איחוד פורומים עקב חוסר פעילות

i c u 2

New member
איחוד פורומים עקב חוסר פעילות

פורום מוזיקה מזרחית הוקם בנובמבר 2009. למרות שיש המון תכנים, כתבות, שירים, קליפים, סכסוכים, פאדיחות ואקשן במוזיקה המזרחית / ים תיכונית, הפעילות בפורום הייתה מעטה. הנהלת הפורומים החליטה על איחוד פורום מוזיקה מזרחית {2159} עם פורום מוזיקה קלאסית ואופרה {398}
החל ממחר, יום שישי, בשעה 08:00 הפורומים יאוחדו, בהמשך היום יוחלט האם זה יהיה על גבי הפורומים הקיימים או שייפתח פורום מאוחד חדש
בפורום החדש יהיו שלושה מנהלים - אני {i c u 2}, איציק אהרון ו-מאי יולי {מנהלת פורום 398}. נמשיך להתעסק בענייני המוזיקה שאנחנו כל כך אוהבים, מקווה שהפעילות תגדל. המשך חג שמח לכולם

../images/Emo239.gif../images/Emo206.gif כרטיסים חינם !!!!

בעוד שעה מופע משותף - "משה פרץ ודודו אהרון שרים אופרה"
מנהלים, אתם גדולים !!!

coullette

New member
חולצות של זוהר ארגוב-האם יש להשיג?

לא,זו לא בדיחה של 1 באפריל..באמת שהייתי רוצה לדעת היכן ניתן להשיג חולצות עם תמונות של זוהר ארגוב... אם מישהו יודע,אשמח לעזרה

i c u 2

New member
בטוח יש אבל אולי תעשי לעצמך?

גם ייחודי - יהיה רק לך וגם את בוחרת ת'תמונה והכל. אם הייתי במקומך, הייתי מבקש ממישהו שמתעסק עם פוטושופ שיארגן איזה תמונה יפה, הולך לחנות שמדביקה תמונות עם חום.. והרי לך חולצה של זוהר ארגוב. מבחינת השקעה כספית זה לא בשמיים בכלל וחוסך חיפושים וכו'.

i c u 2

New member
אכן, ענייני 1 באפריל ../images/Emo6.gif

אפשר לקום מחר עם אותו פורום מזרחי וקצבי ! לילה טוב לכולם !

כן אבל סתכל

מה כתבתי למיסטר בץ אח"כ.. תכלס למה שתפוז אנשים יהיו כאלה מעאפנים ויאחדו 2 פורומים לא קשורים..? אם זה היה פורום מוזיקה ישראלית ופורום מוזיקה מזרחית זה עוד היה נורמלי...

i c u 2

New member
אעביר להם את הנושא

אסביר להם שלא מספיק טוב לך בפורום

i c u 2

New member
צחקנו ב 1/4 - קבלו זמר מזרחי - קלאסי

טל הפטר נולד לאבא פולני. הוא למד מוסיקה קלאסית וג'אז עד גיל 16, ואז, כמעט במקרה, גילה את המוזיקה המזרחית. הוא התלבט מאד איזה מוסיקאי הוא רוצה להיות כשיהיה גדול – נגן ג'אז או זמר מזרחי. בסופו של דבר הוא החליט לא לוותר על אף אחד מהשנים, ולצורך כך יצר אדם חדש: "נסים צדוק" שמו. לכתבה המלאה מ mako אז מה אנחנו אמורים להגיד עכשיו????

למעלה