איז נעליים עכשיו מתאימים לבנים?איזה נעליים IN לבנים?
ק קארין²°°³ New member 13/5/03 #2 אני חושבת שהנעליי בנות של הפלטפורמה של 10 ס"מ מישהו יודע איך קוראים לנעליים הענקיות האלה?
O O Boy New member 13/5/03 #4 נעליים לבנים כל מה שהולך בדיזל, לי קופר והחנויות בסגנון. נעלי באפלו לבנים - בעעעע
D dark eyes New member 14/5/03 #6 נעליים לבנים בצבע לבן אחלה והכל, אבל השנה בנים מתחילים להבין שסנדל זה לא סנדל עם עקב ורצועה לבת וגם לא כפכף תנכי שנעלנו בגיל 6..... אני אישית קניתי לקיץ השנה סנדל יפה של גזית...
נעליים לבנים בצבע לבן אחלה והכל, אבל השנה בנים מתחילים להבין שסנדל זה לא סנדל עם עקב ורצועה לבת וגם לא כפכף תנכי שנעלנו בגיל 6..... אני אישית קניתי לקיץ השנה סנדל יפה של גזית...
I i l0ve u New member 14/5/03 #7 כן ראיתי בנים עם באפלות ואין לי מושג איזה נעליים/סנדלים/כפכפים ילכו לבנים הקיץ...
A adiko New member 14/5/03 #8 ממש לא זו אחלה נעל.... לי יש את הבאפלו בצבע שחור עם האש צבעונית והיא אחלה...
I i l0ve u New member 14/5/03 #9 סבבה אתה בן? כי אם כן זה נשמע לי נעל שמתאימה לבנים לבנות יש את הורוד,כחול ועוד שאם אני יראה את זה על בנים זה בהחלט יראה קצת קוקסי...
סבבה אתה בן? כי אם כן זה נשמע לי נעל שמתאימה לבנים לבנות יש את הורוד,כחול ועוד שאם אני יראה את זה על בנים זה בהחלט יראה קצת קוקסי...
A adiko New member 15/5/03 #12 כן אני בן וצירפתי את הנעל שיש לי... תראי כל אחד והטעם שלו הטעם שלי בנעליים זה יותר בצד של הנעליים עם סולייה שטוחה נעליי סקייטרים בכללי
כן אני בן וצירפתי את הנעל שיש לי... תראי כל אחד והטעם שלו הטעם שלי בנעליים זה יותר בצד של הנעליים עם סולייה שטוחה נעליי סקייטרים בכללי
S SsssTaaaR New member 14/5/03 #10 נעלי איגרוף...../images/Emo99.gif לאדידס יש נעלי איגרוף *מהממות* ויש ברנואר מן נעליים ממש דומות לאדידס ב-200 שקל
נעלי איגרוף...../images/Emo99.gif לאדידס יש נעלי איגרוף *מהממות* ויש ברנואר מן נעליים ממש דומות לאדידס ב-200 שקל
O O Boy New member 15/5/03 #11 בעעע... לא אהבתי בכלל את הנעליים של רנואר מן. ראיתם את החנויות שלהם? שוממות, אין אנשים... נפלו חזק אני חושב
בעעע... לא אהבתי בכלל את הנעליים של רנואר מן. ראיתם את החנויות שלהם? שוממות, אין אנשים... נפלו חזק אני חושב