איחוד חשבונות

• פותח הנושא ore25
  • פורסם בתאריך

ore25

New member
איחוד חשבונות

לאחר נישואינו אני ואשתי רוצים לאחד חשבונות. אני יודע שאיחוד חשבונות כרוך בעלויות מסויימות. כיצד ניתן למזער את העלויות ומה היא הפרוצדורה בכלל???

משרדית

New member
אולי לא כדאי לאחד, לדעתי,

רצוי לפתוח חשבון חדש. אח"כ להתחיל להשתמש רק איתו, להתחיל לאט לאט להעביר הוראות קבע או ויזה לח-ן החדש, והחשבון הישן ילך ויסגר לאט לאט. אם יש ירושות פרטיות או דברים ספציפים ששייכים רק לבן זוג אחד, לא להעביר לחשבון המשותף. כל טוב

מלו2

New member
אם לשני בני זוג שני חשבונות נפרדים

באותו בנק שני החשבונות במינוס האם אפשר להעביר את המינוס של חשבון אחד לחשבון שני ובכך לחסוך את דמי הניהול, עמלות, וכו'?

משרדית

New member
האמת, המצב שלכם לא פשוט. האם

אתם עובדים? כיצד יתכן כי שניכם במינוס? אם המינוס הוא לא יותר מ 5000 שח בכל חשבון יש אפשרות לבקש הלוואה מהבנק או מקרוב משפחה, ולסיים עם הבעיה בחשבון אז פותחים חשבון חדש לשניכם, כאשר את ההלוואה משלמים מהחשבון החדש, אליו אתם מעבירים את המשכורת וכל כסף מהכנסה אחרת אסור להיות במינוס. צריך לעשות כל מה שאפשר , כל עבודה, אפילו איסוף בקבוקים, ניקוי גינות, ביבי סיטר וכד' אל תהיו במינוס אף פעם. תעבדו יום ולילה, העיקר שתגמרו עם זה. החיים צריכים להתחיל ברגל ימין. לא במינוס. זה מזיק. תיגשו לקחת יעוץ בחברה רצינית. בהצלחה

חשבון אחד

אני זוכר שיש בנקים שברגע שאתה מעביר אליהם חשבון/ חשבונות, הם לוקחים על עצמם את כל ההוצאות/עמלות שיהיו לך בעת העברת החשבון שלך אליהם. אם אתה לא אדם של בנק אחד, והבנק שלך לא מוכן לתת לך את זה, נסה בבנקים אחרים.

אני מקווה שאני מבין אותך נכון.

האם את מתכוונת שיש לך 2 חשבונות עם מינוס, ואת רוצה לכסות את המינוס בחשבון אחד ולסגור את החשבון? אם כן, לא הבנתי מה הבעיה שבנושא? גם אם מדובר בשני חשבונות על שמות שונים,הרי ניתן לבקש להגדיל את המסגרת בחשבון שישאר בגודל המינוס של החשבון שסוגרים, ואז למשוך את האשראי המוגדל בחשבון ולהעביר לחשבון השני כך שהוא יהיה מאוזן, ואז לסגור אותו. כך באמת את חוסכת את העמלות של החשבון המיותר. אבל את צריכה לפתור את הבעיה האמיתית שלך שזה המינוס שיש לך. אם לא הבנתי נכון, אנא הסבירי שוב.

למעלה