איחוד חשבונות ווטסאפ

chaimmm

New member
שלום.
עד לפני מספר שנים התגוררתי בגרמניה.
היה לי מס' נייד ישראלי ומספר נייד גרמני.
על שני המספרים יש לי חשבון ווטסאפ.
כעת אני רוצה למחוק את חשבון הווטסאפ שעל המספר הגרמני ולהעביר את כל ההתכתבויות/מדיה/אנשי קשר וכדומה למספר הישראלי (על המספר הישראלי כבר יש חשבון ווטסאפ שפתחתי בעת שחזרתי לישראל).
איך אני עושה את זה בלי שימחק לי כלום?.
תודה.

Permafrost

Well-known member
שלום.
כעת אני רוצה למחוק את חשבון הווטסאפ שעל המספר הגרמני ולהעביר את כל ההתכתבויות/מדיה/אנשי קשר וכדומה למספר הישראלי (על המספר הישראלי כבר יש חשבון ווטסאפ שפתחתי בעת שחזרתי לישראל).
תודה.
אם מדובר בשני חשבונות WA נפרדים, אזי דומני כי נתן לגבות את כל ה"הסטוריה" הקשורה במספר הגרמני, אך אינני יודע כיצד "מזווגים" אותה באופן קוהרנטי עם ה"הסטוריה" של המספר הישראלי...

לוייםLEVIM

Well-known member
שלום.
תודה.
החלפת מספר
1) להקיש למעלה שמאלה על שלושת הנקודות
2) להקיש על הגדרות
3) להקיש על חשבון
4) להקיש על שינוי מספר
5) להמשיך משם עד הסוף

chaimmm

New member
החלפת מספר
1) להקיש למעלה שמאלה על שלושת הנקודות
2) להקיש על הגדרות
3) להקיש על חשבון
4) להקיש על שינוי מספר
5) להמשיך משם עד הסוף
לאחר שביצעתי את התהליך, האם כל החומר שקיים על המספר הגרמני וכל החומר שקיים על המספר הישראלי יישמרו?

לוייםLEVIM

Well-known member
לאחר שביצעתי את התהליך, האם כל החומר שקיים על המספר הגרמני וכל החומר שקיים על המספר הישראלי יישמרו?
המספר מישני בכל הסיפור
העיקר זה חשבון הGMAIL שבו כל הגיבוי קיים
פשוט מעבירים את חשבון הגוגל עם הגיבוי מהמספר הגרמני למספר סלולרי כלשהו שלך ישראלי שיכול לקבל כתובת GMAIL עם הגיבוי וזהו

למעלה