה הישנה יש את כל מה שיש תוכנות האחרות ועוד

alexsam

New member
אהמ.......

אני ממליץ על download-accelerator . זו תוכנה שעובדת לא רע בכלל ואני ראיתי אותה מותקנת בהמון מחשבים (בעבודה שלי) וכנראה זה אומר משהו. היא יודעת לעבות עם FTP אבל אני חושב שגם תוכנות אחרות גם יודעות, והפירסומות שבה ממש שימושיות (סתם :) ). זהו...

cooper_23

New member
איך התוכנה get flsh ??

מה ידוע לכם על תוכנה זו ??? האם היא עומדת בקריטריונים ?

alexsam

New member
אמממממ...

את האמת לא מכיר אותה אבל אני מבטיח לבדוק אותה ולתת לך תשובה.

flashget

התוכנה הכי טובה, אני משתמש בה כבר שנתיים. יש בה את כל האפשרויות שרשמת וגם היא בעברית. DJ made in israel

Oribius

New member
אם לומר את האמת

שמע עצה מקצועית , אך ורק FLASHGET 0.94 תאמין לי התוכנה הכי טובה , אני משתמש רק בה ואני מוריד ג`יגה כל יום

למעלה