איחוי דיסק קשיח C

שלמה57

New member
איחוי דיסק קשיח C

אינני יודע אם יש קשר,אך לאחר שהתקנתי את תוכנת ההתחברות לבנק שלי, אינני מצליח לאחות את כונן C בדיסק הקשיח למרות ששאר הכוננים מאוחים כרגיל.הנני מקבל הודעה שתוכנית מסויימת כותבת ל-WINDOWS וזאת לאחר 10 נסיונות של מערכת ההפעלה לאחות את כונן C.מה לעשות?

eYaL

New member
המממ

אז ישנה תוכנית שרצה ברקע ,ואינה מאפשרת איחוי של הכונן כל עוד היא פועלת תצטרך לסגור אותה לפני שתוכל לאחות בכלל,לפני שמאחים את הכוננים,כדאי לסגור את כל הדברים שרצים ברקע, במיוחד אנטיוירוסים . eYaL

שלמה57

New member
חן-חן eYaL אך זה לא זה

ובכן, eYaL חביבי, ידוע ידעתי כי ישנה תוכנית שרצה ברקע.הלא זה מה שמודיעים לי כל אותה העת ושאלת-המאה היא: כיצד אני מגלה איזו תוכנית רצה ברקע,דהיינו,לתפוס אותה `על חם` כי אינני מעז לבטל הפעלה של תוכניות ב-msconfig מחשש לחבלה רצינית.עלי לציין כי בצעתי איחויים רבים קודם לכן כאשר האנטיוירוסים פועלים ולא הייתה לי בעייה כלשהי ועל-כן לא נותר לי אלא למצוא מענה לשאלתי הנ``ל.דרישת שלום ל-sol ותודה על המענה המהיר.כה לחי!

eYaL

New member
אז..תנסה...

נסה להקיש ALT CTRL DEL ביחד, יפתח לך חלון ובו כל הישומים שרצים ברקע כדי לכבות ישום מסוים,אתה עומד עליו ומקיש END TASK כמובן שיש ישומים ששייכים לוינדוס עצמו: systray mstask internat ועוד כמה שתלויים במה שמותקן לך במחשב פשוט נסה לכבות מה שאתה חושד בו שהוא התוכנה שמפריעה לא יגרם שום נזק שאינו ניתן לשחזור ע``י הפעלה מחדש של המחשב. בהצלחה! eYaL

למעלה