איחולים לשנת 2009

ע ו פ ר ה

New member
איחולים לשנת 2009 ../images/Emo41.gif

אני מזמינה אתכם לשרשר איחולים שאתה מאחלים לעצמכם לשנה החדשה . בשפת הסוד - חזון לשנה הקרובה. באהבה עופרה

naty3

New member
אני ראשונה! :)

אני מאחלת לעצמי: שקט נפשי למצוא עבודה שאני אוהבת לגור לבד (אין כמו לגור לבד, בלי שותפים מניאקים) לגור במקום שקט וירוק בצפון למצוא בן זוג תמיד להיות בריאה, שמחה ומאושרת לקבל את כל מה שאני מבקשת ואת כל הדברים הטובים שמגיעים לי שתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה ושקטה

doingood

New member
שלום

שלום אמיתי שכנות טובה חברות אמיצה כבוד הדדי וצדקת דרך

GMjoy

New member
מאחל לעצמי לשנה החדשה - שנת 2009 הנפלאה../images/Emo70.gif

אני מאחל לעצמי ולמשפחתי: שפע בריאות!
אהבה!
אושר!
הצלחה ושמחה!
מאחל לעצמי המון שפע בחיים - בכל דבר!
מאחל למצוא אהבה גדולה, ואושר
מאחל לעצמי הצלחה בכל תחום שארצה לעסוק בו, ושאצליח להתמקד במחשבות טובות ומקדמות!
אני רוצה חברים נאמנים וטובים לצידי, וכמובן שיהיה רק שלום במדינת ישראל ובעולם בכלל!
שיהיה לכולנו שנת 2009 מוצלחת, מלאה בחוויה ואנרגיה פנימית זורמת...

חמוצי 25

New member
אני חמישית מספר המזל שלי../images/Emo13.gif

איחולי לשנת 2009: שבן זוגי יציע לי נישואים ונתחתן השנה!!! שאני אמצא עבודה ואצליח בה. להיות יותר חיובית. שהאושר והשמחה תמיד יהיו בחיי. אני מאחלת לכל תושבי הדרום שהשנה ותמיד יהיה להם שקט ושלווה.

התגעגעתי אליכם... ../images/Emo140.gif

מאחלת לעצמי ולמשפחתי: בריאות, אושר אהבה, ושמחה אמיתית שאצליח לשנות את האמונות המגבילות שייש לי לגבי כסף ואמשוך לחיינו שפע ועוד שפע... ושלא ייחסר לנו דבר! שאהייה רגועה יותר... לתושבי הדרום שקט, שלווה ושלום! ושכל חיילי צה"ל ישובו הביתה בשלום! ולמשתתפי הפורום הזה שכל משאלות ליבם ייתגשמו לטובה, שולחת לכם אור ואהבה! לגיא היקר, שתמצא את אהבת חייך במהרה! לSugarMrn היקר שגם אתה תמצא את אהבת חייך במהרה! לעופרה היקרה, שתמשיכי לנהל את הפורום הזה ולהיות מדהימה ומלאת אהבה ונתינה אמתית כמו שאת היום! ולגורי הררי היקר שתמשוך שפע לחייך ושהחברה החדשה שלך תמריא לשחקים שאפילו אתה לא חלמת עליהם! ולאחותי היקרה בולי רק אושר צרוף ואהבת אמת! חיבוק ענק לכולכם והרבה אהבה, נורית

GMjoy

New member
תודה רבה, נורית../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif

שולח לך ולכולם חיבוק גדול
, מאחל שנה של חלומות מתגשמים
שנה של שלום! שנה של הזדמנויות להצלחה
שלכל אחד מכם, ומבני משפחתם יהיה שפע מהכל
שתצמח לה שנה נהדרת ונפלאה - כזאת שנרצה לזכור לתמיד - כזאת שנאחל גם לשנים הבאות
לכל החיילים והמשפחות שלהם - שנה נהדרת וטובה
שיהיה תמיד שלום
תודה למנהלת פורום
הסוד היקרה, עופרה
תודה על העזרה והחום שאת מעבירה תמיד
HAPPY NEW YEAR - 2009

ע ו פ ר ה

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifאני מאחלת

שהשנה יהיו לי הרבה רעיונות (בעזרתכם האדיבה) להביא לפורום הזה, כדי שהוא ימשיך להיות פעיל ותומך כמו שהוא. שהשנה הרבה אנשים חדשים יצאו מהמפגשים איתי כשהם מחוזקים, משוחררים מכאבים פיזיים ונפשיים, מחוייכים ושמחים. אני מאחלת הרבה בריאות ואהבה. אני מאחלת שיהיה שלום בתוכנו כעם, ועם השכנים שלנו. אני מאחלת שתהיה שנה טובה. אני מאחלת שהבקשות שלכם יתגשמו ולכן אומר: אמן! אמן! אמן! ובהזדמנות זאת רוצה להודות לכם על המילים המחממות. באהבה עופרה

nik name

New member
חדשה פה../images/Emo140.gif

בעקבות צפייה בסרט "הסוד" חיפשתי והגעתי לפה אז שלום לכולם:) מאחלת לעצמי השנה להיות שמחה ומאושרת תמיד שתהיה לי זוגיות אמיתית וכנה ובע"ה גם חתונה להצליח בעבודה בריאות והצלחה לי ולכל משפחתי ושכל המשאלות והחלומות שלי יתגשמו ובע"ה שנחיה בשקט ושלווה ויבוא שלום על כל עם ישראל,אמן!

: )

מאחלת לעצמי זוגיות נהדרת וכמובן המון בריאות והצלחה לסיים בגרויות ולאחר מכן בצבא : )

55צללית

New member
איחולים לשנת2009 לי ולביתי ר.../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif|טיפ

מאוד מאוד רוצה ומבקשת שביתי תחזור הביתה תדע להעריך ולו במעט את שהענקתי לה במשך שנים, תשקול את הקשרים שלה עם אנשים מסויימים שהיא קוראת להם חברים ותסיק מסקנות לביצוע בהתאם לאורח החיים שמתאים לה יותר. ראשית חוכמה אבקש שינתנו לה כוחות לסדר את התיפקוד הנכון ביום ובלילה ושתדע להפריד ביניהם.

ע ו פ ר ה

New member
מאחלת לך מכל הלב

שכך יהיה. השבוע פגשתי חבר. דיברנו על יחסים של ילדים והוא סיפר שהילדים שלו חברים מאוד טובים. אחר כך הוסיף שהילדים שלו, שניים מהם, לא דיברו במשך 4 שנים. זה משהו שקשה לי להבין בכלל, אבל את רואה שדברים קורים. תשחררי אותה בנפשך. תאחלי לה בהצלחה. אל תצפי שהיא תדע להעריך ותבין מה נתת לה, כי לא בשביל זה אנחנו נותנים לילדים. הם לא תמיד יודעים להעריך וצריך להבין שזה בסדר. יכול להיות שתורידי את הציפיות ותביני שזו דרכה, הדברים יסתדרו. באהבה עופרה

55צללית

New member
../images/Emo184.gif2009 מאושרת יותר לכולם

תודה עופרה.דברים שהם בבחינת המציאות המרה עטופה במילים תומכות
זו הצפרדע שיש לבלוע?

ע ו פ ר ה

New member
הכל בעיני המתבונן

אני קוראת לזה מודעות וכך אני חיה. התגובות שלי באות מתוך הידע שלי והנסיון שלי. לפעמים או שאני לא מסבירה את עצמי נכון או שאנשים חושבים אחרת ממני. הייחוד של הפורום הזה, הוא שיש מקום לכל מני דעות. אם את רואה את הדברים אחרת, זה בסדר. אני מכבדת אותך ואת הדרך שלך. באהבה עופרה

מצורפת תמונה של לוח החזון השנתי שלי לשנת 2009

ברגע שראיתי את המשפט "בשפת הסוד - חזון לשנה הקרובה", ידעתי שאני פשוט חייב לעצב לעצמי את הדבר הזה

למעלה