איחולים לשנה החדשה

אולי ברכה אולי לא ...

* לקבל את השונה להיות סובלני וסבלני, לכבד דיעות של אחרים... * והעיקר להרגע...להפסיק את המרדף אחרי ..כלום בעצם חחחח

osho7

New member
רעיונות? בקשה.../images/Emo132.gif

נתחיל מזה שאנחנו לא רוצים (ולא לקחת כמובן מאליו את עניין הבריאות): כאבי שיניים, כאבי גב, טחורים, יבלות , כינים, עצירויות, שילשולים, חצ'קונים, שפעת , תאונות, מכות בקיצור הגנה כללית על שלום הגוף ובריאותו. אנחנו נורא רוצים: פרנסה טובה ושגשוג (יענו הכנסה שנתית גדולה יותר משנה שעברה, שלא יחסר לכל מה שנרצה ונבקש ונצטרך. שכל דרישה של כסף לכל מטרה תמצא את הכיסוי שלה בזמן. שנהיה באהבה כל הזמן לעצמנו ולקרובינו, לבני זוגנו, ולמי שאין זוג, שימצא את הזוגיות שתתן לו את החיבור שתאפשר לו/לה להתבטא בכל הביטוי האלוהי שלו/שלה, שהבית יהיה תמיד מלא באהבה וחברים מפרגנים , שנזכה לשקט נפשי, שהסובבים אותנו יהיו מאושרים וירצו גם באושר שלנו, ויתנו לנו לנשום, שלא נדאג מה חושבים עלינו, שנגדל מבפנים ונרזה מבחוץ, שנפרגן שנשמח ונודה על מה שיש לנו ותמיד נהיה בחיבור לאלוהים ובאמונה גם ברגעים קשים. LOVE LOVE LOVE
ושהגפילטע יהי טוב.

גריני

New member
ועוד רעיונות ../images/Emo105.gif

שאור יהיה אחראי כאן על שיפור מצ"ר אצל מצטרפים חדשים לפורום
ש F650 יהיה תורן הפרחת נשיקות, חיבוקים ושאר מתוקים לכל הנצרכים (וגם אלה שלא)
שפעמונית תקרא science-fiction, אושו את "פסוקי השטן" ושוני? שתכתוב הרצאה מהזה משעממת על חיי המין של הדגים בלילה.....
ואם בענייני גפילטע-פיש עסקינן - אז שהדודה בלומה תגיע לסעודת ערב החג בלי הקרחצען, לשם שינוי, ושתהייה כולה חיוכים ואופטימיות כככככל הערב ומה שאני מבקשת עבור עצמי, זה חוויה שמיימית אדירה... ככה שאתעורר לי לאחר מסע רוחני מהמם ביופיו עם מדריכי, אהובַי מ"שם" (
) ועם תובנות כאלה, שיותר לא אצטרך לבקש שום דבר.....
ונאמר אמן!

osho7

New member
התיק הפולני../images/Emo68.gif

אז לאלה שאין להם אמא פולנייה ולי אין, יש לי אבא טורקי שזו אותה שריטה, למדתי לחיות גם עם זה, באהבה. ואין מה לעשות הגפילטע של הפולנים פשוט הכי טעים..... אבל הקציצות של הטורקים הכי שוות.

אור ה101

New member
חח...

ואת גריני שתהיי מלאה גם באהבה מעבר לפינה. ואביטל שתיתן מהאור שלה שמעבר לאופק. לכל המעונינים שתהיה לנו שנה מלאה באור ובאהבה.

למעלה