איחוד דומיינים - מה עושים עם המחשבים?

איחוד דומיינים - מה עושים עם המחשבים?

שלום לכולם
אנחנו לפני פרוייקט של מיזוג שתי חברות לדומיין AD אחד. בעצם כל המשתמשים של אחת החברות יועברו לדומיין של החברה השניה (כבר קיים היום TRUST ביניהם והרשתות מאוחדות).
אני כבר מכיר וביצעתי תהליכים כאלו אז אין לי בעיה עם כל הנושא של מיגרציה של אובייקטים ב AD ושל Exchange והרשאות לקבצים.

הבעיה במקרה הזה היא שבחברה שתחליף דומיין יש כ-200 מחשבים בהרבה אתרים שונים בארץ. לכל משתמש יש על המחשב שלו, בפרופיל, קבצים ופרטיים אישיים.
האם יש דרך לבצע, בצורה אוטומטית או חצי-אוטומטית, את המיגרציה של המחשבים מדומיין אחד לשני ואת העברת הפרופיל של כל משתמש לפרופיל המשתמש החדש שיווצר במחשב?
אני מחפש דרך לקצר את תהליך מיגרציית תחנות הקצה כדי לחסוך בזמן ובכח אדם שיידרש. גם כלים בתשלום באים בחשבון.

+++

תודה. ראיתי את זה.
נראה מבטיח אבל מעניין אם מישהו באמת ניסה את זה על סביבה מרובת משתמשים.

lilimeshi

New member
אתה בסופו של דבר משבית את הDC הנוכחי של הרשת שתתמזג?

או לחילופין הופך אותו למשני או גיבוי או משהו?
&nbsp
כי אם כן אז זה הכיוון שלך
http://blogs.technet.com/b/canitpro/archive/2014/04/02/step-by-step-active-directory-migration-from-windows-server-2003-to-windows-server-2012.aspx
זה לא לגמרי מה שאתה צריך אבל החלק של העברת הFSMO היא זו שמעניינת אותך
מה שיקרה בסוף (אם תעבוד נכון עם הDNS ) זה שאנשים יתחברו שקוף כשיקומו בבוקר ויעשהו ctrl+alt+delete ולא ירגישו כלל בשינוי

lilimeshi

New member
מצוין

אז לך על הלינק שאמרתי
אתה מבצע העברת FSMO ובוקר למחרת כשאנשים באים הם כבר עושים LOGON לחדש בלי לשים לב שמשהו השתנה בכלל

למעלה