איחוד שרשורים קטנים

קדימה4

New member
אני צופה חדש של אבודים ויש לי מספר שאלות

הגעתי כבר לאמצע עונה שלישית ויש שתי דמויות שעדיין לא הבנתי: 1)מר אקו, נפגש מספר פעמים עם מפלצת העשן ולא ברח ואף בפעם הראשונה צארלי שאל אותו מדוע לא ברח והוא השיב שהוא לא מפחד עם אני לא טועה אז אני שואל יש בו משהו מיוחד באקו?כי עד אז רק לוק נשאר להביט במפלצת העשן.וכן אני יודע שבסופו של דבר אקו מת ממפלצת העשן אבל בזמן שהיה בתוכנית נראה מספר פעמים שהוא הרבה פחות מפחד מאשר שאר האנשים על האי 2)ג'ון לוק,אני לא מצליח להבין האם הוא מחובר לאי או לא?במשך כמעט כל העונה הראשונה נראה שהוא יודע כמעט הכל הוא הצליח לגמול את צארלי מסמים,הפך את בון למשהו חדש עזר להחזיר את וינסנט הצליח לחזות מתי יש גשם ודברים שמתרחשים על האי אבל בסוף עונה ראשונה וממשך הרבה מהעונה השניהי נראה שלוק קצת מאבד מזה.פעם יש לו אמונה באי פעם לא.

GOOPY11

New member
|ספוילר קצת אכזבה לפני הסוף

עכשיו שאנחנו 4 פרקים לפני הסוף נכנסת בי אכזבה קלה, הרבה דברים נשארו פתוחים :לדוגמא אפילו יוזמת דראמה ,אחרי כל כך אחרי התעסקות בהם ,בכלל לא ברור מי הם ,איך הם גילו את האי ,מה הם רצו מהאי ?, איך הם בנו את המתקנים שלהם ולמה משמשים המתקנים האלה ? או עוד שאלה שקשורה ,איך זה שמטוס מצניח מזון לאי עם לוגו של דראמה למרות שהם חוסלו שנים רבות לפני , מי אחראי למזון הזה ? נכון שהפרקים האחרונים מעניינים,אבל נראה שמריחת הסדרה על גבי 6 עונות עם הפרשי זמן גדולים בין עונה לעונה משרתת את הכותבים ,הרבה שאלות ותמיהות שלנו נשכחו ,אני בטוח שאפילו אתם אחרי 6 עונות שכחתם הרבה מהדברים שלא הבנתם (אני אפילו שכחתי שהיתה אחת בשם ליבי שהופיעה פתאום ,ולקח לי זמן להזכר ) זהו,בכל אופן אני מאוד אוהב את הסדרה ואני מקווה שהסוף ידהים .

אוקיי, מתחזקת אצלי ההשערה שג'ון לוק מאז

ומתמיד ידע יותר מכולם לגבי האי : http://www.youtube.com/watch?v=QNyOLhslNrI&feature=related שימו לב איך לוק מגיב שמיכאל מדבר על הרשימה

JohnLocke

New member
השאלה היא איך אתה מגדיר מיוחד

אקו באופן כללי היה בחור מאוד חזק, גם פיזית וגם נפשית. הוא היה מספיק חזק כדי לא לפחד מהמפלצת בפעם הראשונה. הדמות של אקו הייתה אמורה להיות יותר מרכזית, אבל השחקן בחר לעזוב את הסדרה מסיבות אישיות (היה לו קשה לגור בהוואי, והוריו נהרגו בתאונת דרכים בלונדון באותו זמן), לכן הדמות שלו מפוספסת ונותר רק לדמיין מה היה יכול להיות עתידו בסדרה אם היה נשאר. לגבי לוק - זו שאלה טובה מאוד לשאול בעונה 3, אבל תחכה ותראה. אם תיכנס להודעות מעבר להודעה שלי, תיתקל במידע מעונה 6 שיכול להרוס לך את החוויה, במיוחד אם המסע של ג'ון לוק מעניין אותך.

אבי1985

New member
אני אגיד לך מה דעתי

בפרק 3 או 4 בעונה הראשונה קייט מייקל ולוק יצאו לצוד. זו היתה הפגישה הראשונה של לוק עם המפלצת עשן. יכול להיות שהוא לא פגע בלוק כי לוק היה מועמד ויכול להיות שהוא קיבר עם לוק פנים אל פנים והבטיח לו משהו תמורת שיתוף פעולה. כמו סעיד שראה שסמוקי הציל אותו, לוק חשב שהוא זה שריפא אותו ולכן היה מוכן לעשות כל מה שהוא יגיד לו. בפרקים הקרובים נדע.

dm101

New member
די מדליק שחקנים שנודדים

שבסדרה אחת מתנהגים כאיקס ובסדרה אחרת כוואי זה מביא אותי לדיון על אליזט מיטצל שקפצה מלוסט לוי קשה לדעת את השיקולים של השחקנים אבל מדליק לראות אותם מחליפים פרצופים כמו זיקית

JohnLocke

New member
לוק הגיב מוזר כי מיכאיל

עמד לספר שלוק היה נכה לפני ההתרסקות (מיכאיל עשה בדיקת רקע על כל הניצולים), ולוק לא רצה שאף אחד יידע. אין משהו מעבר.

קדימה4

New member
אוקיי תודה זה ענה לי בערך

פשוט אקו ולוק שניהם דמויות שלא ברחו ממפלצת העשן ולשניהם היו חזיונות שבדרך כלל הובילו לאירוע משמעותי על האי ואני מסכים שהדמות של אקו מפוספסת היה נראה שהוא גם מחובר לאי כמו ג'ון. בכל מקרה תודה על התשובה

geula26

New member
פיספוס

נראה לי שזו טעות לחפש פתרונות ושמה שבאמת מרתק באבודים זה הגירוי לחשיבה ולדיונים במגוון רב של נושאים קיומיים

פותחים את הצ'אקרות ב-../images/Emo43.gif אנשים

החל מהשעה 20:00 תתארח שושנה שביט - מטפלת הוליסטית, רפלקסולוגית בכירה ורייקי מאסטר בפורום שואלים את הקלפים. שושנה תשיב לשאלותיכם בכל הקשור לרפואה הוליסטית - מהי רפואה הוליסטית, מהי רפלקסולוגיה, מהו הרייקי וכיצד פועלות האנרגיות על הצ'אקרות, מהן צ'אקרות, כיצד הטיפול מתייחס לכוליותו של האדם (גוף, נפש, נשמה) ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=940&MessageId=141253376
חמישה נושאים שונים הקשורים לרייקי - ועל כולם נקבל תשובות. עודד אגאי - מטפל ומורה הוליסטי ומאסטר רייקי ידון איתכם על נושאים אלו בפורום רייקי ויתכתב אונליין עם גולשי הפורום, הערב החל מהשעה 20:00. אל תפספסו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=197&MessageId=141277999

למעלה